Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja właśnie wróciłem z meczu Ruch- Zagłębie.

I powiem szczerze, że bardzo lubię pooglądać kawał dobrego futbolu ( czyt liga angielska) ale wolę iść na mecz, pooglądac naszych kopaczy, poczuć atmosferę trybun, niż siedzieć w kapciach przed TV :whistling:

Ja zdecydowanie też.. :thumbup1: może na boisku w ekstraklasie jakości jest mało ale na trybunach już jest odwrotnie.. :decayed:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I powiem szczerze, że bardzo lubię pooglądać kawał dobrego futbolu ( czyt liga angielska) ale wolę iść na mecz, pooglądac naszych kopaczy, poczuć atmosferę trybun, niż siedzieć w kapciach przed TV :whistling:

Ja zdecydowanie też.. :thumbup1: może na boisku w ekstraklasie jakości jest mało ale na trybunach już jest odwrotnie.. :decayed:

10 sierpnia byłem na meczu z Legią, a wcześniej na meczu okręgówki.... wielkiej różnicy nie ma :wink:

Opublikowano

10 sierpnia byłem na meczu z Legią, a wcześniej na meczu okręgówki.... wielkiej różnicy nie ma :wink:

Rzeczywiście może trochę szybsza gra poza tym to taka sama kopanina.. :doh: a co do dzisiejszego meczu to Piech dobił niebieskich.. :whistling:

Opublikowano

Rzeczywiście może trochę szybsza gra poza tym to taka sama kopanina.. :doh: a co do dzisiejszego meczu to Piech dobił niebieskich.. :whistling:

po półrocznych wakacjach w Turcji :wink: przyjął, kopnął i wpadło :wink: dziwnym trafem zawodnicy Niebieskich mają z tym spory problem :facepalm:

PS. Kiedy wy***ią tego Zielińskiego ( czekam już pół roku) :thumbdown:

Opublikowano

Po wrześniowych meczach reprezentacji.. :grin: Fornalik wróci do Ruchu.. :wink:

Opublikowano

we wczorajszym meczu jakis dobry meksyk byl :decayed: niestety browary mnie pokonały i dogrywki juz nie doczekałem...:wink:

Opublikowano

Nie doczekałeś też karnych. :decayed: Ogólnie było na co popatrzeć. :wink4:

Opublikowano

no właśnie wiem... :kwasny: ojciec mi potem powiedzial co sie dzialo, mowił ze sam to normalnie podskakiwał w fotelu :decayed:

Opublikowano

Zgadzam się Stanley-em, na żywo nasza kopana dużo zyskuje. W TV nie ma tych emocji aż tyle. Atmosfera trybun to jest to.

dla takich chwila warto przyjść na stadion, TV nigdy tego nie odda. Dlatego nie dopinguje żadnej z zagranicznych drużyn bo to bez sensu , wole wspierać lokalny klub.
Opublikowano

Szkoda, że w Polskiej kopanej, więcej emocji jest na trybunach niż oglądając mecz... :decayed::naughty:. Przychodząc na mecz człowiek się odstresuje, wykrzyczy i jest ok.

Co do filmiku: 1:33 kolega Grzesiu :grin:.

Opublikowano

oj to nie będzie lekki sezon na Old Trafford

w sumie nie spodziewałem się cudów, ale zęby zgrzytają jak się patrzy na nieudolność....

nieładnie, no nieładnie

a z drugiej strony świat oszalał - Liverpool na 1. miejscu z kompletem punktów :shock3:

jaja jakieś :wink:

Opublikowano

Może w końcu coś wygrają The Reds :decayed::kox:

Opublikowano
Może w końcu coś wygrają The Reds :decayed::kox:

no ja tam im dobrze życzę ....

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

No i Bale w realu :)

Opublikowano

Myslisz ze wart jest tej kasy?:wink:

Opublikowano

Myslisz ze wart jest tej kasy?:wink:

w kontekscie dotychczasowych osiagniec, tytulow i trofeow ?

nie

Opublikowano

Lpool jak poszalał.. :slina::slina:

Opublikowano

nie wszyscy zawodnicy którzy przychodzą do realu graja w nim dobrze

może być tak że po roku okaże się że nie było to zupełnie dobre posunięcie

ale ważne że arsenal nareszcie kogoś kupił ;) i dalej kupuje

w tym roku będzie ciekawa liga angielska

Opublikowano

co roku jest ciekawa, no kaman :wink:

szkoda tylko, że jeden gość jakby tak średnio czaił bazę..... :facepalm:

post-7233-1406905716,9587_thumb.jpg

Opublikowano

No rzeczywiscie osmieszył sie nie wykonujac zadnego ruchu transferowego, serial Fellaini i Baines trwal juz tyle czasu, potem Sneijder, Ozil, Erkisen i Herrera teraz.. a zostalismy z niczym

Sent from my LG-P700 using Tapatalk