ROBERT Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jest gdzieś na wierzchu? Wymienię sam pod blokiem teraz ,z narzędziami mam krucho w bagażniku . http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45015.0 - ten drugi rys. jest do 2.5 TDI
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jutro chyba jednak podjadę do kumpla
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Pany jak zakodować kluczyk w b6/b7 :?:
blant88 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 siemanko ludziska :> chopie zyjesz, kajś to był jak cie nie było :?: :> siemanko ludziska :> ... i znów poszedł odezwie się znów dopiero za tydzień ... hyhy .. bo ja jestem wtedy gdy was nie ma a ogólnie to spoko , jak tam wam weekend mija :?: PS. co byście powiedzieli jakbysmy jakis kulig zrobili :?: :>
andy_sky Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 macie gumowe ORI dywaniki :?: powiedzcie jak radzicie sobie z wodą, która przelewa się przez rant dywanika przy podnóżku,bo już mnie to wnerwia,nawet niewielka ilość przewala się jak np. zjeżdżam z górki,tylko nie piszcie że mam z górki wciskać pedał gazu do oporu,a osuszanie gazetami doprowadza mnie do gorączki
ROBERT Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 macie gumowe ORI dywaniki :?: powiedzcie jak radzicie sobie z wodą, która przelewa się przez rant dywanika przy podnóżku,bo już mnie to wnerwia,nawet niewielka ilość przewala się jak np. zjeżdżam z górki,tylko nie piszcie że mam z górki wciskać pedał gazu do oporu,a osuszanie gazetami doprowadza mnie do gorączki porządniej wytrzepuj buty zanim usiądziesz za kierownicą
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 macie gumowe ORI dywaniki :?: powiedzcie jak radzicie sobie z wodą, która przelewa się przez rant dywanika przy podnóżku,bo już mnie to wnerwia,nawet niewielka ilość przewala się jak np. zjeżdżam z górki,tylko nie piszcie że mam z górki wciskać pedał gazu do oporu,a osuszanie gazetami doprowadza mnie do gorączki porządniej wytrzepuj buty zanim usiądziesz za kierownicą :polew: A tak na serio to jedno z lepszych rozwiązań . Ja mam szmaciane dywaniki i dla mnie to jest jedyne rozwiązanie .
ROBERT Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 macie gumowe ORI dywaniki :?: powiedzcie jak radzicie sobie z wodą, która przelewa się przez rant dywanika przy podnóżku,bo już mnie to wnerwia,nawet niewielka ilość przewala się jak np. zjeżdżam z górki,tylko nie piszcie że mam z górki wciskać pedał gazu do oporu,a osuszanie gazetami doprowadza mnie do gorączki Ja mam ori dywaniki gumowe i jakoś nic się nie wylewa
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Arturoo już w domu? Teraz dopiero bo mnie do pracy jeszcze ściągnęli . Dobrze ,że po wojarzach Ale jajca by były jakbym się tam koło tartaku całkiem bokiem postawił obok ciężarówki .
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Hello po łikyndzie Kurcze nikogo z Gliwic na nartach nie spotkałem ale pisali ze moje autko widzieli [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 07:20_________________________________________________Koleżanka z Wawy jakoś nie pisze czyżby ją zasypało albo mąż wrócił.
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 08:36_________________________________________________chyba oberwałem osłonę pod skrzynią, za dużo śniegu wciągło
andy_sky Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 macie gumowe ORI dywaniki :?: powiedzcie jak radzicie sobie z wodą, która przelewa się przez rant dywanika przy podnóżku,bo już mnie to wnerwia,nawet niewielka ilość przewala się jak np. zjeżdżam z górki,tylko nie piszcie że mam z górki wciskać pedał gazu do oporu,a osuszanie gazetami doprowadza mnie do gorączki porządniej wytrzepuj buty zanim usiądziesz za kierownicą nie da się otrzepać idealnie,może u Ciebie są wyższe ranty w tych dywanikach w B5 to jakaś porażka a może Ty lecisz nad śniegiem
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 08:36_________________________________________________chyba oberwałem osłonę pod skrzynią, za dużo śniegu wciągło Przy Cyganku byś oberwal nowy przód :gwizdanie: ,osłonę wyrzucisz , a na wiosnę będzie nowa.
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 08:36_________________________________________________chyba oberwałem osłonę pod skrzynią, za dużo śniegu wciągło Przy Cyganku byś oberwal nowy przód :gwizdanie: ,osłonę wyrzucisz , a na wiosnę będzie nowa. Arturoo mówię Ci że nie liczy się Quattro a umiętności
Wilma Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Hello po łikyndzie Kurcze nikogo z Gliwic na nartach nie spotkałem ale pisali ze moje autko widzieli [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 07:20_________________________________________________Koleżanka z Wawy jakoś nie pisze czyżby ją zasypało albo mąż wrócił. Liczba cycków się tu drastycznie powiększyła i odstrasza i na Sevesa czekałam, bo ponoć miał przyjechać i S8 na które wyczekuje oglądać :gwizdanie: A tak bardziej serio, to tak się wciągnęliście w rozmowy, że postanowiłam nie przeszkadzać... PS
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 08:36_________________________________________________chyba oberwałem osłonę pod skrzynią, za dużo śniegu wciągło Przy Cyganku byś oberwal nowy przód :gwizdanie: ,osłonę wyrzucisz , a na wiosnę będzie nowa. Arturoo mówię Ci że nie liczy się Quattro a umiętności Wiem ,że dobrze jeździsz ale trza brać poprawkę ,że z przeciwka jedzie drugi taki jak Ty( ) lub ja(tu nie trza w sumie brać aż takiej poprawki ) .
Rekomendowane odpowiedzi