Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 z wieczora przed robota Tomek zaś do roboty , ta Twoja chyba jest wymagająca :gwizdanie: Ach te baby [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:49_________________________________________________ :hi ponownie na chwilkę i do pracy:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________ Ty też :gwizdanie: Jak zawsze -tylko nocki :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jak zawsze -tylko nocki :gwizdanie: Ciebie tam rozumia , ale Tomek zbiera na S8 chyba :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja uwielbiam komedie, bo wystarczy, że na co dzień różnie w życiu bywa,a tak można obejrzeć sobie zrelaksować się i pośmiać jestem wielkim fanem Tarrantino jego parodii kina akcji Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej bynajmniej to była konstruktywna i merytoryczna rozmowa :hi ponownie na chwilkę i do pracy:Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:46 -------------------------------------------------------------------------------- Wysłane: Dzisiaj o 20:45 Wysłany przez: decks88 Umieść cytat z wieczora przed robota
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: Ja sobie grzecznie siedzę, grzecznie rozmawiam... a co tu się dzieje, to absolutnie nie jest moja wina :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox: dalej nie wiem o co kaman
decks88 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jak zawsze -tylko nocki :gwizdanie: Ciebie tam rozumia , ale Tomek zbiera na S8 chyba :gwizdanie: chyba na B8 :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jak zawsze -tylko nocki :gwizdanie: Ciebie tam rozumia , ale Tomek zbiera na S8 chyba :gwizdanie: No conajmniej A5 Tylko ja mam uprawnienia na nocki na moja maszyna-kumple 2-go grupa i zakaz
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ... chyba na B8 :gwizdanie: no nie wiem
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox: dalej nie wiem o co kaman O sex w mocherowym berecie :polew:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Decks nagrody już gotowe, jak weźmiesz ją do ręki to pomyśl o mnie, nieźle się nad tym namęczyłem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:02_________________________________________________ Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox: dalej nie wiem o co kaman O sex w mocherowym berecie :polew: o sex w balecie
decks88 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Decks nagrody już gotowe, jak weźmiesz ją do ręki to pomyśl o mnie, nieźle się nad tym namęczyłem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:02_________________________________________________ Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox: dalej nie wiem o co kaman O sex w mocherowym berecie :polew: o sex w balecie jak dostane to na spota wezme sie pochwalic :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jak dostane to na spota wezme sie pochwalic :gwizdanie: no jasne że przywieziesz musisz :gwizdanie: a co nam jeszcze przywieziesz :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jak dostane to na spota wezme sie pochwalic przywieź sam jestem ciekaw jak to w kąplecie wygląda
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jajko z niespodzianką pewnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no no ciekawie się zapowiada Ale Tomek przyznaj się to że wew. tego jajka będzie Wilma
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ... roberto jest to oczywiście forum Audi ale również ludzi którzy są pasjonatami motoryzacji, a taki ktoś wie że zarówno Audi jak i BMW to dobre auta przecież ja żartowałem :wallbash: PS. poważnie ? ale przyjmuja te na klata
Rekomendowane odpowiedzi