Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: skąd wiesz :?:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: ja mam w d*p@# za przeproszeniem co komu imponuje, kieruję się swoim gustem no i tym iż silniki 3l diesla BMW należą do jednych z najbardziej udanych ( o czym świadczą liczne nagrody engine of the year) a i dresu też nie mam zamiaru wkładać [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:30_________________________________________________ Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: skąd wiesz :?: i co ma piernik do wiatraka ?
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 znajdź mi 3 litrowe coupe w dieslu które można zrobić do 300ps w cenie 40 tysi ze stajni audi... :gwizdanie: z innej stajni.............. BMW ale BMW są takie .... :gwizdanie: nie powiem E46 mi się podoba , ale tylko i wyłącznie z zew. i nie compact Jak już to coupe a najlepiej cabrio może być i kombi
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: Mało co bym kupił BMW-jednak cena i eksploatacja ,no i oczywiscie stan tech.przemówiło za Audi-i tak myslę ,że zostanie
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 byle nie compact :sick3: :sick3: :sick3: nikt tu o kompakcie nie mówi a moim faktycznym i skromnym autem marzeń z dzieciństwa było zawsze to: http://otomoto.pl/bmw-m3-europa-harman-kardon-navi-C15146772.html po prostu buda e46 w tym wydaniu jest nie do pobicia..troche czasu już minęło a mi to auto nieprzerwanie się podoba!
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 i co ma piernik do wiatraka ? 3.0 tdi z bmw -piernik
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra ja lecę Narta wszystkim Robercik
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra ja lecę Narta wszystkim Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: skąd wiesz :?: Co do Waszej opinii - tak myślę. Co do nas - to po prostu wiem. No i Audi... to jednak Audi
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: Mało co bym kupił BMW-jednak cena i eksploatacja ,no i oczywiscie stan tech.przemówiło za Audi-i tak myslę ,że zostanie jeśli chodzi o 3l diesla, nie ma jakieś znaczącej różnicy w eksploatacji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:34_________________________________________________ Dobra ja lecę Narta wszystkim Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: skąd wiesz :?: Co do Waszej opinii - tak myślę. Co do nas - to po prostu wiem. No i Audi... to jednak Audi nie kapuję czemu nam niby nie ma pasować BMW ? i co ma do tego Warszawa ??????????????????????????????????????
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra ja lecę Narta wszystkim ,raz jeszcze dzięki za dziś
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra ja lecę Narta wszystkim ,raz jeszcze dzięki za dziś trzymta się roberto arrturroo
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie kapuję czemu nam niby nie ma pasować BMW ? i co ma do tego Warszawa ?????????????????????????????????????? Dobra nieważne Pora w zasadzie i na mnie, bo do roboty nie wstanę Dobranoc
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a moim faktycznym i skromnym autem marzeń z dzieciństwa było zawsze to: http://otomoto.pl/bmw-m3-europa-harman-kardon-navi-C15146772.html Slicznotka
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie kapuję czemu nam niby nie ma pasować BMW ? i co ma do tego Warszawa ?????????????????????????????????????? Dobra nieważne Pora w zasadzie i na mnie, bo do roboty nie wstanę Dobranoc typowo po kobiecemu [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:38_________________________________________________no cóż...
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra ja lecę Narta wszystkim ,raz jeszcze dzięki za dziś trzymta się roberto arrturroo :gwizdanie: ja się tylko pożegnałem z Robertem, mi się jeszcze oczy nie kleją
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: Mało co bym kupił BMW-jednak cena i eksploatacja ,no i oczywiscie stan tech.przemówiło za Audi-i tak myslę ,że zostanie jeśli chodzi o 3l diesla, nie ma jakieś znaczącej różnicy w eksploatacji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:34_________________________________________________ Dobra ja lecę Narta wszystkim Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: skąd wiesz :?: Co do Waszej opinii - tak myślę. Co do nas - to po prostu wiem. No i Audi... to jednak Audi nie kapuję czemu nam niby nie ma pasować BMW ? i co ma do tego Warszawa ?????????????????????????????????????? Ja nie mówię o dieslu...... tylko o tym co się trafiło-a diesla nie szukałem tylko benzyny...
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra ja lecę Narta wszystkim ,raz jeszcze dzięki za dziś trzymta się roberto arrturroo :gwizdanie: ja się tylko pożegnałem z Robertem, mi się jeszcze oczy nie kleją no mi też nie :> idę coś przypalić
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a moim faktycznym i skromnym autem marzeń z dzieciństwa było zawsze to: http://otomoto.pl/bmw-m3-europa-harman-kardon-navi-C15146772.html Slicznotka do roboty by stykło ale do zabawy
Rekomendowane odpowiedzi