badboy Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 hello wieczorowo no genau co tam Badboy łykosz te zice? no wbiłeś mi niezłego klina :gwizdanie: muszę sie uporać w końcu z tym modułem komfortu bo mnie to już wkurw!@ potem musze ogarnąć tą moją kierownicę bo nie mogę w ogóle wejść w gr. 16 Steering Wheel żeby aktywować pełny FIS. gdyby nie te problemy powyżej nawet bym się nie zastanawiał nad łyknięciem ich... no modul to wiem, ale co masz z kiera? Ty masz multi? co tam moze byc za problem? w ogole wyrezales fisa? zapytaj roberta on to sam robil [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 19:48_________________________________________________ on jest po prostu zakochany w swoim aucie i dobrze... póki nie kocha bardziej niż żonę :gwizdanie: wcale się nie dziwie że jest zakochany sam też jestem zakochany w swoim choć to stara padaka A kto nie jest no Wiesiek idealnie to zpuentowal pare stron temu... jednak milosc do samochodow, motorow, rowerow jest inna bezwzajemna pelna nieskrepowana.. i jesli nic sie totalnie niezdupi... stala :kox: no właśnie tutaj jest zonk. nie mogę się w ogóle połączyć z modułem komfortu 46 central convience i 16 steering wheel, manetke mam zmieniona lecz nie potrafię zmienić kodowania bo po prostu nie da się z steering wheelem podłączyć. natomiast moduł komfortu powoduje że co jakiś czas przestaje mi działać zamykanie z pilota, do tej pory gdy poruszało się wtyczkami na module, fartem udało się połączyć z modułem i na nowo je zaprogramować, niestety po ostatnim zdarzeniu wszelkie próby łączenia nie powiodły się.Jutro jadę do Magro po całe okablowanie z tego modułu łącznie z wtyczkami... jak po tym zabiegu nic sie nie zmieni pozostaje zawieźć go do jakiegoś mądrzejszego elektronika...
ROBERT Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no właśnie tutaj jest zonk. nie mogę się w ogóle połączyć z modułem komfortu 46 central convience i 16 steering wheel, manetke mam zmieniona lecz nie potrafię zmienić kodowania bo po prostu nie da się z steering wheelem podłączyć. natomiast moduł komfortu powoduje że co jakiś czas przestaje mi działać zamykanie z pilota, do tej pory gdy poruszało się wtyczkami na module, fartem udało się połączyć z modułem i na nowo je zaprogramować, niestety po ostatnim zdarzeniu wszelkie próby łączenia nie powiodły się.Jutro jadę do Magro po całe okablowanie z tego modułu łącznie z wtyczkami... jak po tym zabiegu nic sie nie zmieni pozostaje zawieźć go do jakiegoś mądrzejszego elektronika... jakbyś takiego potrzebował to znam takiego magika ... i proponowałbym od tego zacząć zamiast kupować niepotrzebnie okablowanie ... [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 20:27_________________________________________________ sam miałem esiego i poza tym, że dobrze się prowadzi,to jak wstawisz go do garażu i położysz się koło niego to słychać jak go rdza wpierdala :polew: :good: [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 20:29_________________________________________________ku***a mać jak mi znów dziś net muli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
badboy Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no właśnie tutaj jest zonk. nie mogę się w ogóle połączyć z modułem komfortu 46 central convience i 16 steering wheel, manetke mam zmieniona lecz nie potrafię zmienić kodowania bo po prostu nie da się z steering wheelem podłączyć. natomiast moduł komfortu powoduje że co jakiś czas przestaje mi działać zamykanie z pilota, do tej pory gdy poruszało się wtyczkami na module, fartem udało się połączyć z modułem i na nowo je zaprogramować, niestety po ostatnim zdarzeniu wszelkie próby łączenia nie powiodły się.Jutro jadę do Magro po całe okablowanie z tego modułu łącznie z wtyczkami... jak po tym zabiegu nic sie nie zmieni pozostaje zawieźć go do jakiegoś mądrzejszego elektronika... jakbyś takiego potrzebował to znam takiego magika ... i proponowałbym od tego zacząć zamiast kupować niepotrzebnie okablowanie ... [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 20:27_________________________________________________ sam miałem esiego i poza tym, że dobrze się prowadzi,to jak wstawisz go do garażu i położysz się koło niego to słychać jak go rdza wpierdala :polew: :good: [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 20:29_________________________________________________ku***a mać jak mi znów dziś net muli :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: wina leży napewno w okablowaniu, grunt tylko znaleźć tą igłę w stogu siana... bo jak inaczej wytłumaczyć to że wszystko inne za co odpowiada moduł działa, oprócz tego pilota która przestaje działać co jakiś czas,a cena nie jest jakaś kosmiczna całego tego okablowania + wtyczek (ok. 100zł) dlatego spróbuję tutaj jeszcze pokombinować sam, a jak nie, możesz sypnąć namiarami jakiś gość z Twoich okolic ???
