ROBERT Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Na pewno kilka k pln-ów Ja ich dawno pier***ę , za taką kasę wolę konkretne zabezpieczenie zrobić i wszyscy mogą mnie w ... , a co do kolizji itp. na razie nie potrzebowałem żadnego odszkodowania przez 12 lat jak jeżdżę ( odpukać )
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Robert a Ty mi krzinka tyskigo a i tak Bydziesz na ++++
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Na pewno kilka k pln-ów Ja ich dawno pier***ę , za taką kasę wolę konkretne zabezpieczenie zrobić i wszyscy mogą mnie w ... , a co do kolizji itp. na razie nie potrzebowałem żadnego odszkodowania przez 12 lat jak jeżdżę ( odpukać ) Jo mom babcia co ojro przisyło a Ty jedzisz jak babcia bezkolizyjnie
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Bo ześ kolegów wciągnył od osoby mosz 10% zniżki Jakby tak było to AXA by mi dopłacała Ni ma tak dobrze
ROBERT Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ... a Ty jedzisz jak babcia bezkolizyjnie Toś doj**ał Po prostu potrafię jeździć
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ... a Ty jedzisz jak babcia bezkolizyjnie Toś doj**ał Po prostu potrafię jeździć No jak babcia z DE
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Robert jak się z AXA Dogodosz to yno Podjedziesz do PZU rezygnacja na pismie dostarczyc i gotowe a nowo polisa dostaniesz poczta
ROBERT Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ... a Ty jedzisz jak babcia bezkolizyjnie Toś doj**ał Po prostu potrafię jeździć No jak babcia z DE Liczą się umiejętności , to że ktoś 12 lat ( ~ 250 kkm ) jeździ bez najmniejszej stłuczki o czymś świadczy
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Wiesiek bydziesz jutro :?: bo mom siateczka do cia [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:29_________________________________________________ ... a Ty jedzisz jak babcia bezkolizyjnie Toś doj**ał Po prostu potrafię jeździć No jak babcia z DE Liczą się umiejętności , to że ktoś 12 lat ( ~ 250 kkm ) jeździ bez najmniejszej stłuczki o czymś świadczy Dobra dobra chwolidupo
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ... a Ty jedzisz jak babcia bezkolizyjnie Toś doj**ał Po prostu potrafię jeździć No jak babcia z DE Liczą się umiejętności , to że ktoś 12 lat ( ~ 250 kkm ) jeździ bez najmniejszej stłuczki o czymś świadczy Ze Jestes ostrożny :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Robert jak się z AXA Dogodosz to yno Podjedziesz do PZU rezygnacja na pismie dostarczyc i gotowe a nowo polisa dostaniesz poczta No a jak to wygląda właśnie z tą rezygnacją , podobno teraz można złożyć wniosek w ostatni dzień ( kiedyś trzeba było miesiąc przed końcem umowy ) [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:31_________________________________________________ Dobra dobra chwolidupo Ja się niczym nie chwalę , mówię jak jest Ze Jestes ostrożny :gwizdanie: Zdziwiłbyś się Po prostu mam czasami cufal
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Robert jak się z AXA Dogodosz to yno Podjedziesz do PZU rezygnacja na pismie dostarczyc i gotowe a nowo polisa dostaniesz poczta No a jak to wygląda właśnie z tą rezygnacją , podobno teraz można złożyć wniosek w ostatni dzień ( kiedyś trzeba było miesiąc przed końcem umowy ) Jak się nie mylę to 1 dzień przed,ale to Ci wszystko w poniedziałek powiedzą
ROBERT Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Pioter , jak "podpiszę" umowę z AXĄ to dam znać
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Robert jak się z AXA Dogodosz to yno Podjedziesz do PZU rezygnacja na pismie dostarczyc i gotowe a nowo polisa dostaniesz poczta No a jak to wygląda właśnie z tą rezygnacją , podobno teraz można złożyć wniosek w ostatni dzień ( kiedyś trzeba było miesiąc przed końcem umowy ) [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:31_________________________________________________ Dobra dobra chwolidupo Ja się niczym nie chwalę , mówię jak jest Ze Jestes ostrożny :gwizdanie: Zdziwiłbyś się Po prostu mam czasami cufal :> Wsiednij do 2,8 i skończą się cufale
ROBERT Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 :> Wsiednij do 2,8 i skończą się cufale Tu się nie liczy silnik , pojemność , moc itp. ... tylko umiejętności :tongue4:
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Pioter , jak "podpiszę" umowę z AXĄ to dam znać :good:
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 :> Wsiednij do 2,8 i skończą się cufale Tu się nie liczy silnik , pojemność , moc itp. ... tylko umiejętności :tongue4: Tyś je nalepszy...... .... albo jeden Z. :tongue4:
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 :> Wsiednij do 2,8 i skończą się cufale Tu się nie liczy silnik , pojemność , moc itp. ... tylko umiejętności :tongue4: Jak wdepniesz za mocno,żeby za kimś szybko swiatła przeskoczyc ,a ten przed Tobą na szlag zahamuje to Ci nic nie pomoże [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:39_________________________________________________Robert im więcej umfali za kółkiem tym większe doswiadczenie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Jak wdepniesz za mocno,żeby za kimś szybko swiatła przeskoczyc ,a ten przed Tobą na szlag zahamuje to Ci nic nie pomoże No i tu teraz sam siebie wkopałeś jakim jesteś kierowcą ( nie chcąc podważać nikogo umiejętności ) :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Jak wdepniesz za mocno,żeby za kimś szybko swiatła przeskoczyc ,a ten przed Tobą na szlag zahamuje to Ci nic nie pomoże No i tu teraz sam siebie wkopałeś jakim jesteś kierowcą ( nie chcąc podważać nikogo umiejętności ) :gwizdanie: ---niegrzecznym Jakbym nie miał umiejętnosci i nie posmakował jazdy 2,8 to bym go nie kupił -Od czasu jak 1 raz przejechałem sie bmką z takim motorem 10 lat temu chyba -to mi się cały czas marzyło,aż się spełniło
Rekomendowane odpowiedzi