ROBERT Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wiesław a Ty będziesz ? Miałbym interes
wiesiek3d Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie mam wolne, jak co to wal na PW
ROBERT Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie mam wolne, jak co to wal na PW [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:55_________________________________________________A jakieś plany masz/macie ?
wiesiek3d Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Basia szykuje urodziny dla Grzegorza bo ma 10, ale może się wyrobi.
ROBERT Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Basia szykuje urodziny dla Grzegorza bo ma 10, ale może się wyrobi. Jutro jeszcze się odezwę , teraz spadam spać Narta
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tomek i jak tam padaka , szkoda wyceniona ? Będzie totalschaden ?
H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tomek i jak tam padaka , szkoda wyceniona ? Będzie totalschaden ? Jest totalschaden, czekom na wycena i odstawiom auto do znajomego do roboty. Felgi do renowacji i malowania proszkowego. Nowy uklad wydechowy z kwasówki i bedzie lepiej niż było [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 12:10_________________________________________________I może zostanie jeszcze kasa na grubsze wczasy w tym roku
Dejmien Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzień dobry Panowie potrzebuje waszej pomocy Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:)
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I jak z dzisiejszym ognichem ? Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje?
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale ciulata pogoda Dzień dobry Panowie potrzebuje waszej pomocy Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:) W serwisach oponiarskich np. Sowada koszt powyżej 100 zł I jak z dzisiejszym ognichem ? Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje? Pioter cały czas pod wiatr
Dejmien Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale ciulata pogoda Dzień dobry Panowie potrzebuje waszej pomocy Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:) W serwisach oponiarskich np. Sowada koszt powyżej 100 zł I jak z dzisiejszym ognichem ? Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje? Pioter cały czas pod wiatr A coś prócz Sowady??Byłem tam właśnie w piątek i mają tylko krótkie :confused4:A ja potrzebuje co najmniej 50 mm
Rekomendowane odpowiedzi