ROBERT Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Tak , znam go od dziecka Ja jeszcze nie potrafiłem dobrze pisać a on już telewizory naprawiał ... od kilku lat bawi się z elektroniką samochodowa
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Dopisany: 23 Listopad 2010, 19:48[/size]_________________________________________________ on jest po prostu zakochany w swoim aucie i dobrze... póki nie kocha bardziej niż żonę :gwizdanie: wcale się nie dziwie że jest zakochany sam też jestem zakochany w swoim choć to stara padaka A kto nie jest no Wiesiek idealnie to zpuentowal pare stron temu... jednak milosc do samochodow, motorow, rowerow jest inna bezwzajemna pelna nieskrepowana.. i jesli nic sie totalnie niezdupi... stala :kox: Jak się nic totalnie nie zdupi to i normalna miłość jest stała chodzilo mi raczej w zywej milosci o te upadki i wzloty o ktorych padla wzmianka wczoraj bo ze bez nich byloby nudno.. to prawda [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 20:35_________________________________________________ hello wieczorowo no genau co tam Badboy łykosz te zice? no wbiłeś mi niezłego klina :gwizdanie: muszę sie uporać w końcu z tym modułem komfortu bo mnie to już wkurw!@ potem musze ogarnąć tą moją kierownicę bo nie mogę w ogóle wejść w gr. 16 Steering Wheel żeby aktywować pełny FIS. gdyby nie te problemy powyżej nawet bym się nie zastanawiał nad łyknięciem ich... no modul to wiem, ale co masz z kiera? Ty masz multi? co tam moze byc za problem? w ogole wyrezales fisa? zapytaj roberta on to sam robil [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 19:48_________________________________________________ on jest po prostu zakochany w swoim aucie i dobrze... póki nie kocha bardziej niż żonę :gwizdanie: wcale się nie dziwie że jest zakochany sam też jestem zakochany w swoim choć to stara padaka A kto nie jest no Wiesiek idealnie to zpuentowal pare stron temu... jednak milosc do samochodow, motorow, rowerow jest inna bezwzajemna pelna nieskrepowana.. i jesli nic sie totalnie niezdupi... stala :kox: no właśnie tutaj jest zonk. nie mogę się w ogóle połączyć z modułem komfortu 46 central convience i 16 steering wheel, manetke mam zmieniona lecz nie potrafię zmienić kodowania bo po prostu nie da się z steering wheelem podłączyć. natomiast moduł komfortu powoduje że co jakiś czas przestaje mi działać zamykanie z pilota, do tej pory gdy poruszało się wtyczkami na module, fartem udało się połączyć z modułem i na nowo je zaprogramować, niestety po ostatnim zdarzeniu wszelkie próby łączenia nie powiodły się.Jutro jadę do Magro po całe okablowanie z tego modułu łącznie z wtyczkami... jak po tym zabiegu nic sie nie zmieni pozostaje zawieźć go do jakiegoś mądrzejszego elektronika... Andrzej ASO po kabelki odwiedz na koncu najpierw sprobuj szpeca znalezc i ogarnac modul a jak sie okaze ze faktycznie padl to modulu poszukaj na allegro najlepiej od razu taki co Ci oswietlenie full pakiet obsluzy na koniec ASO [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 20:37_________________________________________________ no właśnie tutaj jest zonk. nie mogę się w ogóle połączyć z modułem komfortu 46 central convience i 16 steering wheel, manetke mam zmieniona lecz nie potrafię zmienić kodowania bo po prostu nie da się z steering wheelem podłączyć. natomiast moduł komfortu powoduje że co jakiś czas przestaje mi działać zamykanie z pilota, do tej pory gdy poruszało się wtyczkami na module, fartem udało się połączyć z modułem i na nowo je zaprogramować, niestety po ostatnim zdarzeniu wszelkie próby łączenia nie powiodły się.Jutro jadę do Magro po całe okablowanie z tego modułu łącznie z wtyczkami... jak po tym zabiegu nic sie nie zmieni pozostaje zawieźć go do jakiegoś mądrzejszego elektronika... jakbyś takiego potrzebował to znam takiego magika ... i proponowałbym od tego zacząć zamiast kupować niepotrzebnie okablowanie ... zgadzam sie :good:
