Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może gdyby Włosi zagrali ustawieniem 3-5-2 to by mecz może inaczej wyglądał :whistling:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 843,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No Hiszpanie pokazali klase :banan: Należało się im zwycięstwo

Opublikowano
Może gdyby Włosi zagrali ustawieniem 3-5-2 to by mecz może inaczej wyglądał :whistling:

:facepalm: skończ już

może jakby w Hiszpanii zagrała babcia Del Boske to Włosi wygrali by do zera...:whistling:

Powiedzmy szczerze, Włosi fartem wyszli z grupy i fartem weszli do finału. Może wystarczy fartów dla płaczków jak na jedne Mistrzostwa :naughty:

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

poza tym pierwszy raz w historii finałów ME ktoś takie łoty dostał :polew:

Opublikowano

na koniec -> Włosi walką weszli do finału... Trudno, nie udało się... Tyle i dobranoc

Opublikowano

na tym poziomie nie ma przypadków...i Hiszpania i Włochy zasłużenie byli w finale .......................................................................

Opublikowano

Ale ten wynik :facepalm:

Opublikowano

Pięknie roznieśli:kox:

Opublikowano

miazga :facepalm:

w życiu bym sie nie spodziewał takiego wyniku

typowałem 2:1 dla hiszpanów a wyszło to co wyszło :doh:

to chyba najwyższy wynik na tej imprezie jak sie nie mylę ?

pomijam mecze z karnymi.....

Opublikowano

No i fajnie, Włosi są za bardzo zarozumiali, ktoś im wreszcie utarł nosa. Choć trzeba przyznać że ładnie wdarli się do finału.

A Hiszpanie ME, MŚ i znowu ME. Szacunek...

Opublikowano
miazga :facepalm:

w życiu bym sie nie spodziewał takiego wyniku

typowałem 2:1 dla hiszpanów a wyszło to co wyszło :doh:

to chyba najwyższy wynik na tej imprezie jak sie nie mylę ?

pomijam mecze z karnymi.....

nie no z Irlandią jeszcze było 4:wink:

Opublikowano

nie ma co 2 miejsce to i tak zaje....bisty wynik

chyba zdajecie sobie sprawe co by było gdyby nasza druzyna miała

"miejscówkę" Włochów ??????

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

matko

wp***dol

to mało powiedziane

daleko mi do szacunku do piłki z hiszpanii

ale to była deklasacja

niech mi tu żaden gówniarz nie marudzi i nie podskakuje odnośnie cytowania moich fachowców

czytam i cytuję tego, kogo lubię i poważam

macie inne zdanie, to wasze prawo

ale uważajcie, bo weryfikacja boli

i tyle

Opublikowano

dzisiaj mam po spaniu....już trąbią i odpalają fajerwerki....:decayed:

ale się cieszę..... piękny mecz

Opublikowano

Taaa, a Hiszpania to fartem nie weszla do finalu? Mieli szczescie ze Portugalia w karnych byla gorsza.

Poza tym 1 maly fakt- Wlochy jako druzyna jako jedyni zrezygnowali z wyplat za udzial w Euro.

Zaloze sie,ze 3/4 Hiszpanow by do meczu nie wyszlo, gdyby uslyszeli ze maja za darmo grac :grin:

No i dodam tylko,ze niech tutaj zaraz zaden "fan" Hiszpanow nie wyskakuje z oburzeniem na to co napisalem,bo ja kibicuje Italii i Juve 15 lat,a Wy waszym Hiszpanom i/lub Barcy ile? 2-3 lata?? Skonczy sie szal na Hiszpanie tak jak i na Barcelone juz sie konczy. 3/4 dzisiejszych "kibicow" Hiszpanii to sezonowcy z Barcelony i Realu, bo fajnie jest kibicowac zespolowi za ponad pol miliarda euro (szacowana wartosc reprezentacji Hiszpanii) :wink:

Pogrom nie pogrom, Wlochy bez Chielliniego cala druga polowe + granie w 10 przez ponad 30 minut, nie wspomne o tym ze nikt im nie dawal nawet polfinalu przed mistrzostwami- ja tam jestem z Nich dumny.

Peace&Out.

Opublikowano
Taaa, a Hiszpania to fartem nie weszla do finalu? Mieli szczescie ze Portugalia w karnych byla gorsza.

przecież to był finał Mistrzostwa Europy- nie ważne, czy ktoś wszedł do finału przypadkiem, czy nie-wygrana się liczy i końcowy efekt, a nie to, w jakim stylu i iloma bramkami :wink: może i Włosi grali lepiej, efektowniej, ale to Hiszpania strzeliła 4 bramki, a Włosi żadnej...:whistling:

ja obstawiałem finał Hiszpanów z Niemcami-ale i tak było dobrze...

Opublikowano

Poza tym 1 maly fakt- Wlochy jako druzyna jako jedyni zrezygnowali z wyplat za udzial w Euro.

