Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Raz jeszcze dzięki za wczoraj (teraz to juz chyba na trzeźwo dziękuję :gwizdanie:). Ci ,którzy myśleli ,że wczoraj esą pojeżdżą to się chyba rozczarowali . Robert dzięki za wspólne . Co do BT jedno jest pewne.....lekko nie będzie .
ROBERT Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Raz jeszcze dzięki za wczoraj (teraz to juz chyba na trzeźwo dziękuję :gwizdanie:). Ci ,którzy myśleli ,że wczoraj esą pojeżdżą to się chyba rozczarowali . Robert dzięki za wspólne . Co do BT jedno jest pewne.....lekko nie będzie . No na pewno lekko nie będzie
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=181085.msg2119051#msg2119051[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 23:05_________________________________________________integracja przed Bukowiną
Wilma Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dziękuję wszystkim za spota, było bardzo sympatycznie Miło było mi choć część z Was poznać No i oczywiście przepraszam wszystkich tych, którzy zawiedli się co do mojej osoby i w ogóle... mam nadzieję, że to nie przeszkodzi w takich normalnych już układach... Wilma miło było poznać i mam nadzieję, że teraz już skończą się co poniektóre tematy (jeśli wiesz co mam na myśli) No wiadomo, że koniec to był - widać po profilu nie i też miło było mi Ciebie poznać
ROBERT Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dziękuję wszystkim za spota, było bardzo sympatycznie Miło było mi choć część z Was poznać No i oczywiście przepraszam wszystkich tych, którzy zawiedli się co do mojej osoby i w ogóle... mam nadzieję, że to nie przeszkodzi w takich normalnych już układach... Wilma miło było poznać i mam nadzieję, że teraz już skończą się co poniektóre tematy (jeśli wiesz co mam na myśli) No wiadomo, że koniec to był - widać po profilu nie i też miło było mi Ciebie poznać No masz szczęście , że zdobyłaś się na chociaż tyle odwagi i się przyznałaś - szkoda , że tego nie zrobiłaś LIVE Ja "wybaczam" ale nie wiem jak reszta
Wilma Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Robert... a co ja miałam zrobić live skoro zrobiłeś, to za mnie... hum? Nie wiem czy pamiętasz, ale mówiłam, że chcę to zrobić sama...
ROBERT Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Robert... a co ja miałam zrobić live skoro zrobiłeś, to za mnie... hum? Nie wiem czy pamiętasz, ale mówiłam, że chcę to zrobić sama... Ale ja nic przecież nie zrobiłem Miałaś okazję do tego , wstać i powiedzieć wszystkim , że to byłaś Ty
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 :hi: witam wszystkich,dzięki za spota żałuję, że nie mogłem zostać dłużej, co do Wilmy to jestem rozczarowany, choć byłem pewny, że to blef to w głębi duszy miałem nadzieje, że jest jakaś Warszawianka Magda masz minusa za sprawdzaie swojego faceta :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie wiem jak Ty, ale ja bym wolała, ten temat zakończyć bez niepotrzebnej kłótni i Ty dobrze wiesz czemu Wiem co nawaliłam, a co nie, przepraszam za to i tak jak powiedziałam, mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży :hi: witam wszystkich,dzięki za spota żałuję, że nie mogłem zostać dłużej, co do Wilmy to jestem rozczarowany, choć byłem pewny, że to blef to w głębi duszy miałem nadzieje, że jest jakaś Warszawianka Magda masz minusa za sprawdzaie swojego faceta :gwizdanie: A czytałeś Ty moje posty z forum technicznego? To był powód mojego profilu. I jestem z Warszawy.
ROBERT Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 :hi: ... że jest jakaś Warszawianka Przecież jest z Wa-wy [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 10:21_________________________________________________ ... ale ja bym wolała, ten temat zakończyć bez niepotrzebnej kłótni ... Ok , ja już się nie odzywam ... i Ty dobrze wiesz czemu ... No tego to nie wiem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 10:23_________________________________________________Dobra zaraz trza lecieć do roboty :wallbash:
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie wiem jak Ty, ale ja bym wolała, ten temat zakończyć bez niepotrzebnej kłótni i Ty dobrze wiesz czemu Wiem co nawaliłam, a co nie, przepraszam za to i tak jak powiedziałam, mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży :hi: witam wszystkich,dzięki za spota żałuję, że nie mogłem zostać dłużej, co do Wilmy to jestem rozczarowany, choć byłem pewny, że to blef to w głębi duszy miałem nadzieje, że jest jakaś Warszawianka Magda masz minusa za sprawdzaie swojego faceta :gwizdanie: A czytałeś Ty moje posty z forum technicznego? To był powód mojego profilu. I jestem z Warszawy. jasne
Wilma Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 jasne A czego tu się można o facecie takiego "tajemniczego" dowiedzieć? Jeżeli to forum motoryzacyjne? Poza tym nie raz przy mnie je otwierał, to co tu takiego do ukrycia? Z resztą, nie zmuszam nikogo do wiary. Każdy ma prawo do własnych poglądów.
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 A czego tu się można o facecie takiego "tajemniczego" dowiedzieć? Jeżeli to forum motoryzacyjne? Poza tym nie raz przy mnie je otwierał, to co tu takiego do ukrycia? Z resztą, nie zmuszam nikogo do wiary. Każdy ma prawo do własnych poglądów. jak dla mnie koniec o tym
Rekomendowane odpowiedzi