wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Netbook to jest porażka nawet zdjęcia się zacinają słabe procki
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 nad netbook'ami też się zastanawiałem ale jak już mam kase wydać to chyba lepiej dołożyć i kupić coś normalnego i porządniejszego bo ten mój stary do roku na pewno się wykończy To byś musiał posiedzieć, poczytać bo tak na już to ciężko coś polecić...[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:51_________________________________________________ Netbook to jest porażka nawet zdjęcia się zacinają słabe procki Zaś takiej tragedii też nie ma... do pierdów wystarcza [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:52_________________________________________________ [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:53_________________________________________________
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Idę spać Jednak polecam laptopa ekran większy i procesor mocniejszy.
m3rvin Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tv ten http://www.ceneo.pl/5817594 do czego chcesz tyn lapek uzywac bo to jest waznee pomoge ci cos wybrac
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Arek jeszcze jedno w sprawie TV , szukaj takiego co ma Full HD i co najmniej 100Hz , zdarzają się jeszcze 50Hz , dobrze jakby miał ze 4 (3) x HDMI , USB ...[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 22:08_________________________________________________A jeżeli już się tak uparłeś na ten "LED" to polecam SHARP AQUOS ( tylko 40" będzie kosztował > 3 k )[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 22:17_________________________________________________Zarejestruj się na tym forum >>> http://www.hdtv.com.pl/forum/index.php i poczytaj
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Widzieliście nowego furacza Mirona >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191493.0 To nie wiem po co kupował te felgi z RS4 za 3tyś :gwizdanie: bo nie wiedział że auto zmieni, nie wiedział że kupiec na B7 się trafi, nie wiedział że będzie okazja w dobrej cenie B8 wyrwać i napewno felunek bez większego problemu sie sprzeda. Troszke żałuję że moja fura nie doczekała przymiarki tych kółek bo są boskie i chyba najlepsze z możliwych - to ET robiło robotę
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 bo nie wiedział że auto zmieni, nie wiedział że kupiec na B7 się trafi, nie wiedział że będzie okazja w dobrej cenie B8 wyrwać i napewno felunek bez większego problemu sie sprzeda. Troszke żałuję że moja fura nie doczekała przymiarki tych kółek bo są boskie i chyba najlepsze z możliwych - to ET robiło robotę Miron gratki nowej fury
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Widzieliście nowego furacza Mirona >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191493.0 To nie wiem po co kupował te felgi z RS4 za 3tyś :gwizdanie: bo nie wiedział że auto zmieni, nie wiedział że kupiec na B7 się trafi, nie wiedział że będzie okazja w dobrej cenie B8 wyrwać i napewno felunek bez większego problemu sie sprzeda. Troszke żałuję że moja fura nie doczekała przymiarki tych kółek bo są boskie i chyba najlepsze z możliwych - to ET robiło robotę Nie wiedziałem że z Ciebie taki spontan
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Widzieliście nowego furacza Mirona >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191493.0 To nie wiem po co kupował te felgi z RS4 za 3tyś :gwizdanie: bo nie wiedział że auto zmieni, nie wiedział że kupiec na B7 się trafi, nie wiedział że będzie okazja w dobrej cenie B8 wyrwać i napewno felunek bez większego problemu sie sprzeda. Troszke żałuję że moja fura nie doczekała przymiarki tych kółek bo są boskie i chyba najlepsze z możliwych - to ET robiło robotę Nie wiedziałem że z Ciebie taki spontan ja też nie bo nie wiedział że auto zmieni, nie wiedział że kupiec na B7 się trafi, nie wiedział że będzie okazja w dobrej cenie B8 wyrwać i napewno felunek bez większego problemu sie sprzeda. Troszke żałuję że moja fura nie doczekała przymiarki tych kółek bo są boskie i chyba najlepsze z możliwych - to ET robiło robotę Miron gratki nowej fury dzięki
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 PS. szkoda bo byłem ciekaw efektu poszerzonych nadkoli
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Siemanko. Miron furka bombowa . H4mm3R ja do 13 jestem w pracy ,potem wolny. Wczoraj spalem jak dzwoniles. Wino mnie ululało .
LortG Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Wy tu sztyjc siedzicie chopy! Btw... robert to Ty mi swego czasu oferowałeś pomocną dłoń...w kwestii Vaga?
ROBERT Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Wy tu sztyjc siedzicie chopy! Btw... robert to Ty mi swego czasu oferowałeś pomocną dłoń...w kwestii Vaga? Wac**jemy
ROBERT Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Btw... robert to Ty mi swego czasu oferowałeś pomocną dłoń...w kwestii Vaga? No mam VAGa
LortG Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Chyba się niebawem odezwe do Ciebie na PW :> :> :> Prócz tego że zimne to jakie ma być? Tyskie Lech Żywiec Złota 11? hehe
ROBERT Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Chyba się niebawem odezwe do Ciebie na PW :> :> :> Prócz tego że zimne to jakie ma być? Tyskie Lech Żywiec Złota 11? hehe Ale z czym masz problem ? Może zabrać VAGa na spota w jutro ?
Rekomendowane odpowiedzi