Wilma Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wszystkim a w szczególności Wilmie, obraziłaś się :?: Na Ciebie? Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tak jak tajemniczo się pojawiła tak i tajemniczo przepadła a może rusek przyjechał ??? :gwizdanie: Była przed chwilą i uciekła, czy ktoś ja obraził bo nie wiem i nie czytałem zaległych postów[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:23_________________________________________________ Na Ciebie? Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... Eeee no przestań przepijemy to na spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wszystkim a w szczególności Wilmie, obraziłaś się :?: Na Ciebie? Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... któż się to pojawił [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:26_________________________________________________już myślałem że Cię ruska mafia dopadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tak jak tajemniczo się pojawiła tak i tajemniczo przepadła a może rusek przyjechał ??? :gwizdanie: Była przed chwilą i uciekła, czy ktoś ja obraził bo nie wiem i nie czytałem zaległych postów[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:23_________________________________________________ Na Ciebie? Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... Eeee no przestań przepijemy to na spocie. Nie piję , ale Wy macie obiecane Wszystkim a w szczególności Wilmie, obraziłaś się :?: Na Ciebie? Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... któż się to pojawił [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:26_________________________________________________już myślałem że Cię ruska mafia dopadła Nie... jakoś... nie utrzymujemy bliskich kontaktów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie piję , ale Wy macie obiecane :tongue4 Nic a nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paplok Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 koledzy czy mozliwe jest ze skrapla mi sie woda od strony wewnetrznej dachu tylko przez mokre dywaniki czy moze przez szybe gdzies woda leci.Nie mam szyberdachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 koledzy czy mozliwe jest ze skrapla mi sie woda od strony wewnetrznej dachu tylko przez mokre dywaniki czy moze przez szybe gdzies woda leci.Nie mam szyberdachu A jak by miała lecieć woda przez szybę pod dach :?: Wg. mnie wilgoć w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie piję , ale Wy macie obiecane :tongue4 Nic a nic Jestem abstynentką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paplok Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 wiesiek3d wielkie dzieki mi tez chyba sie tak wydaje ale chcialem sie upewnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tak jak tajemniczo się pojawiła tak i tajemniczo przepadła a może rusek przyjechał ??? :gwizdanie: Była przed chwilą i uciekła, czy ktoś ja obraził bo nie wiem i nie czytałem zaległych postów[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:23_________________________________________________ Na Ciebie? Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... Eeee no przestań przepijemy to na spocie. Nie piję , ale Wy macie obiecane Wszystkim a w szczególności Wilmie, obraziłaś się :?: Na Ciebie? Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... któż się to pojawił [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:26_________________________________________________już myślałem że Cię ruska mafia dopadła Nie... jakoś... nie utrzymujemy bliskich kontaktów :polew: po lansowaniu się tą S8, można by było mieć wątpliwości [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:41_________________________________________________ Nie piję , ale Wy macie obiecane :tongue4 Nic a nic Jestem abstynentką my ślązoki zmienimy Twój światopogląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 z wieczora, widzę że i Warszawsko dziołcha się pojawjyła, zdrastwujcie djewoszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 my ślązoki zmienimy Twój światopogląd Ooo Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 co to za pieprzony facebook się wpieprza wrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 co to za pieprzony facebook się wpieprza wrrrrr No k**wa teraz to przegiyli, to za chwila nie bydzie forum yno blok reklamowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 co to za pieprzony facebook się wpieprza wrrrrr No ku***a teraz to przegiyli, to za chwila nie bydzie forum yno blok reklamowy nawet w ostatnio wysłany post nie idzie kliknąć [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:57_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=35760.60600 czytołeś ostatni post Wiesiek ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nawet zapisów nie było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jestem abstynentką my ślązoki zmienimy Twój światopogląd my ślązoki zmienimy Twój światopogląd Ooo Tak Ooo nieee Ja mam silną wolę mnie się tak łatwo nie da zmienić z wieczora, widzę że i Warszawsko dziołcha się pojawjyła, zdrastwujcie djewoszka Zdrastwuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kto od Nas jeździ na dechach lub na parapecie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 nawet adblockiem tego ustrojstwa zablokować nie idzie... co za shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 nawet adblockiem tego ustrojstwa zablokować nie idzie... co za shit. A mnie albo udało się zablokować albo to usunęli. Ciekawe co z tą BT :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi