Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Czechami pojedziemy delikatnie 1-0 i będzie :kox::banan:oby tylko Franc nic nie spier..lił

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trenerze: daj w koncu Lewandowskiemu pograc,z tego co ogladam niema z kim jak narazie. :kwasny:

Opublikowano
Już mecz z czechami nie taki straszny się wydaje

Ale dlaczego miałby w ogóle straszny się wydawać ?! Nawet jakby Nas Ruscy ograli to przecież Czesi są cały czas spokojnie w Naszym zasięgu... Mamy dobrych piłkarzy i jeżeli treneiro ich dobrze poukłada to potencjał jest naprawdę ciekawy...

oni jakoś nie składnie grają. podania jakby im fartem wychodziły.

Chociaż i tak teraz grali lepiej niż z grecją.

Opublikowano
jarko zgadzam sie z Twoja wypowiedzia.

Ciagle tylko czytalem ze dostaniemy wp***dol i wogole jestesmy do bani,a tu prosze nie jest tak zle i chodz nie wroze nam zajebistej kariery to i tak cieszy mnie taki wynik i oby tak dalej a jak nam zloja tylek to nadal bede uwarzal ze fajnie zaczely sie te mistrzostwa.

Ps.nie jezdze z flaga na aucie ale i nie gadam ze skopia nad dupe.

bo ci co pozakładali flagi na auta to w większośći tacy kibice własnie, że jak Polacy przegrywają to przełączają na inny kanał:facepalm:

Opublikowano
Trenerze: daj w koncu Lewandowskiemu pograc,z tego co ogladam niema z kim jak narazie. :kwasny:

To jest tak. Przed meczem do mnie kumpel mówi: Ty patrz, trzech defensywnych pomocników w składzie mamy. Jak My tak możemy grać ?! Ale później się okazuje że dzięki temu ruskie za bardzo okazji nie mają, bo nie potrafia atakowac pozycyjnie do czego ich Nasza taktyka zmusza. No ale skoro ustawiamy sie obroną i biegamy za piłką to ciężko wymagać żeby przy atakach też wszyscy mocno się angażowali. Lewy miał kłuć, jakieś stałe fragmenty wywalczać.

Opublikowano
jarko zgadzam sie z Twoja wypowiedzia.

Ciagle tylko czytalem ze dostaniemy wp***dol i wogole jestesmy do bani,a tu prosze nie jest tak zle i chodz nie wroze nam zajebistej kariery to i tak cieszy mnie taki wynik i oby tak dalej a jak nam zloja tylek to nadal bede uwarzal ze fajnie zaczely sie te mistrzostwa.

Ps.nie jezdze z flaga na aucie ale i nie gadam ze skopia nad dupe.

bo ci co pozakładali flagi na auta to w większośći tacy kibice własnie, że jak Polacy przegrywają to przełączają na inny kanał:facepalm:

Powiem ci ze mnie to tak wkur...jak jezdzili wszyscy oklejeni w owe flagi jak w swieto narodowe a pier**lili ...wj***a...wj***a... niechce krytykowac bo i z forum zapewne nie jeden flage mial ale jesli z mysla ze nie zalerznie od wyniku jest z druzyna narodowa to oki,ale tak aby tylko .....w najgorszym razie ...bo wszyscy maja to i ja tez chce.......... :facepalm:

---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ----------

To jest tak. Przed meczem do mnie kumpel mówi: Ty patrz, trzech defensywnych pomocników w składzie mamy. Jak My tak możemy grać ?! Ale później się okazuje że dzięki temu ruskie za bardzo okazji nie mają, bo nie potrafia atakowac pozycyjnie do czego ich Nasza taktyka zmusza. No ale skoro ustawiamy sie obroną i biegamy za piłką to ciężko wymagać żeby przy atakach też wszyscy mocno się angażowali. Lewy miał kłuć, jakieś stałe fragmenty wywalczać.

Zgadzam sie,ale zauwarzyli pewnie wszyscy ze bidulek(choc lubie go bardzo) chodzil z prawej str.na lewa i ile razy kopnal ta pilke ,chyba na palcach 2rak mozna policzyc :kwasny:

Opublikowano
oni jakoś nie składnie grają. podania jakby im fartem wychodziły. .

Ostatnio tutaj też wyczytałem że piłka się od Naszych odbija, że nie potrafimy grać... :facepalm:

Nie jesteśmy Hiszpanami, nie potrafimy grać milionem podań z pierwszej piłki. Nigdy też nie byliśmy mocni atakiem pozycyjnym. Lubimy się bronić, przyjmować rywala na Naszej połowie i go kontrować.

