wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Czego się wstydzisz :gwizdanie: Zawsze do usług.
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Czego się wstydzisz :gwizdanie: Zawsze do usług. No bo zazwyczaj nie oglądam obcych mężczyzn w takim stanie
wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 No bo zazwyczaj nie oglądam obcych mężczyzn w takim stanie Eee ,przecież to są bardzo kulturalne zdjęcia.
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 No bo zazwyczaj nie oglądam obcych mężczyzn w takim stanie :wink4 Eee ,przecież to są bardzo kulturalne zdjęcia. Mimo wszystko obcy mężczyźni raczej nie ganiają koło mnie z gołymi tyłkami
wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mimo wszystko obcy mężczyźni raczej nie ganiają koło mnie z gołymi tyłkami Poważnie no nie wieżę. A co chciała byś :?: :polew:
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mimo wszystko obcy mężczyźni raczej nie ganiają koło mnie z gołymi tyłkami Poważnie no nie wieżę. A co chciała byś :?: :polew: Mój własny, jeden wystarczy... No chyba, że chcesz mi urozmaicić widoki swoją osobą [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 12:05_________________________________________________Lecę załatwić kilka spraw, będę za jakieś 1.5-2h [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 12:06_________________________________________________Ja tu wracam, a tu cisza...
decks88 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 po robocie ja wiem co to za nagroda, właśnie wykonuję granitowe kostki pod twoją nagrodę, już zrobiłem 115szt a 90szt jest w przygotowaniu, jak co roku firma Teneco raczy Was takimi nagrodami za dobrą pracę ta kostka granitowa razem z tym czymś na niej kosztuje 200pln wolą Wam dać nagrodę byście reklamowali firmę Teneco, takim bzdetem, jak to dostaniesz to walnij fotkę a blaszki z nazwiskami tez robicie?[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 14:31_________________________________________________ No wreszcie ktoś ożył! Dobry dzien dobry
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 po robocie ja wiem co to za nagroda, właśnie wykonuję granitowe kostki pod twoją nagrodę, już zrobiłem 115szt a 90szt jest w przygotowaniu, jak co roku firma Teneco raczy Was takimi nagrodami za dobrą pracę ta kostka granitowa razem z tym czymś na niej kosztuje 200pln wolą Wam dać nagrodę byście reklamowali firmę Teneco, takim bzdetem, jak to dostaniesz to walnij fotkę a blaszki z nazwiskami tez robicie? Tak go nie dopytuj, bo chłopak z roboty wyleci za tajemnice zawodowe
decks88 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 po robocie ja wiem co to za nagroda, właśnie wykonuję granitowe kostki pod twoją nagrodę, już zrobiłem 115szt a 90szt jest w przygotowaniu, jak co roku firma Teneco raczy Was takimi nagrodami za dobrą pracę ta kostka granitowa razem z tym czymś na niej kosztuje 200pln wolą Wam dać nagrodę byście reklamowali firmę Teneco, takim bzdetem, jak to dostaniesz to walnij fotkę a blaszki z nazwiskami tez robicie? Tak go nie dopytuj, bo chłopak z roboty wyleci za tajemnice zawodowe jo sie yno chca dowiedziec czy mojego nazwiska tam kajs nima
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siemanko po robocie ja wiem co to za nagroda, właśnie wykonuję granitowe kostki pod twoją nagrodę, już zrobiłem 115szt a 90szt jest w przygotowaniu, jak co roku firma Teneco raczy Was takimi nagrodami za dobrą pracę ta kostka granitowa razem z tym czymś na niej kosztuje 200pln wolą Wam dać nagrodę byście reklamowali firmę Teneco, takim bzdetem, jak to dostaniesz to walnij fotkę a blaszki z nazwiskami tez robicie? Tak go nie dopytuj, bo chłopak z roboty wyleci za tajemnice zawodowe jo sie yno chca dowiedziec czy mojego nazwiska tam kajs nima Idzie się domyśleć :gwizdanie: Cwaniaczku
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siemanko Jedziesz dziś do BB na spota?
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 po robocie [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:22_________________________________________________Ale spamu :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:22_________________________________________________Artur ja nie dam rady jechać dziś do BB bo znajomki przychodzą do nas dziś wieczorem - Andy jak chcesz to mogę pogadać z tym kumplem co ma ten kabelek , to on właśnie dziś do mnie przychodzi
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 po robocie [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:22_________________________________________________Ale spamu :gwizdanie: I dobrze pomęcz się trochę
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wiesiek coś Ty tu za fotki wkleił :wallbash: nieładnie nieładnie [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:24_________________________________________________ I dobrze pomęcz się trochę Przeczytany cały [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:24_________________________________________________Ktoś ( Wiesiek lub Andrzej ) kiedyś wspominał że ma dojście do jakiegoś lokalu , można by było coś wymyślić i wpaść do takiej knajpki po spocie
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wiesiek coś Ty tu za fotki wkleił :wallbash: nieładnie nieładnie On się postarał żebym nie czuła się przytłoczona męskimi przyjemnościami
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dobra idę trochę śniegu odciepać przed garażem ... później jeszcze wpadnę
Rekomendowane odpowiedzi