Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:46_________________________________________________to jak ma być komplet miejsc zajętych to może na jakąś kawkę do knajpki jakiejś się wybierzemy tego 15?

To ja na wodę :tongue4:

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________ja z Kasią pojadę bo powiedziała,że chce poznać :> "tych" z którymi pojedziemy do BT :gwizdanie: :decayed:

A na miejscu zobaczy mnie... i będzie w domu :bicz3: :polew:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

decks88 spokojna Twoja niespokojna :wink4:,gdzie tam 15

Opublikowano

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:46_________________________________________________to jak ma być komplet miejsc zajętych to może na jakąś kawkę do knajpki jakiejś się wybierzemy tego 15?

To ja na wodę :tongue4:

Luz,pijesz co chcesz,nie martw się chłopaki z SR są gościnni ,jedyne co nie podlega dyskusji to Krupik :decayed:.

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________ja z Kasią pojadę bo powiedziała,że chce poznać :> "tych" z którymi pojedziemy do BT :gwizdanie: :decayed:

A na miejscu zobaczy mnie... i będzie w domu :bicz3: :polew:

Wątpię :wink4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:56_________________________________________________

decks88 spokojna Twoja niespokojna :wink4:,gdzie tam 15

o 15 chyba sie rozpoczyna rozdanie dopiero...

15-data :!:

Opublikowano

skoczy sie gdzies do knajpki :good:

Opublikowano

15-data :!:

no data sie zgadza ale z godzina jeszcze nie jestem pewniej rozpoczecia ale chcialbym na spota wpasc to pewne :decayed:

tymczasem ida lezec o 5 wstaja dobrej spokojnej nocy :hi:

Opublikowano

skoczy sie gdzies do knajpki :good:

chyba ,że będzie 14 stopni w cieniu :wink4: :>[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 00:01_________________________________________________

tymczasem ida lezec o 5 wstaja dobrej spokojnej nocy :hi:

ja tez bede mykal pospac bo po tych 3 nockach to masakra[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 00:02_________________________________________________decks88 :hi:

Opublikowano

ja też uciekam pozdro Pany :hi:

Opublikowano

No dobra chłopaki to i ja lecę jeszcze muszę się wykąpać i w ogóle a mi to zabiera dużo czasu :tongue4:

Dobranoc :hi:

Opublikowano

dobra dziewczęta i chłopcy :> ,do jutra :hi:,jutro na rano więc trza se dychnąć[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________PS.Jaka jednomyślność :naughty: :>

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
chyba ,że będzie 14 stopni w cieniu

licze na to :kox:

to spokojnej panowie i pani :hi:

a na dobranoc.....

19581483.jpg

Opublikowano

Taka felga do mojego avant'a :slina::decayed:.

Opublikowano

Taka felga do mojego avant'a :slina::decayed:.

no kupuj, kupuj :wink4:

9cb6ab7b5573c39amed.jpg

Opublikowano

zacnie wygląda ale jak już to z 19"[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 00:49_________________________________________________19" trza by było, mniej ni hu hu[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 00:50_________________________________________________a tarcze by wyglądały jak ........................................kapsle :>[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 00:51_________________________________________________

9cb6ab7b5573c39amed.jpg

To na Twoim autku ,jaki rozmiar felgi?

Opublikowano
zacnie wygląda ale jak już to z 19"

to na focie to 19" :wink4:

Opublikowano

Taka fela to mniejsza być nie może,może kiedyś da radę :wink4:.Na naszych by to wyglądało :kox:.

Opublikowano

no Miron mysli nad zmiana wiec trzeba pomyslec :gwizdanie:

Opublikowano

on takie ma?