chudy13101980 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dużo nie brakowało hmm,szkoda.Dobry mecz.
Damian Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Mierdy ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Ale wtopa!!! Real potknął się o Kloppa !!!!
Dev Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Na Polsacie bedzie mozna obejrzec Barce z Bayerem ? Na jakim kanale jak juz ?
aborygen Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 tak jak pisałem wcześniej połowa Barcy do wymiany zespół jest wypalony a niektórzy zawodnicy to chyba pomylili zespół no i trener - którego nie ma ale finał jak najbardziej ok
sadek26 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jak nie wróci Guardiola do Barcy to ten zespół nie istnieje, nawet Messi nic nie poradzi, a szkoda bo grali dobra piłkę wysłane z HTC za pomocą Tapatalk
sadek26 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Oby polskie trio zdobyło puchar wysłane z HTC za pomocą Tapatalk
jarko Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Kubel zimnej wody na hiszpanskie łby Chyba raczej na Katalońskie, Real odpadł po wyrównanym dwumeczu. Niemcy okazali się lepsi a Borusia ma swoje pięć minut, ciekawe jak długo... Swoją drogą z tak wysoką frekwencją na meczach i finansowym potencjałem aryjczyków to oni stale powinni być w ścisłej europejskiej czołówce. Wszyscy się zastanawiają gdzie teraz Lewy powinien być sprzedany, a ja się pytam po co ? BVB to klub o ogromnym potencjale, co więcej europejscy potentaci mogą mu zaoferować niż ma w Dortmundzie ? Silniejszą ligę, kibiców, pieniądze...?
OTom Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kubel zimnej wody na hiszpanskie łby Chyba raczej na Katalońskie, Real odpadł po wyrównanym dwumeczu. Niemcy okazali się lepsi a Borusia ma swoje pięć minut, ciekawe jak długo... Swoją drogą z tak wysoką frekwencją na meczach i finansowym potencjałem aryjczyków to oni stale powinni być w ścisłej europejskiej czołówce. Wszyscy się zastanawiają gdzie teraz Lewy powinien być sprzedany, a ja się pytam po co ? BVB to klub o ogromnym potencjale, co więcej europejscy potentaci mogą mu zaoferować niż ma w Dortmundzie ? Silniejszą ligę, kibiców, pieniądze...? popieram. mało jest na dzień dzisiejszy klub gdzie Lewy miałby to co teraz ma w Dortmundzie. A finał - ciężko będzie BVB wygrać. Bayern mocny jest.
fantowski Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kubel zimnej wody na hiszpanskie łby Chyba raczej na Katalońskie, Real odpadł po wyrównanym dwumeczu. Niemcy okazali się lepsi a Borusia ma swoje pięć minut, ciekawe jak długo... Swoją drogą z tak wysoką frekwencją na meczach i finansowym potencjałem aryjczyków to oni stale powinni być w ścisłej europejskiej czołówce. Wszyscy się zastanawiają gdzie teraz Lewy powinien być sprzedany, a ja się pytam po co ? BVB to klub o ogromnym potencjale, co więcej europejscy potentaci mogą mu zaoferować niż ma w Dortmundzie ? Silniejszą ligę, kibiców, pieniądze...? dobrze Jarko prawisz:wink: wg mnie zostanie w BVB... a finał im będzie ciężko wygrać
Wihajster Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Cięzko będzie ale nie jest to nie wykonalne.Znają sie więc mają łatwiej
jarko Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Odnośnie Bayernu nasuwa mi się jedno: Umarł król, niech żyje król...
RS Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 A finał - ciężko będzie BVB wygrać. Bayern mocny jest. "Wróg jest, ale swój, na swojej krwi wychodowany, po co po świecie nowych szukać , jak pod bokiem stary sie znalazł" -
swiezak84 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 teraz w lidze niemieckiej bedzie spotkanie borussia - bayern, wiec taki tescik przed finalem lm kto mocniejszy w pierwszym byl remis 1:1
Rekomendowane odpowiedzi