blant88 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 to jak panowie robimy co dzisiaj czy nie bardzo bo niewiem czy cos innego sobie nie planować
Kuna Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 to jak panowie robimy co dzisiaj czy nie bardzo bo niewiem czy cos innego sobie nie planować Dołączam się do pytania, sam bym coś porobił. Ciepło jest, można skoczyć gdzieś na cole
H4mm3R Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Kuna kiedy jedziesz po to auto? ---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ---------- to jak panowie robimy co dzisiaj czy nie bardzo bo niewiem czy cos innego sobie nie planować Ja mogę brykiet przywieźć ---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- to jak panowie robimy co dzisiaj czy nie bardzo bo niewiem czy cos innego sobie nie planować Ja mogę brykiet przywieźć
Kuna Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 W poniedziałek. A to jakiegoś grilla robicie? To ja też chętnie przyjadę ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- A właśnie, ma ktoś czujnik lakieru użyczyć? ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- A właśnie, ma ktoś czujnik lakieru użyczyć?
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 o której planujecie się spotkać? może i nasza trójca by na chwilkę wpadła
m3rvin Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 no te zielone środki w tych allroadach to na :sick3::sick3::sick3: mi se zbiero
Kuna Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Zielony taki sam kolor jak niebieski albo banan. Są gusta i guściki.
m3rvin Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 no nie mow ze Ci se te zielone i niebieski środki podobają, banan rozumia - przynajmniej baby lubią banany
Kuna Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Ja preferuje tylko ciemny (czarny) środek, w ostateczności szary . Banan jest tak samo paskudny jak ten zielony:kox:
blant88 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panowie więc kto ma zamiar być ?! Bo widzę że jakoś dogadać się nie umiemy ! To ja proponuje 16.30 spotkać sie pod tesco ! I grupka pojechać na miejsce ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panowie więc kto ma zamiar być ?! Bo widzę że jakoś dogadać się nie umiemy ! To ja proponuje 16.30 spotkać sie pod tesco ! I grupka pojechać na miejsce ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blant88 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Jak narazie to lista jest taka z tego co wiem : - Ja -Artur -Tomek (Hammer) -Dawid (Kuna80) ktoś jeszcze ?! ---------- Post dopisany at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ---------- Jak narazie to lista jest taka z tego co wiem : - Ja -Artur -Tomek (Hammer) -Dawid (Kuna80) ktoś jeszcze ?!
blant88 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 no i doszedł jeszcze : -Pioter (cabriofan) ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- no i doszedł jeszcze : -Pioter (cabriofan) ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- Mówimy o tym Tesco koło MediaMarkt ? nie, koło McDonald te małe TESCO ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- Mówimy o tym Tesco koło MediaMarkt ? nie, koło McDonald te małe TESCO ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- Stacja NESTE jeżeli ci to coś mówi ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Stacja NESTE jeżeli ci to coś mówi
Kuna Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Spoko powinienem trafić, tesco będzie otwarte jeszcze?
blant88 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Spoko powinienem trafić, tesco będzie otwarte jeszcze? tak ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- Spoko powinienem trafić, tesco będzie otwarte jeszcze? tak
blant88 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 PS: A takie panie też będą? Ogień ! ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- PS: A takie panie też będą? Ogień !
Kuna Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Dobra, spadam poleżeć po obiedzie. Jak zrobi się większa ekipa na tego spota dajcie znać. Bo jak narazie 3 osoby są
Rekomendowane odpowiedzi