Opublikowano

Panowie a jak oceniacie grę i zachowanie Obraniaka? Dla mnie był on najsłabszym ogniwem i powinien zejść nawet wcześniej i nie dyskutować

Opublikowano
oni jakoś nie składnie grają. podania jakby im fartem wychodziły. .

Ostatnio tutaj też wyczytałem że piłka się od Naszych odbija, że nie potrafimy grać... :facepalm:

Nie jesteśmy Hiszpanami, nie potrafimy grać milionem podań z pierwszej piłki. Nigdy też nie byliśmy mocni atakiem pozycyjnym. Lubimy się bronić, przyjmować rywala na Naszej połowie i go kontrować.

bo niestety atak pozycyjny to gra szybka z pierwszej piły do tego kombinacyjna a to już wyższa szkoła jazdy - Barceloną nie jesteśmy ale z kontry dajemy radę :wink:

Opublikowano

Zapewne kazdy widzial jak sie pultal 30 sekund przed koncem meczu :decayed:

W sumie sie mu nie dziwie tez bym niechcial byc zciagniety w ostatniej akcji :grin:

Opublikowano
Panowie a jak oceniacie grę i zachowanie Obraniaka? Dla mnie był on najsłabszym ogniwem i powinien zejść nawet wcześniej i nie dyskutować

Powinien wykonac ten staly fragment, bo akurat jest dobry w stalych fragmentach. To byl na pewno blad Dyzmy.

Opublikowano

najbardziej mnie cieszy ten remis ze względu na rosjan,już się witali z gąską,a tu zonk :grin:,po tak wysokiej wygranej z czechami i po wygranej czechów z grekami,my z grekami ledwo zremisowaliśmy,byli 100% pewni,że nas rozgromią,a teraz,grecja może zagrać mecz zycia na pożegnanie,wysoka wygrana i ruscy jadą do domu:naughty:

Opublikowano
Lubimy się bronić, przyjmować rywala na Naszej połowie i go kontrować.

i na to teraz liczę z czechami

Opublikowano
najbardziej mnie cieszy ten remis ze względu na rosjan,już się witali z gąską,a tu zonk :grin:,po tak wysokiej wygranej z czechami i po wygranej czechów z grekami,my z grekami ledwo zremisowaliśmy,byli 100% pewni,że nas rozgromią,a teraz,grecja może zagrać mecz zycia na pożegnanie,wysoka wygrana i ruscy jadą do domu:naughty:

Hehe fajnie by było ich do domu wysłać :naughty:

Opublikowano

Panowie a kogo byscie uznali za najlepszego gracza meczu w naszej reprezentacji? wg mnie Polanski. Robil taka robote,ze to szok. B.dobry w defensywie jak zawsze a teraz w dodatku ofensywa stala u niego na wysokim poziomie. Brawo!!!

Opublikowano

Fajna grupa i wszystko wyjaśni się w ostatnim meczu. :good: I co ważne! Mamy wszystko w swoich rękach!!! :good: Nie będziemy musieli czekać na wynik innego spotkania tylko musimy wygrać! A przypomnijcie sobie jak było na poprzednich wielkich imprezach... ME, MŚ... Ostatnie mecze w fazie grupowej to były tylko mecze o honor, nic więcej a tutaj jest inaczej!

Zauważcie, że graliśmy teraz dwa mecze. Oba zakończyły się takimi samymi wynikami a jednak oba inne i inne odczucia mamy po tych meczach. Oba przyniosły Nam albo TYLKO po 1 punkcie albo AŻ po 1 punkcie... Jestem zadowolony z wczorajszego meczu z Rosją! :good: Wszyscy twierdzili, że sromotnie przegramy a były szanse nawet na wygraną.

Ważne, że wszystko mamy w swoich rękach! A dawno tego nie było. :good: I jeszcze ważniejsze mam bilet właśnie na ten meczyk, który okazuje się być najważniejszym! :kox: Do tej pory byłem na meczu Czechy-Grecja i Rosja-Grecja ale ten będzie wyjątkowy i oby wynik był dla Nas! POLSKAAA!!!!!!!! :kox:

Opublikowano

Szczęsny wraca na bramkę , co myślicie o tym nie lepiej jak by Tytoń został ,jest wgrany i podbudowany obronionym karnym i remisem z ruskimi. Moim skromnym zdaniem Tytoń powinien zostać przynajmniej jeszcze na ten mecz z Czechami.

Opublikowano
Szczęsny wraca na bramkę , co myślicie o tym nie lepiej jak by Tytoń został ,jest wgrany i podbudowany obronionym karnym i remisem z ruskimi. Moim skromnym zdaniem Tytoń powinien zostać przynajmniej jeszcze na ten mecz z Czechami.

masz racje, na Czechy Tyton powinien zostac w Naszej bramce a Szczesny ewentualnie w next