Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 po prostu przyejdź jak Ci termin w końcu spasi
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 po prostu przyejdź jak Ci termin w końcu spasi Ale wy się widzicie co równe 2 tyg a ja w te same równe 2 jestem zajęta ;( Nie mam jak tego ogarnąć
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Siemanko z wieczora opcja..... :kox: Te argumenty są zaje...te :decayed: I to w dodatku wszystkim odpowiada po obu stronach odwiecznego sporu Amen
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Siemanko z wieczora opcja..... :kox: Te argumenty są zaje...te :decayed: I to w dodatku wszystkim odpowiada po obu stronach odwiecznego sporu Amen a żebyś wiedział... niech się stanie
badboy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Robicie tu co czy ni witomy z późnego wieczora
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Robicie tu co czy ni My tu grzecznie siedzimy... czekamy na gadanie w większej grupie osób
wiesiek3d Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ooo nasza PUPILKA też jest :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ooo nasza PUPILKA też jest :gwizdanie: No tak to jeszcze mnie nikt nie nazwał No i... jakby mnie mogło zabraknąć... :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No co RODZYNEK ,więcej kobiet z nami nie pisze
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No co RODZYNEK ,więcej kobiet z nami nie pisze No rodzynek... pupilka czy jak tam wygodniej i powiem Ci szczerze... że mi taki układ pasuje
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Oooo to Mamy układ :?: hahahaha tak! ja jedna żadnej innej! mi pasuje
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Biorę rozwód no cóż... dobrze wiedzieć to życzę szczęścia na nowej drodze życia
wiesiek3d Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 :polew: :polew: Ale szybciej z A4 niż z moja Barbarą bo kto wódkę w sobotę postawi :?:
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pany jest sprawa ,temperatura płynu chłodzącego lata na zegarach między 60 ,a 90 stopni ,w klimatroniku w pozycji 49 podobnie tyle,że między 30 ,a 90 stopni.Nawet jak stał samochodzik cały dzień na dworze to i tak po przekręceniu stacyjki bez odpalania temp. w pozycji 49 wynosiła 30 stopni,w pozycji 51 miała 2 stopnie. W pozycji 51 klimatronika siedzi między 88,a 90 po nagrzaniu samochodu(ok 15 km przejechane,z resztą bardzo szybko dochodzi do 90 stopni-10 minut jazdy przy dzisiejszej temperaturze dnia). Termostat do wymiany? W marcu albo w kwietniu był wymieniany z rozrządem i zresztą gratów ,które się robi w komplecie poza tym z ASO wszystkie "śrubki" brałem.Mógł już zemrzeć?
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 :polew: :polew: Ale szybciej z A4 niż z moja Barbarą bo kto wódkę w sobotę postawi :?: Żeby z kobietą... dla wódki... byś się Pan wstydził :gwizdanie: A co do linka... szczera prawda
ROBERT Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pany jest sprawa ,temperatura płynu chłodzącego lata na zegarach między 60 ,a 90 stopni ,w klimatroniku w pozycji 49 podobnie tyle,że między 30 ,a 90 stopni.Nawet jak stał samochodzik cały dzień na dworze to i tak po przekręceniu stacyjki bez odpalania temp. w pozycji 49 wynosiła 30 stopni,w pozycji 51 miała 2 stopnie. W pozycji 51 klimatronika siedzi między 88,a 90 po nagrzaniu samochodu(ok 15 km przejechane,z resztą bardzo szybko dochodzi do 90 stopni-10 minut jazdy przy dzisiejszej temperaturze dnia). Termostat do wymiany? W marcu albo w kwietniu był wymieniany z rozrządem i z resztą gratów ,które się robi w komplecie poza tym z ASO wszystkie "śrubki" brałem.Mógł już zemrzeć? Temp. z G2 masz na 49 kanale Czujnik G2/G62 do wymiany (sprawdź najpierw wtyczkę tego czujnika - spryskaj kontakt spray'em) Sprawdź okablowanie tegoż czujnika ale na 99% masz go do wymiany (pamiętaj kup go w ASO !!!)
Rekomendowane odpowiedzi