Bieniek Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 No i dzisiaj serce rozdarte. Patrzac na sytuacje w lidze Vamos Real!
Kamyk Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 ufff, emocje siadają ależ się darłem wynik bardzo korzystny dla MU, myślę że Real troszkę zawiódł w II połowie zacieśnienie szyków obronnych i linii obrony i pomocy w zasadzie zamknęło drogę do bramki de gea raz musiał popisać się obroną nogami, poza tym bronił strzały z daleka w sumie w jedenastkę MU nawet jak ktoś wpadł, to zawsze się znalazł albo Evans albo Jones (dla mnie MoTM) koszmarnie zagrali z przodu, ale to już inna sprawa - czas na atak i agresywną obronę przy przekraczaniu połowy przez Królewskich będzie na OT, za jakieś 2 tygodnie + ..
Skyliner89 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 De Gea rośnie na godnego następce Van Der Sara . Gdyby nie on, wynik mógł by być inny. Man Of The Match .
Kamyk Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 De Gea rośnie na godnego następce Van Der Sara . Gdyby nie on, wynik mógł by być inny. Man Of The Match . arek przedpole ... caly czas pieta Achillesowa ale fakt faktem, wczoraj zagral bardzo dobre spotkanie
Bieniek Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Dopóki będzie mu brakowało 5-8kg to niestety jego gra na przedpolu będzie tak wyglądała.
Skyliner89 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 De Gea rośnie na godnego następce Van Der Sara . Gdyby nie on, wynik mógł by być inny. Man Of The Match . arek przedpole ... caly czas pieta Achillesowa ale fakt faktem, wczoraj zagral bardzo dobre spotkanie Jest jeszcze młodym bramkarzem i wielka kariera przed nim . Z bramkarzami jest jak z winem. Im starsi tym lepsi. Manchester United bardzo długo szukał godnego następcy dla Petera Schmeichela. 6 lat to trwało, aż trafił się Van Der Sar. Zastanawiam się co będzie jak Buffon zakończy karierę i kto po nim będzie bronił w JUVE... Bo jak narazie godnego następcy nie widać .
stanley Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Władimir Dwaliszwili zawodnikiem Legii Warszawa - uważam, że to spore wzocnienie
jarko Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Jodłowiec pójdzie w jego ślady ? Legia mistrzem ?
stanley Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Jodłowiec pójdzie w jego ślady ? Legia mistrzem ? moim zdaniem będą mieć majstra BTW. Dzisiaj na C+ leciał dokument o Lidze + i wypowiadał się na forumowy kolega oskaro
jarko Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Pracownik C+ przy produkcji programów sportowych. Nie On jeden z Naszego forum
stanley Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Pracownik C+ przy produkcji programów sportowych. Nie On jeden z Naszego forum Rozmawiałem kiedyś z nim właśnie na zlocie w Jarosławcu. Ktoś jeszcze pracuje w C+ ? Czy masz na myśli ogólnie branżę ? ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- Jodłowiec pójdzie w jego ślady ? Legia mistrzem ? a to już czwarty solidny piłkarz, który dołączył do Legii zimą
jarko Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Kaka, kolejny dobry mecz ligowy w barwach Realu
stanley Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Kaka, kolejny dobry mecz ligowy w barwach Realu nie zmieniaj tematu
jarko Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Mecz oglądam, temat o piłce - o czym mam pisać ?
stanley Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Mecz oglądam, temat o piłce - o czym mam pisać ? patrz wyżej
jarko Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 To nie pudelek, nie będziemy plotkować Kurde, nawet nie zauważyłem że już za tydzień liga rusza...
stanley Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 To nie pudelek, nie będziemy plotkować Kurde, nawet nie zauważyłem że już za tydzień liga rusza... shame on you mam zamiar iść na start rundy... pierwszy mecz z Lechem. przyjeżdża 1000 głów z Wielkopolski, więc będzie ciekawie
Rekomendowane odpowiedzi