ROBERT Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Andrzej może wystarczy spryskać jakimś kontakt spray'em ... albo wymienić jakiś pin we wtyczce , mówię Ci znam takiego gościa , tylko przypuszczam że jeden/dwa dni byłbyś bez auta
Wilma Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Dopisany: 23 Listopad 2010, 19:48[/size]_________________________________________________ on jest po prostu zakochany w swoim aucie i dobrze... póki nie kocha bardziej niż żonę :gwizdanie: wcale się nie dziwie że jest zakochany sam też jestem zakochany w swoim choć to stara padaka A kto nie jest no Wiesiek idealnie to zpuentowal pare stron temu... jednak milosc do samochodow, motorow, rowerow jest inna bezwzajemna pelna nieskrepowana.. i jesli nic sie totalnie niezdupi... stala :kox: Jak się nic totalnie nie zdupi to i normalna miłość jest stała chodzilo mi raczej w zywej milosci o te upadki i wzloty o ktorych padla wzmianka wczoraj bo ze bez nich byloby nudno.. to prawda [br] No to Ci wybaczam
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wilma a twój mąż to pewnie ma na imię Fred :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 hahahaha no może w następnym wcieleniu takiego sobie poszukam
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 zawsze możesz go przechrzcić
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wilma wybaczasz? dzienki :notworthy: tylko co ja takiego znow narobilem ?
decks88 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wy jej dalej nie umiecie dac spokoju :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 porozmawiam z nim o tym powiedz mi jak wytrzymujesz jazdę po mieście,byłem parę razy w Wa-wie i miałem ochotę zabić większość kierowców,tam się wszyscy pchają,a jak zaświeci się zielone to każdy musi być pierwszy,kit z tym że kawałek dale ostro po pedale bo czerwone byłem w innych dużych miastach ale taka jazda to tylko w Poznaniu jest gorsza
ROBERT Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wilma a masz dzieci ? Jak tak ile ? :>
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wilmaa masz dzieci ? Jak tak ile ? :> podaj jeszcze swoje wymiary :polew:
Wilma Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 1) Kwestia przyzwyczajenia i lubienia tego miasta 2) Nie mam dzieci i mieć nie chcę. 3) Chyba rozmiar buta
decks88 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 porozmawiam z nim o tym powiedz mi jak wytrzymujesz jazdę po mieście,byłem parę razy w Wa-wie i miałem ochotę zabić większość kierowców,tam się wszyscy pchają,a jak zaświeci się zielone to każdy musi być pierwszy,kit z tym że kawałek dale ostro po pedale bo czerwone byłem w innych dużych miastach ale taka jazda to tylko w Poznaniu jest gorsza jezdzilem troche po wawie, mi sie to nawet podobalo totalna samowolka :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Kurna Wilma to ponętna blondynka czy to ty
Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 1) Kwestia przyzwyczajenia i lubienia tego miasta 2) Nie mam dzieci i mieć nie chcę. 3) Chyba rozmiar buta żeby nim nam nakopać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi