Zmija Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Tylko nie zapominajmy w jakich okolicznościach odszedł... To samo Frankowski. Ale piłkarsko byli naprawde dobrzy. Ja juz nie moge doczekać sie mistrzowskiej fety na rynku w Krakowie to juz sa sprawy pozaboiskowe... jezeli chodzi o umiejetnosci to od jego czasow niebylo drugiego takiego grajkaa
jarko Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Bardzo podobało mi się pożegnanie Dudka . Szacunek dla Realu :oklaski: Lepiej jak Raul go pożegnali :?: To już inna sprawa. Szkoda, że tak potraktowali swoją legendę i najlepszego strzelca LM . No zobaczymy jak Żurawskiego pożegnacie Kraków i Warszawa nigdy się nie lubiły Może nie kibice, ale kluby i działacze... Już raz Legii daliście mistrza i to na R22 O ja jebie http://babol.pl/kat,1025465,title,Wielki-powrot-Kononowicza,wid,13431319,wiadomosc.html?ticaid=6c59d I bardzo dobrze Albo oni, albo My :!: od czasu jego odejscia niebylo jeszcze u nas 2 takiego pilkarza jak on ) Traore w Lechii :gwizdanie: Tylko nie zapominajmy w jakich okolicznościach odszedł... To samo Frankowski. No to porównałeś Jeden chciał karierę robić, drugi wrócił gdzie jego dom - a nie każdy tak potrafi :gwizdanie:
julo23 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Co tam Legia, od 10 lat 2 razy była mistrzem. Słaaby konkurent. No ale i tak nie ma lepszego Moze i Franek zasłużył na pozegnanie ale po tym co zrobił i w jaki sposób uciekł to nie nalezy mu sie nic. Ja jestem tylko ciekawy co znowu wymyślą dla Cracovii zeby sie utrzymała. Jak myślicie ? Powiększą lige ? Czy może Łks nie dostanie licencji ?
jarko Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Stawiam że ktoś inny wyleci za brak licencji :gwizdanie:
Zmija Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Bardzo podobało mi się pożegnanie Dudka . Szacunek dla Realu :oklaski: Lepiej jak Raul go pożegnali :?: To już inna sprawa. Szkoda, że tak potraktowali swoją legendę i najlepszego strzelca LM . No zobaczymy jak Żurawskiego pożegnacie Kraków i Warszawa nigdy się nie lubiły Może nie kibice, ale kluby i działacze... Już raz Legii daliście mistrza i to na R22 O ja jebie http://babol.pl/kat,1025465,title,Wielki-powrot-Kononowicza,wid,13431319,wiadomosc.html?ticaid=6c59d I bardzo dobrze Albo oni, albo My :!: od czasu jego odejscia niebylo jeszcze u nas 2 takiego pilkarza jak on ) Traore w Lechii :gwizdanie: Tylko nie zapominajmy w jakich okolicznościach odszedł... To samo Frankowski. No to porównałeś Jeden chciał karierę robić, drugi wrócił gdzie jego dom - a nie każdy tak potrafi :gwizdanie: Najpierw niech zagra kilka dobrych meczow w pucharach jak uche to pogadamy narazie to sie torche wyroznia na tle naszych grajkow... :tongue4:
Kamyk Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 a póki co, to wójcie wicie-rozumicie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Spielabbruch wegen Platzsturm - Rapid vs. Austria Wien (22. Mai)
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 typer podliczony nowy zestaw wrzucony
jarko Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 edyta Dopisany: 23 Maj 2011, 15:44 Co myślicie o transferach w Realu :?: - Jose Marii Callejona z Espanyolu Barcelona - Nuri Sahin z Borussii Dortmund - Hamit Altintop z Bayernu Monachium
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 brawo PZPN :oklaski: mecz otwarcia stadionu PGE Arena w Warszawie
jarko Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Czytałem właśnie To z dedykacją dla przeciwników protestu :gwizdanie:
Zmija Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 edyta Dopisany: 23 Maj 2011, 15:44 Co myślicie o transferach w Realu :?: - Jose Marii Callejona z Espanyolu Barcelona - Nuri Sahin z Borussii Dortmund - Hamit Altintop z Bayernu Monachium wydaje mi sie ze Żose wie co robi tak jak z kiloma transferami w Interze i beda to przydatni zawodnicy:)
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Czytałem właśnie To z dedykacją dla przeciwników protestu :gwizdanie: teraz do pełni szczęścia brakuje negatywnej opinii stołecznej policji ....bo przecież nie tak dawno w meczach ligowych uznali że stadion nie jest bezpieczny :gwizdanie:
jarko Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 edyta Dopisany: 23 Maj 2011, 15:44 Co myślicie o transferach w Realu :?: - Jose Marii Callejona z Espanyolu Barcelona - Nuri Sahin z Borussii Dortmund - Hamit Altintop z Bayernu Monachium wydaje mi sie ze Żose wie co robi tak jak z kiloma transferami w Interze i beda to przydatni zawodnicy:) Mam nadzieję że w końcu kupują dobrych grajków a nie nazwiska... Wzmocnienia w obronie by się przydały... no i szkoda że Kaka odejdzie
Sqizzy Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 no i szkoda że Kaka odejdzie Dla niego dobrze kariery nie zmarnuje
jarko Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 no i szkoda że Kaka odejdzie Dla niego dobrze kariery nie zmarnuje Po kontuzji coś tam już nieźle gra.
Gość mmcv Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Kun idzie do Realu :confused4: ... to za***isty pilkarz. Szkoda ze jechal po Realu a teraz przywdzieje koszulke Blancos... w dodatku przechodzi z Atleti ...niedowiary . Sami najemnicy w tym Realu bez kitu . Ozil mowil ze marzy tylko o Barcelonie a jak go zlali to wybral Real i powiedzial ze zawsze chcial grac dla Realu :gwizdanie: . Real sie pieknie wzmacnia . Barca spi poki co ale oni koncentruja sie nad czyms innym .
Rekomendowane odpowiedzi