Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego się wstydzisz :gwizdanie:

Zawsze do usług. :decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czego się wstydzisz :gwizdanie:

Zawsze do usług. :decayed:

No bo zazwyczaj nie oglądam obcych mężczyzn w takim stanie :tongue4::wink4:

Opublikowano

No bo zazwyczaj nie oglądam obcych mężczyzn w takim stanie :tongue4::wink4:

Eee ,przecież to są bardzo kulturalne zdjęcia. :naughty:

Opublikowano

No bo zazwyczaj nie oglądam obcych mężczyzn w takim stanie :tongue4: :wink4

Eee ,przecież to są bardzo kulturalne zdjęcia. :naughty:

Mimo wszystko obcy mężczyźni raczej nie ganiają koło mnie z gołymi tyłkami :naughty:

Opublikowano

Mimo wszystko obcy mężczyźni raczej nie ganiają koło mnie z gołymi tyłkami :naughty:

Poważnie :shocked: no nie wieżę.

A co chciała byś :?:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poważnie :shocked: no nie wieżę.

A co chciała byś :?:

:polew: :polew: :polew:

Mój własny, jeden wystarczy... No chyba, że chcesz mi urozmaicić widoki swoją osobą :wink4::polew:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 12:05_________________________________________________Lecę załatwić kilka spraw, będę za jakieś 1.5-2h :hi:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 12:06_________________________________________________Ja tu wracam, a tu cisza... :(

Opublikowano

Heloł :hi:

Opublikowano

:hi: po robocie

ja wiem co to za nagroda, właśnie wykonuję granitowe kostki pod twoją nagrodę, już zrobiłem 115szt a 90szt jest w przygotowaniu, jak co roku firma Teneco raczy Was takimi nagrodami za dobrą pracę :polew: ta kostka granitowa razem z tym czymś na niej kosztuje 200pln :polew: wolą Wam dać nagrodę byście reklamowali firmę Teneco, takim bzdetem, jak to dostaniesz to walnij fotkę :naughty:

a blaszki z nazwiskami tez robicie?[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 14:31_________________________________________________

No wreszcie ktoś ożył!

Dobry :hi:

dzien dobry :hi:

Opublikowano

ja wiem co to za nagroda, właśnie wykonuję granitowe kostki pod twoją nagrodę, już zrobiłem 115szt a 90szt jest w przygotowaniu, jak co roku firma Teneco raczy Was takimi nagrodami za dobrą pracę :polew: ta kostka granitowa razem z tym czymś na niej kosztuje 200pln :polew: wolą Wam dać nagrodę byście reklamowali firmę Teneco, takim bzdetem, jak to dostaniesz to walnij fotkę :naughty:

a blaszki z nazwiskami tez robicie?

:hi:

Tak go nie dopytuj, bo chłopak z roboty wyleci za tajemnice zawodowe :decayed:

Opublikowano

jo sie yno chca dowiedziec czy mojego nazwiska tam kajs nima :naughty:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

jo sie yno chca dowiedziec czy mojego nazwiska tam kajs nima :naughty:

Idzie się domyśleć :gwizdanie:

Cwaniaczku :cool1:

Opublikowano

Jedziesz dziś do BB na spota?

Opublikowano

Ja :good:

Opublikowano

:bry: po robocie :hi:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:22_________________________________________________Ale spamu :gwizdanie: :good:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:22_________________________________________________Artur ja nie dam rady jechać dziś do BB bo znajomki przychodzą do nas dziś wieczorem :confused4: - Andy jak chcesz to mogę pogadać z tym kumplem co ma ten kabelek , to on właśnie dziś do mnie przychodzi :wink4:

Opublikowano

:bry: po robocie :hi: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:22_________________________________________________Ale spamu :gwizdanie: :good:

:bry:

I dobrze pomęcz się trochę :decayed:

Opublikowano

Wiesiek coś Ty tu za fotki wkleił :wallbash: :wallbash: :wallbash: nieładnie nieładnie :thumbdown::sick3:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:24_________________________________________________

I dobrze pomęcz się trochę :decayed:

Przeczytany cały :wink4:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:24_________________________________________________Ktoś ( Wiesiek lub Andrzej :mysli: ) kiedyś wspominał że ma dojście do jakiegoś lokalu , można by było coś wymyślić i wpaść do takiej knajpki po spocie :naughty::kox:

Opublikowano

Wiesiek coś Ty tu za fotki wkleił :wallbash: :wallbash: :wallbash: nieładnie nieładnie :thumbdown::sick3:

On się postarał żebym nie czuła się przytłoczona męskimi przyjemnościami :good:

Opublikowano

Dobra idę trochę śniegu odciepać przed garażem ... później jeszcze wpadnę :wink4: