badboy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jasne W cóż mi nie wierzysz Synek? Że w kilka minut to wszystko i sru do pracy :polew: :polew:.Od bajek to bracia Grimm :>.
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jasne W cóż mi nie wierzysz Synek? Że w kilka minut to wszystko i sru do pracy :polew: :polew:.Od bajek to bracia Grimm :>. Ale ja nie powiedziałam, że jeżdżę na 8, to Ty to powiedziałeś oj te %%% się chyba Ciebie trzymają a nie Badboya
badboy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;(
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;( A pij, to nie ja z Tobą śpię, nie ja wdycham te opary
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;( A pij, to nie ja z Tobą śpię, nie ja wdycham te opary ahh wiem te fantazje, przenikają czasami mimo woli :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;( A pij, to nie ja z Tobą śpię, nie ja wdycham te opary ahh wiem te fantazje, przenikają czasami mimo woli :gwizdanie: Nie mam fantazji związanych z pijoczkami
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;( A pij, to nie ja z Tobą śpię, nie ja wdycham te opary ahh wiem te fantazje, przenikają czasami mimo woli :gwizdanie: Nie mam fantazji związanych z pijoczkami no dobra odstawię alkohol jak ładnie poprosisz
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 jasne W cóż mi nie wierzysz Synek? Że w kilka minut to wszystko i sru do pracy :polew: :polew:.Od bajek to bracia Grimm :>. Ale ja nie powiedziałam, że jeżdżę na 8, to Ty to powiedziałeś oj te %%% się chyba Ciebie trzymają a nie Badboya Jestem w pracy więc trzeźwiutki :gwizdanie: .[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 01:11_________________________________________________ no dobra odstawię alkohol jak ładnie poprosisz
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;( A pij, to nie ja z Tobą śpię, nie ja wdycham te opary ahh wiem te fantazje, przenikają czasami mimo woli :gwizdanie: Nie mam fantazji związanych z pijoczkami no dobra odstawię alkohol jak ładnie poprosisz Ty to dopiero masz fantazje! :polew:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;( A pij, to nie ja z Tobą śpię, nie ja wdycham te opary ahh wiem te fantazje, przenikają czasami mimo woli :gwizdanie: Nie mam fantazji związanych z pijoczkami no dobra odstawię alkohol jak ładnie poprosisz Ty to dopiero masz fantazje! :polew: Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego, fantazja, lalalalalala lalalalala :decayed:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;( A pij, to nie ja z Tobą śpię, nie ja wdycham te opary ahh wiem te fantazje, przenikają czasami mimo woli :gwizdanie: Nie mam fantazji związanych z pijoczkami no dobra odstawię alkohol jak ładnie poprosisz Ty to dopiero masz fantazje! :polew: Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego, fantazja, lalalalalala lalalalala :decayed: Hahaha wcelowałeś z piosenką No dobra Synki pora na mnie. Łoże aż się prosi żeby spać Dobranoc
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Stara nuta z naszego dziecińswa :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 01:17_________________________________________________dobrej nocki
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Stara nuta z naszego dziecińswa :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 01:17_________________________________________________dobrej nocki pytanie tylko ile Wilma ma lat ??? :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 01:18_________________________________________________ normalnie po maratonie Sylwestrowym %%% mi w krwi brakuje chyba se piwko strzelę No to pięknie... gadam z jednym niedowiarkiem i jednym pijoczkiem... to już sobie kulturalnie piwka nie można napić :gwizdanie: ;( A pij, to nie ja z Tobą śpię, nie ja wdycham te opary ahh wiem te fantazje, przenikają czasami mimo woli :gwizdanie: Nie mam fantazji związanych z pijoczkami no dobra odstawię alkohol jak ładnie poprosisz Ty to dopiero masz fantazje! :polew: Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego, fantazja, lalalalalala lalalalala :decayed: Hahaha wcelowałeś z piosenką No dobra Synki pora na mnie. Łoże aż się prosi żeby spać Dobranoc a więc
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 nie mam bladego pojęcia ale z też z tego powodu nie będę się zamartwiał [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 01:21_________________________________________________dobra to jak wszyscy to wszyscy .
Rekomendowane odpowiedzi