Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Młodych lakierników :>

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:mysli:

Wiesław a Ty będziesz ?

Miałbym interes :przebiegly::naughty:

Opublikowano

Mam zamiar podjechać

Opublikowano

Mam zamiar podjechać

Robisz jutro ? :naughty:

Opublikowano

Nie mam wolne, jak co to wal na PW

Opublikowano

Nie mam wolne, jak co to wal na PW

:naughty::kox::drunk:

;)

[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:55_________________________________________________A jakieś plany masz/macie ?

Opublikowano

Basia szykuje urodziny dla Grzegorza bo ma 10, ale może się wyrobi.

Opublikowano

Basia szykuje urodziny dla Grzegorza bo ma 10, ale może się wyrobi.

Jutro jeszcze się odezwę , teraz spadam spać :wink4:

Narta :hi:

Opublikowano

Narka :hi:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Tomek i jak tam padaka , szkoda wyceniona ? Będzie totalschaden ?

Opublikowano

Tomek i jak tam padaka , szkoda wyceniona ? Będzie totalschaden ?

Jest totalschaden, czekom na wycena i odstawiom auto do znajomego do roboty. Felgi do renowacji i malowania proszkowego. Nowy uklad wydechowy z kwasówki i bedzie lepiej niż było :wink4::naughty:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 12:10_________________________________________________I może zostanie jeszcze kasa na grubsze wczasy w tym roku :decayed:

Opublikowano

Dzień dobry :) Panowie potrzebuje waszej pomocy :) Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby :mysli: Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła :) A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 :) Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:)

Opublikowano
Opublikowano

Ale ciulata pogoda

Dzień dobry :) Panowie potrzebuje waszej pomocy :) Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby :mysli: Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła :) A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 :) Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:)

W serwisach oponiarskich np. Sowada koszt powyżej 100 zł

:hi: I jak z dzisiejszym ognichem ? :naughty: Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje? :wink4:

Pioter cały czas pod wiatr :witch:

Opublikowano

Ale ciulata pogoda

W serwisach oponiarskich np. Sowada koszt powyżej 100 zł

:hi: I jak z dzisiejszym ognichem ? :naughty: Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje? :wink4:

Pioter cały czas pod wiatr :witch:

A coś prócz Sowady??Byłem tam właśnie w piątek i mają tylko krótkie :confused4:A ja potrzebuje co najmniej 50 mm :confused4: