Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim jak na razie jechałem 225 i musiałem odpuscic bo mi kolo na lewy pas przed maske wyskoczył,ale jak tylko bede miał możliwosc rozbujam go bardziej :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jakbyś stanął z tym tez byłoby ciekawie

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175994.0

a tu pojemności nie ma :tongue4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:53_________________________________________________arrturro a Hammer Ci mocno odchodzi ???[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:54_________________________________________________ja mam manual także wiesz to też nie jest takie najuczciwsze porównanie.

Opublikowano

A betą 3 328 235km/h i sam odpusciłem,bo za bardzo znajomych odsadziłem na autobanie w Nimcach -stare dobre czasy jak auta sprowadzałem :naughty:

BMW 3 e36 328i to też popierdala grubo, miałem przyjemność jechać :)

Opublikowano

arrturro a Hammer Ci mocno odchodzi ???[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:54_________________________________________________ja mam manual także wiesz to też nie jest takie najuczciwsze porównanie.

My się z Tomkiem nie ścigali tylko jechaliśmy gdzieś razem stąd wiem ,że raczej mi odjeżdżał,

tu coś w miarę czytelne

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&langpair=en|pl&u=http://www.parkers.co.uk/cars/specs/summary.aspx%3Fmodel%3D46

Opublikowano

Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem :polew: :polew: dobre

ale życie jest też zbyt drogie dla zwykłego śmiertelnika aby jeździć 2.8 litrową benzyną o czym sam wiesz :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

reszta znaleziona była tłumaczona z niemieckiego na polski przez chińczyka chyba :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

A betą 3 328 235km/h i sam odpusciłem,bo za bardzo znajomych odsadziłem na autobanie w Nimcach -stare dobre czasy jak auta sprowadzałem :naughty:

moja całkiem podobnie :naughty: :naughty: :gwizdanie:
Opublikowano

To z tej stronki co Zapodałes

tak

Opublikowano

kurde i te 9,9 do 100 jak na 2,5 TDI, masakra :thumbdown:

Opublikowano

gdybym miał benzyne 2.8 to ładuje jej podtlenek :decayed::naughty:

Opublikowano

moja całkiem podobnie :naughty: :naughty: :gwizdanie:

BMW jechałem Twoją nie :gwizdanie:

Opublikowano

kurde i te 9,9 do 100 jak na 2,5 TDI, masakra :thumbdown:

wiem :embarrassed:

Opublikowano

ale życie jest też zbyt drogie dla zwykłego śmiertelnika aby jeździć 2.8 litrową benzyną o czym sam wiesz :naughty: :gwizdanie:

Dlatego jeżdżę starszą benzyną a nie młodszym modelem w dieslu czerpiąc codzienną przyjemnosc z jazdy i dociskając zamiast hamowac na póznym pomarańczowym swietle :decayed:
Opublikowano

4 posty do roberta arrturroo :naughty:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:07_________________________________________________

Dlatego jeżdżę starszą benzyną a nie młodszym modelem w dieslu czerpiąc codzienną przyjemnosc z jazdy i dociskając zamiast hamowac na póznym pomarańczowym swietle :decayed:

jeździsz gazownikiem a nie benzyną :gwizdanie:

Opublikowano

dlatego że prawdziwe są te słowa które napisałem wyżej :tongue4: :tongue4: :tongue4: hehe :decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:09_________________________________________________gdyby paliwo było po 1,20 (porównując 1:1 z niemcami) to też bym pomykał benzyną, nawet S8 i nie stosowałbym technik Łylmy żeby mi to 10,4 spalało :decayed:

Opublikowano

4 posty do roberta arrturroo :naughty:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:07_________________________________________________

jeździsz gazownikiem a nie benzyną :gwizdanie:

I dlatego jak przeliczysz spalanie z gazu na benzynę wychodzi to samo co w Twoim lub innych :naughty: :naughty: :wink4: :gwizdanie: