decks88 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 z wieczora jeszcze tu Wilma nie przyjechala a wy juz ja na flache naciagacie :gwizdanie: ladnie to tak?
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 z wieczora jeszcze tu Wilma nie przyjechala a wy juz ja na flache naciagacie :gwizdanie: ladnie to tak? Nawet nie zapytali czy z nimi wypiję
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 z wieczora jeszcze tu Wilma nie przyjechala a wy juz ja na flache naciagacie :gwizdanie: ladnie to tak? Nawet nie zapytali czy z nimi wypiję to chyba nazbyt oczywiste
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 z wieczora jeszcze tu Wilma nie przyjechala a wy juz ja na flache naciagacie :gwizdanie: ladnie to tak? Nawet nie zapytali czy z nimi wypiję to chyba nazbyt oczywiste a gdzie tam! ja sobie zapamiętam! a i tak bym się musiała zastanowić!
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no nie ma nad czym, lepszego towarzystwa to ze świecą szukać
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no nie ma nad czym, lepszego towarzystwa to ze świecą szukać Jak terminy spotów będą kiedy trzeba to towarzystwo będzie a jak
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no nie ma nad czym, lepszego towarzystwa to ze świecą szukać Jak terminy spotów będą kiedy trzeba to towarzystwo będzie a jak jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim z terminem dogodził :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no nie ma nad czym, lepszego towarzystwa to ze świecą szukać Jak terminy spotów będą kiedy trzeba to towarzystwo będzie a jak jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim z terminem dogodził :gwizdanie: No ale żeby co te Wasze dwa tygodnie akurat za każdym razem tak...
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 I po robocie Jeszcze jutro i ... _________________________________________________ Robert dobrze robisz ze odsniezasz tez wieczorem, ja tez tak robie gdybym olał odsniezanie wieczorem to rano zajelo by mi to z 2x wiecej czasu. a tak jak pada snieg to z 30-40 min rano, po pracy i wieczorem z łopata i jest wszystko ok No , chociaż Ty Arek to rozumiesz
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 I po robocie Jeszcze jutro i ... _________________________________________________ Robert dobrze robisz ze odsniezasz tez wieczorem, ja tez tak robie gdybym olał odsniezanie wieczorem to rano zajelo by mi to z 2x wiecej czasu. a tak jak pada snieg to z 30-40 min rano, po pracy i wieczorem z łopata i jest wszystko ok No , chociaż Ty Arek to rozumiesz jeszcze jutro i weekend... a dla Was picie jak domniemam
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 jeszcze jutro i weekend... a dla Was picie jak domniemam i Barbórka [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 21:17_________________________________________________ witaj Robercik
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a dla Was picie jak domniemam nie rób z nas alkoholików
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a dla Was picie jak domniemam nie rób z nas alkoholików a może nie będziecie?
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a dla Was picie jak domniemam nie rób z nas alkoholików a może nie będziecie?
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a dla Was picie jak domniemam nie rób z nas alkoholików a może nie będziecie? ja to chętnie sprawdzę jak w końcu uda nam się zobaczyć na spocie
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a dla Was picie jak domniemam nie rób z nas alkoholików a może nie będziecie? ja to chętnie sprawdzę jak w końcu uda nam się zobaczyć na spocie obiecanki cacanki nie obiecuj bez pokrycia :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a dla Was picie jak domniemam nie rób z nas alkoholików a może nie będziecie? ja to chętnie sprawdzę jak w końcu uda nam się zobaczyć na spocie obiecanki cacanki nie obiecuj bez pokrycia :gwizdanie: To obietnica czy groźba? A ogółem to ja chętnie w styczniu tak jak mówiłam, tylko terminy macie złe
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 nie grożę kobietom No to rozumiem, że wybrałeś drugą opcję :polew:
Rekomendowane odpowiedzi