Skyliner89 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Podnieść się po szybko straconych 2 bramkach w 31 i 33 min i walczyć do końca to jest nie lada wyczyn . Jest potencjał w tej drużynie . Tylko Bonucci nie pewny.
Kamyk Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Super Sunday w EPL 14 30 - Liverpool / Man Utd 17 00 - Man City / Arsenal bedzie jazda
jedrekx Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 może i pomógł - nie oglądałem niestety dla mnie najważniejsze, że wygrali
Kamyk Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 podobno sedzia pomogl United no dosc srednio to wygladalo - faul na Valencii rzeczywiscie zasluguje na okreslenie "soft penalty" a z drugiej jednak strony, faktem pozostaje to co napisal Hansen - Manchester United proved again that football is not always about playing well and winning, it’s just about winning. There is no club so skilled in turning poor performances into victories. ktos ma ochote poczytac, to rzucam link do calego artykulu Liverpool manager Brendan Rodgers may need to adapt as Manchester United show how to grind out win - Telegraph
stanley Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Co mnie zmartwiło po obejrzeniu tego meczu: M.U. nieudolnie przechodziło z obrony do kontrataku, im bliżej bramki - tym bardziej nie wiedzieli co zrobić z piłką ( tak właśnie było przy podyktowaniu karnego dla United)
Kamyk Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Co mnie zmartwiło po obejrzeniu tego meczu:M.U. nieudolnie przechodziło z obrony do kontrataku, im bliżej bramki - tym bardziej nie wiedzieli co zrobić z piłką ( tak właśnie było przy podyktowaniu karnego dla United) zgadzam sie kolejny mecz mocno ponizej przecietnej niby cos tam sie dzieje, niby 3 punkty, ale styl ponizej krytyki mam wrazenie, ze najgorzej z klubow pretendujacych do tytulu (MC, Chelsea, Arsenal - chociaz kanonierow to chyba troche na wyrost wpisalem....) niemniej jednak, gra mi sie w ogole nie podobala
lukaszk Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Grzegorz Lato wycofał się z kandydowania na prezesa PZPN. To znaczy, że związek będzie miał nowego prezesa. Dziś o północy mija termin zgłaszania kandydatur.
pepik Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Grzegorz Lato wycofał się z kandydowania na prezesa PZPN. To znaczy, że związek będzie miał nowego prezesa. Dziś o północy mija termin zgłaszania kandydatur. Nie zebrał pewnie wymaganych 15 głosów delegatów, ale za co Kręcina startuje ten to ma tupet.
jedrekx Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Nie zebrał, nie zebrał.. do wczoraj miał tylko 7 z 15 wymaganych głosów to wolał się wycofać żeby nie było wstydu
lukaszk Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Z tego co gadają w mediach, to Kosecki dużo zyskuje.
snajper1998 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 hahhaha Lewy na lawie Borusia wygrywa 5:0 , mowilem ze to drewno i wykorzystuje 1 na 5 setek
Buszek Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 kur... cwelsi wygrali jaki fart mieli jap.. obie bramy:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi