Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no miron sie tym zajmie ale z ruską mafią też ??? Takie rzeczy to już do Dimana
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 W ogóle się jakoś teraz nie odzywa ostatnio :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:11_________________________________________________ Robert - jak dzisiaj dzwoniłeś to mogłeś coś wspomnieć że kogoś się na Rybnickich boicie i ktoś Was nęka Przez to głównie był ten telefon ... ale wstydziłem się o tym wspomnieć ... :wstydliwy: nie potrzebnie - jak coś to wal jak w dym no miron sie tym zajmie znów go będą zastraszać :kox: taki mój los - całe życie w stresie i oglądaniu sie za siebie
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Hahahaha no Panowie co to za obgadywanie?! Chwile człeka nie ma a tu się tyle dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Robert... to co chcesz ze mną zrobić? :naughty:
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no miron sie tym zajmie ale z ruską mafią też ??? Takie rzeczy to już do Dimana :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Robert... to co chcesz ze mną zrobić? :naughty: No no no ale pytanie :naughty: nawet nie wiesz co bym z Tobą zrobił :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Robert... to co chcesz ze mną zrobić? :naughty: No no no ale pytanie :naughty: nawet nie wiesz co bym z Tobą zrobił :gwizdanie: No ja właśnie czytałam... kopa w pupę i sru....
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no miron sie tym zajmie ale z ruską mafią też ??? Takie rzeczy to już do Dimana :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No ja właśnie czytałam... kopa w pupę i sru.... Nie przedstawiałaś/przedstawiłeś się dalej :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No ja właśnie czytałam... kopa w pupę i sru.... Nie przedstawiałaś/przedstawiłeś się dalej :gwizdanie: Owszem. Musisz poczekać do spota... tak tak wiem nie chcesz ze mną gadać w związku z tym do spota, więc się zamykam w sobie
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Owszem. Musisz poczekać do spota... tak tak wiem nie chcesz ze mną gadać w związku z tym do spota, więc się zamykam w sobie Ale przynajmniej powiedz co to za tajemnica [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________Reszta ludzi z Rybnika chyba nie żyje
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Owszem. Musisz poczekać do spota... tak tak wiem nie chcesz ze mną gadać w związku z tym do spota, więc się zamykam w sobie Ale przynajmniej powiedz co to za tajemnica [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________Reszta ludzi z Rybnika chyba nie żyje No jednego możesz być pewien... na pewno nie jest to ruska mafia No i tajemnicy też nie mogę... do spota... na spocie to już powiem wszystko jak na spowiedzi... nawet możesz konfesjonał przynieść
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No jednego możesz być pewien... na pewno nie jest to ruska mafia No i tajemnicy też nie mogę... do spota... na spocie to już powiem wszystko jak na spowiedzi... nawet możesz konfesjonał przynieść No to 15.01.2011 r. na spocie w Rybniku będzie S8 2007 r. i tzw. Wilma :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No jednego możesz być pewien... na pewno nie jest to ruska mafia No i tajemnicy też nie mogę... do spota... na spocie to już powiem wszystko jak na spowiedzi... nawet możesz konfesjonał przynieść No to 15.01.2011 r. na spocie w Rybniku będzie S8 2007 r. i tzw. Wilma :gwizdanie: Tak jest Sir!
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tak jest Sir! A to co wysłałem na PW
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No jednego możesz być pewien... na pewno nie jest to ruska mafia No i tajemnicy też nie mogę... do spota... na spocie to już powiem wszystko jak na spowiedzi... nawet możesz konfesjonał przynieść No to 15.01.2011 r. na spocie w Rybniku będzie S8 2007 r. i tzw. Wilma :gwizdanie: Tak jest Sir! no to ja tez tam bede :kox:
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ja bym podjechał ale sie boję ;( luzik bedziemy sie bronic razem
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no to ja tez tam bede :kox: zapraszamy !!! Wilma i jej S8 :naughty: A Wilmo jaki masz tam silnik ??? Chodzi o pojemność
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no to ja tez tam bede :kox: zapraszamy !!! Wilma i jej S8 :naughty: A Wilmo jaki masz tam silnik ??? Chodzi o pojemność kod silnika wystarczy [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:50_________________________________________________ ja bym podjechał ale sie boję ;( luzik bedziemy sie bronic razem w Rybniku nie ma kamer
Rekomendowane odpowiedzi