Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Juve dalo rade :wink:

Opublikowano

Podnieść się po szybko straconych 2 bramkach w 31 i 33 min i walczyć do końca to jest nie lada wyczyn :kox:. Jest potencjał w tej drużynie :naughty:. Tylko Bonucci nie pewny.

Opublikowano

Super Sunday w EPL

14 30 - Liverpool / Man Utd

17 00 - Man City / Arsenal

bedzie jazda :naughty:

Opublikowano

stawiam ze w obu meczach remisy

Opublikowano

Liverpool 1:2 United :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

podobno sedzia pomogl United :whistling:

Opublikowano

może i pomógł - nie oglądałem niestety :kwasny: dla mnie najważniejsze, że wygrali :kox:

Opublikowano
podobno sedzia pomogl United :whistling:

no dosc srednio to wygladalo - faul na Valencii rzeczywiscie zasluguje na okreslenie "soft penalty"

a z drugiej jednak strony, faktem pozostaje to co napisal Hansen - Manchester United proved again that football is not always about playing well and winning, it’s just about winning. There is no club so skilled in turning poor performances into victories.

ktos ma ochote poczytac, to rzucam link do calego artykulu

Liverpool manager Brendan Rodgers may need to adapt as Manchester United show how to grind out win - Telegraph

Opublikowano

Co mnie zmartwiło po obejrzeniu tego meczu:

M.U. nieudolnie przechodziło z obrony do kontrataku, im bliżej bramki - tym bardziej nie wiedzieli co zrobić z piłką ( tak właśnie było przy podyktowaniu karnego dla United)

Opublikowano
Co mnie zmartwiło po obejrzeniu tego meczu:

M.U. nieudolnie przechodziło z obrony do kontrataku, im bliżej bramki - tym bardziej nie wiedzieli co zrobić z piłką ( tak właśnie było przy podyktowaniu karnego dla United)

zgadzam sie

kolejny mecz mocno ponizej przecietnej

niby cos tam sie dzieje, niby 3 punkty, ale styl ponizej krytyki

mam wrazenie, ze najgorzej z klubow pretendujacych do tytulu (MC, Chelsea, Arsenal - chociaz kanonierow to chyba troche na wyrost wpisalem....)

niemniej jednak, gra mi sie w ogole nie podobala

Opublikowano

Grzegorz Lato wycofał się z kandydowania na prezesa PZPN. To znaczy, że związek będzie miał nowego prezesa. Dziś o północy mija termin zgłaszania kandydatur.

Opublikowano
Grzegorz Lato wycofał się z kandydowania na prezesa PZPN. To znaczy, że związek będzie miał nowego prezesa. Dziś o północy mija termin zgłaszania kandydatur.

Nie zebrał pewnie wymaganych 15 głosów delegatów, ale za co Kręcina startuje :facepalm: ten to ma tupet.

Opublikowano

Nie zebrał, nie zebrał.. do wczoraj miał tylko 7 z 15 wymaganych głosów :whistling: to wolał się wycofać żeby nie było wstydu :wink:

Opublikowano

Gervinho, ja pierd ...... :facepalm:

Opublikowano

hahhaha Lewy na lawie Borusia wygrywa 5:0 , mowilem ze to drewno i wykorzystuje 1 na 5 setek

Opublikowano

United :facepalm:

Opublikowano

kur... cwelsi wygrali jaki fart mieli jap.. obie bramy:facepalm: