miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dobra spadam spać Nara wszystkim ja tu jeszcze troszkę posiedzę
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dobra spadam spać Nara wszystkim ja tu jeszcze troszkę posiedzę Przecież ty masz rodzinę
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Też spadam spać. Śpijcie dobrze Wilma - tak zupełnie prywatnie - naprawdę, uzupełnij sobie profil - to w wielu sytuacjach pomaga i po to on został stworzony aby był wypełniony ( poprawnie i w pełni ) Wiem o co Ci chodzi Ale te informacje, które są obecnie... mojej osobie wystarczą w zupełności. A moje imię w sprawach aut nie pomoże Dobranoc
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ja tu jeszcze troszkę posiedzę Miron teraz zabierze się wreszcie za Wilmę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ja tu jeszcze troszkę posiedzę Miron teraz zabierze się wreszcie za Wilmę :gwizdanie: Będzie się działo
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Będzie się działo Albo nie iść jeszcze spać
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Będzie się działo Albo nie iść jeszcze spać Hyhy
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ja tu jeszcze troszkę posiedzę Miron teraz zabierze się wreszcie za Wilmę :gwizdanie: bez przesady - ja prosty chłopak jestem - a forum otwarte dla wszystkich
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 bez przesady - ja prosty chłopak jestem - a forum otwarte dla wszystkich No chyba nie wszystkich :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 bez przesady - ja prosty chłopak jestem - a forum otwarte dla wszystkich Dobra Panowie i Pani spadam Nara
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 bez przesady - ja prosty chłopak jestem - a forum otwarte dla wszystkich No chyba nie wszystkich :gwizdanie: no dobra - zapomniałem dokończyć .............otwarte dla wszystkich póki nie wylecą [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 00:26_________________________________________________Ps. kolejny raz sorki Wilma ale to w żadnym wypadku nie w Twoją stronę tekst
A-rek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 z rana ... jak ja lubie pic wodke ... A z Nami nie chcesz :gwizdanie: Ale najbardziej boi się ją Arek :gwizdanie: to twoje kolejne dziwne stwierdzenie w moim kierunku Reszta ludzi z Rybnika chyba nie żyje reszta ludzi z Rybnika ma rodziny z ktorymi spędza swięta :gwizdanie: Arek się zdziwi - tyle stron do nadrobienia nie raz nadrabialem ponad 30 stron spamu na Gliwickich ale to bylo dawno, dawno temu wiec te 5-10 to dla mnie pikuś
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Siemanko ziomale, jak "gliwiczanie" wpadają to od razu spamu do nadrobienia człowiek ma ale zauważyłem jedną dość ważną zależność u Was się więcej dzieje w nocy niż w dzień :>. U nas ani w dzień ani w nocy .[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 08:54_________________________________________________I nie miałem na myśli żeby była jasność :gwizdanie: .
A-rek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Arturoo jak tam swieta mijają :?:
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 w porządeczku dziękuję ,a u Ciebie? [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 08:57_________________________________________________Basiorek pełny ,ciepłe kapcie w domu są,czego chcieć więcej :?:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 08:58_________________________________________________Dzisiaj od rana jestem w pracy ale tylko do 13 na szczęście .
A-rek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 u mnie rowniez oki jesli dobrze wyczytalem to koledzy z Gliwic gdzies dzisiaj sie spotuja, moze sie wybierzemy
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Kurczę bardzo bym chętnie pojechał ale ojciec ma geburstag i nie dam rady ,zaraz po robocie lecę na Kłokocin koło Was z resztą,potem na chwilkę do teściowej do Pielgrzymowic na jakąś moczkę trza będzie wpaść .Jak nigdy niedziela napięta jak gumka z majtek.
A-rek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 no spoko ja niedziele spędzam sam bo Natalia pracuje wiec coś musze sobie zaplanować
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a chłopaki z gliwic gdzie spotują ,może na wieczór bym się wyrwał ? :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 nie wiem czy nie w Knurowie ale mysle ze jeszcze to dzis potwierdza
Rekomendowane odpowiedzi