A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 z rana jeszcze 8 h i weekend :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 z rana jeszcze 8 h i weekend :!: hehe Arek jeszcze 6:45 i ... i ... i weekned :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam A ja na II zmianę dzisiaj i jutro. http://www.a4-freunde.com/forum.php?s=3d4f75d0de6bebc38979d823408a00a0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam A ja na II zmianę dzisiaj i jutro. http://www.a4-freunde.com/forum.php?s=3d4f75d0de6bebc38979d823408a00a0 ja dzis tez II zmiana a jutro i I i II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romus111 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jak tam sie ekipa szykuje na dzisiejszy spot w Gliwicach? Niestety nie bedzie mnie na niedzielnym w Rybniku więc chciałbym choc do Gliwic jechać Jeśli dobrze zrozumiałem to jedziemy spod TESCO mini o 18:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 efekt dzisiejszego wiruska: 162ps i 385nm. wyszło średniawo no ale cóż - jest to wina wtrysków. ale póki co banan z gęby nie schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 po robocie WEEKEND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 po robocie WEEKEND Ja również WEEKEND No to widzimy sie o 18.40 pod mini TESCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No to widzimy sie o 18.40 pod mini TESCO Taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 siemanko Jadę z Wami oczywiście,tylko wcześniej na myjnie przy neste ,bo uwalony że hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 efekt dzisiejszego wiruska: 162ps i 385nm. wyszło średniawo no ale cóż - jest to wina wtrysków. ale póki co banan z gęby nie schodzi hehe czemu piszesz ze srednio? oprocz programu chyba nic wiecej nie robiles? :gwizdanie: No to widzimy sie o 18.40 pod mini TESCO Taaa moglismy sie lepiej na 18:30 umowic bo znajac zycie i tak sie ktos spozni hahaha a Arek jak juz pisal ze 18:40 to bedzie 18:40 w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no ja bede szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no ja bede szybciej no ja bede szybciej no ciekawe kto pierwszy będzie i o której :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romus111 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja już autko wypucowałem też powinienem być ok 18:30 z moją lubą. Jakby kto był chętny to mam fele z AUDI 16' do sprzedania (takie jak na foto, przy okazji ) No i świeżutkie zdjęcie ze wczorajszego ściemniania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jeśli dobrze zrozumiałem to jedziemy spod TESCO mini o 18:40 dokladnie efekt dzisiejszego wiruska: 162ps i 385nm. wyszło średniawo no ale cóż - jest to wina wtrysków. ale póki co banan z gęby nie schodzi no troszeczke malutko jak na AWX'a ale zawsze +30 PS no to teraz wieksze wtryski, IC i korekta Ja już autko wypucowałem też powinienem być ok 18:30 z moją lubą. Jakby kto był chętny to mam fele z AUDI 16' do sprzedania (takie jak na foto, przy okazji ) No i świeżutkie zdjęcie ze wczorajszego ściemniania: Romus a to nie kupiles ich niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 kurde wlasnie mi Tolek dzwonil ze do mnie jedzie... bo umawialem sie z nim na mody w mojej malej w niedziele a ze mam wszystkie graty to go prosilem predzej predzej i mi dzwoni wlasnie ze jest w drodze :kox: ciesze sie za***iście ale kurde nie dam rady jednak dzis z Wami zajs na tego spota jechac mam nadz ze sie predko uporamy i dolecimy do SG do 20 bede dzwonil do Arka powiedzcie mu prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romus111 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Romus[/b] a to nie kupiles ich niedawno :cool1 Arku te, które mam na aucie kupiłem niedawno i one nie są na sprzedaż, ale mam jeszcze jedne identyczne, na innych oponach, jakby kto chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja już autko wypucowałem też powinienem być ok 18:30 z moją lubą. Jakby kto był chętny to mam fele z AUDI 16' do sprzedania (takie jak na foto, przy okazji ) No i świeżutkie zdjęcie ze wczorajszego ściemniania: pieknie pikenie szybki zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 bede dzwonil do Arka powiedzcie mu prosze ok, przekaze a co to za mody :?: Romus[/b] a to nie kupiles ich niedawno :cool1 Arku te, które mam na aucie kupiłem niedawno i one nie są na sprzedaż, ale mam jeszcze jedne identyczne, na innych oponach, jakby kto chciał aaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 bede dzwonil do Arka powiedzcie mu prosze ok, przekaze a co to za mody :?: hehe a no nie zauwazylem jak sie zjawiles mody wnetrza mam nadz ze jeszcze dzis zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi