pajda Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 I jak wrażenia? [emoji6]Ale ich rozklepaliHe he
Kris1909 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Czar Nawałki prysł na dobre czy tylko pomiędzy meczami o punkty?
Kris1909 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 To się nam Zielu już wystrzelał na ten rok?
piotrekekm Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Dawno nie oglądałem meczu reprezentacji, a akurat włączyłem drugą połowę. Nie będę tego "kopania" komentować.
stanley Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Byłem przekonany, że Koreańce wsadzą na 2:3
Yuri22 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 No i weź tu człowieku bądź mądry. Z Nigerią zagrali w sumie niezły mecz i wp***dol. Z Koreańcami zagrali totalny piach i wygrali . W drugiej połowie ewidentnie brakowało takiego Krychowiaka w formie. Kogoś kto by porządził w środku pola, potrzymał piłkę i wybijał z rytmu przeciwnika. Tak ogólnie stwierdzam, że my po prostu nie mamy ludzi do tego systemu z 3 obrońcami i wahadłami.
bastiv40 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 3 godziny temu, Yuri22 napisał: Tak ogólnie stwierdzam, że my po prostu nie mamy ludzi do tego systemu z 3 obrońcami i wahadłami. Też odnoszę takie wrażenie. Moim zdaniem eksperyment nieudany i mam nadzieję, że Nawałce nie przyjdzie do głowy forsowanie takiego ustawienia na mistrzostwach.
Yuri22 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 3 minuty temu, bastiv40 napisał: Też odnoszę takie wrażenie. Moim zdaniem eksperyment nieudany i mam nadzieję, że Nawałce nie przyjdzie do głowy forsowanie takiego ustawienia na mistrzostwach. Tylko problem w tym, że tego naszego 4-4-2 czy 4-5-1 (albo 4-2-3-1 jak kto woli) to już się wszyscy nauczyli, co było widać w eliminacjach do MŚ. Wariant z 3 stoperami i wahadłami daje dużo większe możliwości, tylko że wtedy bardzo dużo zależy od tych wahadeł właśnie, a tutaj bez Błaszczykowskiego w formie to ja tego nie widzę. Rybus i Jędrzejczyk w ataku jeszcze jakoś sobie radzą (chociaż Jędrzejczyk w obecnej formie...), ale bronić w tym systemie to oni za bardzo nie umieją. Ja tam generalnie się nie spinam, bo sparing to sparing i nie ma co dramatyzować. Te mecze są po to, żeby testować nowe ustawienia i wprowadzać nowych zawodników. Zobaczcie jakie cuda się działy w innych meczach. Portugalia w piątek do 92 minuty przegrywała 0-1 z Egiptem, a teraz Holandia ich zlała 3-0 i to u nich. Wczoraj Argentynę wdeptali w ziemię Hiszpanie 6-1. Nasi grupowi rywale, poza Kolumbią, też bez szału. Senegal 1-1 z Uzbekistanem i 0-0 z Bośnią, a Japonia w łeb z Ukrainą 1-2. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
bastiv40 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Jasne, po to są sparingi i jakoś daleko idących wniosków nie ma co wysnuwać. Ale też masz racje - jeśli chodzi o personalia jak i dyspozycję - w tych meczach zabrakło i ludzi i formy u niektórych. I tak można wejść w dyskusję na zasadzie "co by było, gdyby"... Na pewno też trwający sezon klubowy powoduje jakieś ograniczenia i wpływa na dyspozycję poszczególnych piłkarzy i w pewnym stopniu zaangażowanie i koncentrację. Najważniejsze, żeby w Rosji wszystko zagrało.
stanley Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 1 minutę temu, Kamyk napisał: bardzo przyjemne video widziałem, komentarz w języku angielskim jest reakcje dzieci
Yuri22 Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Spokojnie. Repliki (w sensie nie podróby, tylko meczówki w gorszym wykonaniu) chodzą po 299zł, a jeszcze tańsze wersje bez bajerów typu orzełek prasowany, a nie wyszywany, itp. są po 199zł. P.S. Na Alledrogo są już nawet w niższych cenach niż te powyżej. Edytowane 29 Marca 2018 przez Yuri22
Kamyk Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) ot tak na dzień dobry Edytowane 30 Marca 2018 przez Kamyk
Dev Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 13 godzin temu, Kamyk napisał: ot tak na dzień dobry
Kamyk Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 No Łukasz 3m się10 min i nie wyszli ze swojej połowyHappy 2 C it [emoji4]
Rekomendowane odpowiedzi