Zaloze sie,ze 3/4 Hiszpanow by do meczu nie wyszlo, gdyby uslyszeli ze maja za darmo grac :grin:

No i dodam tylko,ze niech tutaj zaraz zaden "fan" Hiszpanow nie wyskakuje z oburzeniem na to co napisalem,bo ja kibicuje Italii i Juve 15 lat,a Wy waszym Hiszpanom i/lub Barcy ile? 2-3 lata?? Skonczy sie szal na Hiszpanie tak jak i na Barcelone juz sie konczy. 3/4 dzisiejszych "kibicow" Hiszpanii to sezonowcy z Barcelony i Realu, bo fajnie jest kibicowac zespolowi za ponad pol miliarda euro (szacowana wartosc reprezentacji Hiszpanii) :wink:

Pogrom nie pogrom, Wlochy bez Chielliniego cala druga polowe + granie w 10 przez ponad 30 minut, nie wspomne o tym ze nikt im nie dawal nawet polfinalu przed mistrzostwami- ja tam jestem z Nich dumny.

Peace&Out.

dodam tyle -> :hi::thumbup1:

Opublikowano

hiszpanie zrobili z włochami dokładnie to, co włosi z niemcami w półfinale. mieli na tych mistrzostwach tylko jeden naprawde ładny mecz, gdzie pokazali doswiadczenie i umiejetnosci wyniesione z realu i barcelony i akurat padło na finał. w sumie nikomu nie kibicowałem bo moja holandia odpadła juz na pocztku :thumbdown: ale dobrze ze wygrali hiszpanie bo zagrali po prostu lepiej. "nasi" pilkarze powinni ten mecz sobie nagrac i gry hiszpanów nauczyc sie na pamiec

Opublikowano

i co powiecie kibice Italii :decayed:. Hiszpanie grali całe Euro na pół gwizdka a pokazali jak sie gra dopiero w finale :kox:

Opublikowano

Nie Portugalia była gorsza tylko Hiszpania lepsza i to w całym turnieju. A że Niemcy podeszli do meczu z Włochami tak jak podeszli i to że w pierwszych minutach stracili 2 bramki przesądziło o wyniku. Niemcy grali cały turniej o wiele lepiej niż makarony.

Ale niestety fakt jest faktem że przegali.

A co ma piernik do wiatraka?

Chłopie obudź się. Chyba normalne że jak nie ma Polski w turnieju, to się kibicuje tym co lepiej grają. Możesz sobie kibicować i 50 lat - Twoja brocha. Nic Ci do tego kto, komu i za co kibicuje, w LM i ME i MŚ.

Chwalisz się że jako Polak kibicujesz od 15 lat makaronom? Gratuluję :facepalm:

Peace&Out.

Czy w 10 czy 11 i tak by rady nie dali rady, bo jeśli pamiętasz to 2 gole padły kiedy makarony grały w 11. I jeśli myślisz że Chiellini miałby być zbawieniem dla nich to się mylisz i to grubo. Nie jest to żadne wytłumaczenie do tego, że dostali najwyższe baty w historii wszystkich finałów ME. :grin:

Nieraz oglądało się mecze że drużyny grały i w 9 i dawały radę. Makarony były po prostu kiepskie.

Jedynie dla treneiro można pochylić czoło za taktykę ze szwabkami, ale to i tak większa wina za przegrany mecz po ich stronie leży.

---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ----------

i co powiecie kibice Italii :decayed:. Hiszpanie grali całe Euro na pół gwizdka a pokazali jak sie gra dopiero w finale :kox:

:oklasky:

Opublikowano

Co tu mówić wygrał lepszy i tyle. Trochę Hiszpania podreperowała wizerunek tym meczem bo chyba zagrali nawet lepiej niż mogli a to czy było 2 czy 4 czy 6 zero to żadna różnica bo jak przegrwasz nawet 1-0 albo trzeba się odkryć i zaatakować albo grać jak nasze grajki byle więcej nie przegrać bo będzie wstyd i się poźniej szczycić że tylko 1-0 było i że przepraszać to by mogli jak by 6-0 przegrali, a jaka to ku....a różnica jest skoro tylko wygrana się liczy.

---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

Nie Portugalia była gorsza tylko Hiszpania lepsza i to w całym turnieju. A że Niemcy podeszli do meczu z Włochami tak jak podeszli i to że w pierwszych minutach stracili 2 bramki przesądziło o wyniku. Niemcy grali cały turniej o wiele lepiej niż makarony.

Ale niestety fakt jest faktem że przegali.

Tak samo by można powiedzieć o wczorajszym meczu. Włosi też stracili 2 bramki z Hiszpanią i to przesądziło o wyniku ale jak ktoś uważnie oglądał to wie że nie jest to dokońca prawdą i w jedym i drugim meczu. Hiszpania też pięknie nie grała od początku ale dotarła do finału i wygrała i to się chyba teraz tylko liczy.

---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------

Jedynie dla treneiro można pochylić czoło za taktykę ze szwabkami, ale to i tak większa wina za przegrany mecz po ich stronie leży.

A we wczorajszym meczu to niby co było że Włosi pograć nie mogli, nie chciało im się w finale czy co. Tak jak Włochom z Niemiszkami mecz taktycznie wyszedł w 100% tak wczoraj wszystko wyszło Hiszpanii i Włosi byli bezradni.