Kamyk Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 14 października się zbliża Dawać ich !
pajda Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 http://www.sport.pl/pilka/7,65037,22458903,krychowiak-w-wielkim-stylu-wrocil-na-zgrupowanie.html
pajda Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 świetnie wygląda facetBeckham ma konkurenta [emoji3] Oby się wyróżnił na boisku a nie tylko poza nim
Kamyk Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 bez przesady - Becks był jest i długo będzie poza wszelką konkurencją a co do reszty, pozostaje mi się tylko zgodzić
Damian Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Jprdle co za dno i metr mulu, jestesmy w pierwszej dziesiatce rankingu fifa a kibice mistrza kraju leja swoich piłkarzy
Kamyk Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 dzien dobry bardzo https://twitter.com/Football__Tweet/status/915218132188491778
pajda Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 https://laczynaspasja.pl/zlatan-sto-lat/
Kamyk Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 pytanie o reprę czy podoba się wam gra Ziela? jestem ciekaw opinii, może tylko ja mam wieczny niedosyt? jak towarzycho uważa, jak na moje, to on zawsze na lajciku, coś tam przerzuci, coś tam dogra, ale generalnie...... mało tego
Kris1909 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 20 minutes ago, Kamyk said: pytanie o reprę czy podoba się wam gra Ziela? jestem ciekaw opinii, może tylko ja mam wieczny niedosyt? jak towarzycho uważa, jak na moje, to on zawsze na lajciku, coś tam przerzuci, coś tam dogra, ale generalnie...... mało tego Ja się zgadzam w 100% w Napoli wygląda o wiele lepiej, nie zawsze, ale z reguły a w kadrze to wręcz odwrotnie, szału nie robi.
Kris1909 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 PS dziś o 2 w nocy wróciłem z Milanu, niestety wygrała Roma, uwielbiam SanSiro i miasto, już się szykuje na wiosnę;) Interesujące będzie teraz jak Montella znów przegra to czy Carlo do Nas wróci.
Kamyk Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 - gdzie pan mieszkasz? - a niedaleko, przy Jose 22
pajda Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 PS dziś o 2 w nocy wróciłem z Milanu, niestety wygrała Roma, uwielbiam SanSiro i miasto, już się szykuje na wiosnę Interesujące będzie teraz jak Montella znów przegra to czy Carlo do Nas wróci. Skąd bilety? Chętnie bym się wybrał na ligę włoska Jakie koszta?
Kris1909 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 5 hours ago, pajda said: Skąd bilety? Chętnie bym się wybrał na ligę włoska Jakie koszta? Ja latam tylko na Milan, wiec bilety ze strony acmilan.com trzeba się zarejestrować za darmo, żadnej karty kibica(€15) nie potrzeba kupować, ale z kartą bilety są szybciej dostępne. Ceny na średniaka już od €20 na Romę od €45(naprawdę dobre miejsca od €60) później drożej na derby i Juve najdroższe. Moim zdaniem nie drogo, hotele też tanie, ceny spoko, polecam?
Kris1909 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 A Carlo powiedział, że do przyszłego roku żadnego klubu prowadzić nie będzie, Montella ma kontrakt do końca sezonu, jak pójdzie źle to od lata może ponownie w Milanie
Kolkov Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 pytanie o reprę czy podoba się wam gra Ziela? jestem ciekaw opinii, może tylko ja mam wieczny niedosyt? jak towarzycho uważa, jak na moje, to on zawsze na lajciku, coś tam przerzuci, coś tam dogra, ale generalnie...... mało tegoZielu ma potencjał, myślę, że warto na niego stawiać, bo to "coś tam" zazwyczaj rozpoczyna akcję. Mam nadzieję, że Bereszynski pokaże dziś na co go stać. Szkoda, że Ryba jednak nie zagra.Nooooo i Szczęsny w bramce.Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kolkov Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Grooooosik Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi