Matek Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Platformy łączą się razem od marca - o ile jeśli masz 'enke' bedziesz musiał dopłacić 40 zł by miec kanały z cyfry. U cyfry niby za friko kanały enkowskie chudy13101980 - jak długo kibicujesz już City? czemu taka cisza o Miliku? Wszedł na 5 min i dotknął piłki!!
chudy13101980 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Platformy łączą się razem od marca - o ile jeśli masz 'enke' bedziesz musiał dopłacić 40 zł by miec kanały z cyfry. U cyfry niby za friko kanały enkowskiechudy13101980 - jak długo kibicujesz już City? czemu taka cisza o Miliku? Wszedł na 5 min i dotknął piłki!! Gdzieś od 2009r.
Skyliner89 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Nikt nie pisze, że Polska wygrała 4:1 z Rumunią . Podobno dobrze zagrali, a to piłkarze wyłącznie z Ekstraklasy ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- Platformy łączą się razem od marca - o ile jeśli masz 'enke' bedziesz musiał dopłacić 40 zł by miec kanały z cyfry. U cyfry niby za friko kanały enkowskiechudy13101980 - jak długo kibicujesz już City? czemu taka cisza o Miliku? Wszedł na 5 min i dotknął piłki!! Gdzieś od 2009r. To rok po tym jak Szejki przejęły .
Kamyk Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Nie marudź, wiadomo że najlepsze kluby w europie to Real, MC i PSG wow mocne to było, nie powiem ...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Boruc zagrał bdb mecz, forma idzie w górę, z resztą Święci od jakiegoś czasu wyglądają coraz lepiej....Walka o utrzymanie będzie chyba bardziej pasjonująca niż o mistrzostwo The Reds też coraz lepiej wyglądają.... najbliższe starcie z Citizens chyba nie ma faworyta chciałoby się napisać: a nie mówiłem...
jarko Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Właśnie. Nie marudź, wiadomo że najlepsze kluby w europie to Real, MC i PSG wkrótce również QPR Nie, wybrałem po jednym z każdego kraju - Włosi i Niemcy nie mają takich klubów. Bardziej do tej listy bym dopisał Andźy Machacośtam, ale jeszcze wyników nie mają. Aaa, ja City kibicuję odkąd mają sponsora i lepiej grają od Chelsea. Jak QPR zbuduje konkret ekipę to szybko zmienię upodobania
Robertuss Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Nikt nie pisze, że Polska wygrała 4:1 z Rumunią . Podobno dobrze zagrali, a to piłkarze wyłącznie z Ekstraklasy Noooo piękna tiki-taka była xD Ciekawe jak dzisiaj "pierwszy garnitur" się zaprezentuje
akjam Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Też jestem ciekaw. Borubar chyba wyjdzie w pierwszym składzie.
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 w sumie trudno powiedziec czy do filmow na YT czy do strefy smiechu (bardziej usmiechu, tym razem) zadecydowalem jednak, ze Becks to przede wszystkim swietny pilkarz wiec niech bedzie tutaj wizja Guya Ritchiego Short film directed by Guy Ritchie starring David Beckham - H&M Spring 2013 - YouTube
swiezak84 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 jak tam pany, kto oglada kompromitacje (po raz enty) naszych orłów? ja zeby sie nie denerwowac to sobie tylko sledze wynik na wp
chudy13101980 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Coś ten "pierwszy garnitur" baty dostaje.Niezłe buraki.
Skyliner89 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Dziady zawsze będą dziadami... Ciekaw jestem co pokażą z Ukrainą... . Dobrze, że już we wtorek LM wraca . Wawrzyniak zawsze jest pewny . Filar naszej obrony
silenthunter Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Jak się cieszę że na ten blamaż nie pojechałem
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 w sumie to przyznam sie, ze naprawde jestem ciekaw jak cale to wariatkowo sie zakonczy ... pozyjemy, zobaczymy, prawda ? Manchester United face battle with Pep Guardiola over Borussia Dortmund striker Robert Lewandowski - Telegraph
Blachu Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zabierajcie go do Manchesteru W Bayernie Lewy nie potrzebny
stanley Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 w United też niezbyt potrzebny IMO na United to on jest 100 razy za cienki
Kamyk Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 w United też niezbyt potrzebny IMO na United to on jest 100 razy za cienki nic dodać nic ująć
Rekomendowane odpowiedzi