ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Już dawno niemam :gwizdanie: No nieładnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ... wiec z Hamerem trzeba bedzie tu porządek zrobić :> co proponujesz na początek ? może małe manto ??? :tongue4: teee bo jak stana, to yno roz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to ja sie poświece i z nia postoje, pogadam :gwizdanie: :gwizdanie: a potem ... do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 w porównaniu z moją, B7 od ojca dużo szybciej się zagrzewa. bo ojciec dba o to aby przed zima termostat byl dobry :gwizdanie: nic mi o tym nie wiadomo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 teee bo jak stana, to yno roz.... nie zdążysz , mom czorny pas (w galotach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to ja sie poświece i z nia postoje, pogadam :gwizdanie: :gwizdanie: a potem ... do lasu i kapa odmarznyto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 w porównaniu z moją, B7 od ojca dużo szybciej się zagrzewa. bo ojciec dba o to aby przed zima termostat byl dobry :gwizdanie: nic mi o tym nie wiadomo :gwizdanie: ma po prostu nowsze / lepsze auto ... i tyle :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 po robocie ja się piszę na kulig :> a kobitki też bierzecie czy taki męski kulig :?: A co komu Kobitki przeszkodzą na sankach :> chodziło mi o to żeby miała z kimś postać, pogadać to ja sie poświece i z nia postoje, pogadam :gwizdanie: Kobitki Będą więcej Jezdiły niz my :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to ja sie poświece i z nia postoje, pogadam :gwizdanie: :gwizdanie: a potem ... do lasu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 w porównaniu z moją, B7 od ojca dużo szybciej się zagrzewa. bo ojciec dba o to aby przed zima termostat byl dobry :gwizdanie: nic mi o tym nie wiadomo :gwizdanie: ma po prostu nowsze / lepsze auto ... i tyle :gwizdanie: dlatego też napisałem że chyba nie można porównywać 1.9 TDI do 2.0TDi jeśli chodzi o szybkość nagrzewania się... ale może się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 :polew: :polew: Ty mosz rychtyk wyrabowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to ja sie poświece i z nia postoje, pogadam :gwizdanie: :gwizdanie: a potem ... do lasu :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 dlatego też napisałem że chyba nie można porównywać 1.9 TDI do 2.0TDi jeśli chodzi o szybkość nagrzewania się... ale może się mylę przyjedź na kulig to to obejrzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to ja sie poświece i z nia postoje, pogadam :gwizdanie: :gwizdanie: a potem ... do lasu :polew: no noieźle im się zamarzło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 :polew: :polew: Ty mosz rychtyk wyrabowane Ty wolisz tak... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to ja sie poświece i z nia postoje, pogadam :gwizdanie: :gwizdanie: a potem ... do lasu no bez przesady w lesie jest restauracja "Lesniczowka" zart oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ty wolisz tak... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Panowie a Seves to wogle żyje, on coś zamawia u Toma77? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 :polew: :polew: Ty mosz rychtyk wyrabowane Ty wolisz tak... :polew: Hammer ciekawe co Ty praktykujesz z ta swoją w te mroźne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeszcze dzisiej do roboty i ... jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi