jarko Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 I znowu Real wygra... Wihu, dasz radę ?
Kamyk Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 I znowu Real wygra... Wihu, dasz radę ? okrutne to było ....
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 kur...ale karny powinien byc ja pier.... Sedziowie jacys slepi
Kamyk Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 andrzej twarowski w C+ "dzisiaj Norwich zatruło się kuchnią japońską" no kocham tego gościa
GILI Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Oglądałem ostatni mecz Lecha i nasunęło się jedno stwierdzenie,polska piłka umie grać tylko z kontrataku. Słaby przeciwnik=słaby meczyk.
Kamyk Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Twarowski jest przehooj amen ten koleś jest po prostu nie z tej ziemi a jak śpiewa "Twaro" śpiewa - YouTube
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 silvertdi niezly podpis - chyba wczoraj to padlo w C+ ?
pepik Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 silvertdi niezly podpis - chyba wczoraj to padlo w C+ ? Dokładnie podczas meczu City-Aston Villa Oglądał ktoś wczoraj Wisła-Podbeskidzie? Ewidentny karny dla Wisły, faul na Boguskim, sędzia dyktuje karnego ale po konsultacji z arbitrem bramkowym zmienia decyzję i daje żółtą kartkę Boguskiemu za symulkę Decyzja odważna ale niestety błędna
pepik Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Chciałbym żeby BVB i ManU awansowały ale coś mi podpowiada, że jednak Real ogra ManU. Mecze tylko na n-ce? Jest możliwość obejrzenia na jakimś egzotycznym kanale w cyfrze + ???
P-U-M-A Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Chciałbym żeby BVB i ManU awansowały ale coś mi podpowiada, że jednak Real ogra ManU.Mecze tylko na n-ce? Jest możliwość obejrzenia na jakimś egzotycznym kanale w cyfrze + ??? Też mam taką nadzieję. Ale Real zawsze jest groźny:wink: Mecze dostępne w telewizji N na kanale NsportHD oraz Npremium
Matek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Całym sercem za MU. Rozum podpowiada, że będzie zayebiście cieżko o awans..
Norbis Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Chciałbym żeby BVB i ManU awansowały ale coś mi podpowiada, że jednak Real ogra ManU.Mecze tylko na n-ce? Jest możliwość obejrzenia na jakimś egzotycznym kanale w cyfrze + ??? Nasza TVP...trójka z Dortmundu
Skyliner89 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Tutaj Panowie oglądniecie sobie mecz na Nce -> Telewizja przez internet, Telewizja na żywo - WEEB.TV - kanal-polsat discoverychannel housemd. Jest Nka, nie przycina i jakość jest akceptowalna. Mam nadzieje, że dzisiaj Real odpada, a za tydzień Barca .
Rekomendowane odpowiedzi