jarko Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Pisanie na 14 kolejek przed końcem o pewnych spadkowiczach jest... Hmmm... Może lepiej nie skomentuję jak tego że mocne zespoły są w dole tabeli... Bełchatów mega słaby, a Wisła na ich tle wcale nie lepsza, ale tak to jest jak klub skupujący najbardziej uzdolnioną młodzież z calego regionu stawia na takich tuzów piłki jak Kosowski, Sobolewski czy Głowacki...Po pierwszej kolejce Ruch musi się znacznie poprawić chcąc coś ugrać z dobrze prezentującym się Widzewem czy Śląskiem. Pamiętając jednk iż historia lubi się kołem zataczać to wydaje się być dobry moment po 16 latach aby Niebiescy z ekstraklasą się pożegnali
stanley Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 dobry moment po 16 latach aby Niebiescy z ekstraklasą się pożegnali nie grozi
Matek Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 stanley, nam tez spadek nie groził, była mamona, był dobry trener (Henio Kasperczak ) a jakos udało mu sie spuścić KSG do 1 Ligi
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 wczoraj Bale w meczu derbowym Tottenhamu ostatnia brama no co ten facet wyczynia w tym sezonie, to jest niewiarygodne ...
Bieniek Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Witamy go w madrycie w nowym sezonie.
stanley Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 wczoraj Bale w meczu derbowym Tottenhamu ostatnia brama no co ten facet wyczynia w tym sezonie, to jest niewiarygodne ... aż mi szkoda było wczoraj Młotów w szczególności Jakalainena- facet zagrał mecz sezonu, jak nie mecz życia
jarko Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Witamy go w madrycie w nowym sezonie. Lubię to
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Witamy go w madrycie w nowym sezonie. tez mi sie tak wydaje nie ma sily by prezes Levy sie oparl za duzo Real wylozy na stol cos czytalem gdzies o 50 bankach funciakow wierzyc sie nie chce .... taka kasa
Blachu Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Witamy go w madrycie w nowym sezonie. tez mi sie tak wydaje nie ma sily by prezes Levy sie oparl za duzo Real wylozy na stol cos czytalem gdzies o 50 bankach funciakow wierzyc sie nie chce .... taka kasa Niech sobie wydają te mln jak skończą znowu na 1/8 LM to będzie płacz żeby osiągnąć sukces potrzeba też kilka innych rzeczy, ważniejszych niż kasa...
aborygen Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Panowie dzisiaj o 21 puchar hiszpani barca-real a wy tu jakiegoś garetha do realu chcecie jak przyjdzie to się nie będzie łapał do składu i po roku lub dwóch odejdzie jak większość z wysp
stanley Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Panowie dzisiaj o 21 puchar hiszpani barca-real a wy tu jakiegoś garetha do realu chcecie jak przyjdzie to się nie będzie łapał do składu i po roku lub dwóch odejdzie jak większość z wysp mnie ten mecz akurat nic nie obchodzi
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 kurna Suarez potrafi zachwycic, na serio potrafi tez wqrwic do bialosci nie podajac reki temu czy innemu graczowi ale tez potrafi po prostu zniesmaczyc zachowaniem co za imbecyl ... Suarez stepped on Hubocan - YouTube
Matek Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Dla mnie ten piłkarz to totalny idiota, w głowie chyba siano pomimo tego, że poziom prezentuje dosyć wysoki jest dla mnie dnem.. No i w dodatku z Liverpoolu
aborygen Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 a tam zaraz nic nie obchodzi ostatnie mecze wieją nudą ale zawsze może nas zaskoczyć jeden lub drugi idiota jak np. Pepe i mecz się ożywia
jarko Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Real gra bez Ramosa ? W ostatnim meczu czerwień dostał czy dwie żółte ? Czy coś pomylilem...?
topskun Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Ramos jest w kadrze na ten mecz i prawdopodobnie wyjdzie w pierwszej jedenastce Osobiście wierzę, że David Villa dzisiaj błyśnie i da awans Blaugranie
aborygen Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 skład +- Lopez - Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao - Xabi Alonso, Khedira - Di Maria, Ozil, Ronaldo - Benzema
topskun Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Za Coentrao i Di Marie spodziewałbym się Varane i Kaki
Kamyk Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 poki co Jose znowu zaczyna wojenke ... za spokojnie bylo ostatnio
Rekomendowane odpowiedzi