A-rek Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 z rana pany B7 w 1.9 TDi S-line, sedan z 2007 roku za 35k, opłaca się :?:
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Cena dobra jak poza znaczkiem jest faktycznie S-line
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ciekawa promocja nie jest zbyt ciekawa :gwizdanie:
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 z rana pany B7 w 1.9 TDi S-line, sedan z 2007 roku za 35k, opłaca się :?: jak dla mnie opłaca się tylko jaki wypas i jaki przebieg jak 1.9 to prawdopodnie golas więc trzebaby zerknąć co ma z s-linea no i przebieg.. wiadomo ale cena wg mnie jest super jak za 07 [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 10:05_________________________________________________ Arturo a co tam u Ciebie?
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Po leku leci a pytam bo prawdopodobnie mam do wymiany uszczelkę pod głowicą tak żeby Cie trochę na duchu podtrzymać też się pochwalę nie że tylko wszystko cacy "wody" miałem na dnie w zbiorniczku kontrolka się zapaliła i fura przestała grzać na postoju na razie póki co płyn uzupełniony lekki wyciek na mocowaniu jednego z węży poprawiony i czekam co się z płynem będzie działo
danielom Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Po leku leci a pytam bo prawdopodobnie mam do wymiany uszczelkę pod głowicą tak żeby Cie trochę na duchu podtrzymać też się pochwalę nie że tylko wszystko cacy "wody" miałem na dnie w zbiorniczku kontrolka się zapaliła i fura przestała grzać na postoju na razie póki co płyn uzupełniony lekki wyciek na mocowaniu jednego z węży poprawiony i czekam co się z płynem będzie działo Nie panikuj
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 To niedobrze seves Może to wina nieszczelności węża bo przy głowicy to zupełnie pewnie inne grosiki polecą
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Daniel ja nie panikuje i tak szczerze to próbowałem mojego mechanika namówić na tą wymianę (póki też mam jeszcze kasę ) ale on że nie... że nie ma potrzeby.. że poszukamy i pooglądamy jeszcze że to dlatego że płynu było mało się zapowietrzył i nie grzał na postoju.. płyn uzupełniony ponad max... trochę zeszło do max i na razie grzeje (ale i tak wydaje mi się że nie grzeje mocno bo muszę ustawić jakieś 23,5st żeby było ok) To niedobrze seves Może to wina nieszczelności węża bo przy głowicy to zupełnie pewnie inne grosiki polecą no wiadomo.. o koszt kurde nawet jeszcze nie pytałem ale w sumie za to będę pewien że kolejną rzecz mam załatwioną i można coś porezać bez obaw smok wyczyszczony w listopadzie bo przy szybszej jeździe zapalała mi się kontrolka ciśnienia oleju i też się martwiłem ale na szczęscie tylko smok zawalony [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 12:29_________________________________________________no i nie wiadomo jaka przyczyna że płyn uciekł.. nieszczelność poprawiona i trza czekać teraz czy i jak dużo ubędzie ale coś czuję tą uszczelkę
m3rvin Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 :hi: bry widziałem nową fure Artura ... piekło :evil: Artur dzięki za wczorej siłacz zz Ciebie Seves niezasuło Cie tam w doma
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 :hi: bry widziałem nową fure Artura ... piekło :evil: Artur dzięki za wczorej siłacz zz Ciebie Seves niezasuło Cie tam w doma Ale najebało tego białego no nieźle nie wczoraj dupałem z łopatą o 16 i zastanawiałem się wieczorem ale mi się nie chciało i rano przed wyjazdem z placu zajś musiałem machać na szczęście stykło tylko poprawić po traktorze i delikatnie zaspę spod zderzaka zmieść żeby rozpęd wziąść [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 12:58_________________________________________________Mervin a jak żeś na ten kamień zajechoł?
wiesiek3d Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Taa ja wczoraj dwa razy odgarniałem, synek o 20 jeszcze raz i dzisiaj po nocce godzinę machałem
seves Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Taa ja wczoraj dwa razy odgarniałem, synek o 20 jeszcze raz i dzisiaj po nocce godzinę machałem no to nieźle mnie też czeka bo zasuło na pewno a z rana to była tylko prędka awaryjna i niedokładna akcja [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 13:12_________________________________________________cieakwe jak do placu wjade po powrocie
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Taa ja wczoraj dwa razy odgarniałem, synek o 20 jeszcze raz i dzisiaj po nocce godzinę machałem W końcu ześ sie roboty chycił
wiesiek3d Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Taa ja wczoraj dwa razy odgarniałem, synek o 20 jeszcze raz i dzisiaj po nocce godzinę machałem W końcu ześ sie roboty chycił Jo cały czas jebia jak dziki
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Taa ja wczoraj dwa razy odgarniałem, synek o 20 jeszcze raz i dzisiaj po nocce godzinę machałem W końcu ześ sie roboty chycił Jo cały czas jebia jak dziki Ktoś musi darmozjadów utrzymywać
m3rvin Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 seves zajechałem w 40min zdążyłem idealnie :>
Rekomendowane odpowiedzi