akjam Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ten mecz sobotni meczowi na Wembley na bank nie będzie równy więc nie ma co patrzeć na niego jak na teścik. Na finał obie drużyny wytoczą najcięższe działa a teraz raczej odpuszczą.
jarko Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 III liga nie jest zła, w III lidze też się gra
stanley Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 QUOTE=jarko;3528459]III liga nie jest zła, w III lidze też się gra Fajnie, ze gracie przy sztucznym swietle, a i rozeganie, jak i przejscie z obrony do ataku fajnie w tym meczu wychodzilo No i cieszy to, ze nie gracie na pale jakis dlugich bezsensownych pilek
Janekx Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 co więcej europejscy potentaci mogą mu zaoferować niż ma w Dortmundzie ? Silniejszą ligę, kibiców, pieniądze...? to, że przez 3 lata np w Realu zarobi 3x więcej kasy niż analogicznie w tym samym czasie w Dortmundzie.
Kamyk Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 no stawiam na Bayern a z Goetze to jakies jaja Bild i rzetelnosc tego typu wiadomosci .... Tak samo Bild "nie miał" racji z Martinezem, Guardiolą... witam kolegów po majówce (no przynajmniej z mojej perspektywy...) pozwolę sobie wrócić na chwilę do tego wątku i Bilda wyczytałem w międzyczasie u Przemka Rudzkiego na blogu ciekawe info W poprzednim tygodniu byłem przez jeden dzień gościem w Bildzie. Dylemat moich niemieckich kolegów był naprawdę godny podziwu – co jest czołówką sportu: Mario Goetze i jego transfer do Bayernu? A może Borussia, która gra z Realem (to było dzień przed meczem, w którym Robert Lewandowski został bohaterem). Łatwo jest pisać o sporcie, mając takie sukcesy. Sukces zawsze się sprzeda. Nie przypominam sobie, żebym w liceum szedł do kiosku po Tempo, kiedy kadra dostała oklep – chciałem o tym jak najszybciej zapomnieć. Natomiast o zwycięstwach czytałem chętnie, z wypiekami na twarzy, nawet największe banały. Siedzą więc niemieccy dziennikarze, których każdego dnia czyta 10 milionów ludzi (sprzedaż dzienna gazety to 7 milionów egzemplarzy). Siedzą i rozmawiają o zawrotnych sumach, o wielkich nazwiskach, ja to już widzę w drukarni i widzę w rękach ludzi w autobusach, na stacjach kolejowych i w uniwersyteckich ławkach. W Polsce skopiuje się potem ich informacje, pisząc oczywiście pejoratywnie, że to brukowiec, ale właśnie przed chwilą temu brukowcowi przed kamerami telewizyjnymi pogratulował Karl-Heinz Rummenigge – jest czego: strzału w dziesiątkę z transferem Goetzego. Na stronie gazety tekst otworzyło 21 milionów ludzi. Nowy rekord. Szef sportu dzwoni, kiedy ma potrzebę, do Joachima Loewa, czy Franza Beckenbauera, a na kolegium dostaje esemesa od agenta Goetzego. Dziennikarz, który podał tę informację, młody chłopak, nie dostał premii – zarabia tak dobrze, że nie trzeba go dodatkowo motywować. Dziennikarze niemieccy, tak jak piłkarze Bayernu i Borussii, tak jak fani tych klubów, mają inne potrzeby i inne środki, by je zaspokajać. Jak mawiał klasyk – to jakiś zupełnie inny poziom. Niemieckie imperium ma się dobrze. Nie trzeba go było odbudowywać, bo – tak mi się wydaje – nigdy nie upadło. obiecuję do informacji z Bilda podchodzić bardziej rzetelnie, a moje drwiny niniejszym odwołuję o LM napisaliście już wszystko, więc do tematu wracać nie będę
jarko Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 QUOTE=jarko;3528459]No i cieszy to, ze nie gracie na pale jakis dlugich bezsensownych pilek Jak nasz treneiro powiada: Faja i do przodu ! Czyli to co grała Korona z Polonią we wczorajszym meczu
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 póki co, Wigan w EPL nie odpuszcza ... to jest jazda dopiero
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Bvb:naughty: wyłączyłem Borek jest po prostu dramatyczny śp. Pan Janek lepiej opowiadał, niż ten plecie .....
Skyliner89 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Rafinha czerwo . Przed momentem zawrzało
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 ogląda się przyjemnie a od 5:30 ciary murowane Borussia Dortmund - Road to Wembley 2013 HD - YouTube
Blachu Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Dobrze, że w finale LM wyjdą w podstawowych składach PS: Neuer to jest gość
jarko Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Kurde, 08.07.13 Magdeburg-BVB towarzysko... A ja na wakacjach będę wówczas
Sqizzy Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Neuer save Robert Lewandowski penalty HD - YouTube spójrzcie, wyobrażacie sobie taką sytuację w Polsce ? gdzie na meczu wisły z legią pośród kibiców legi stoi chłopiec od góry do dołu w barwach wisły i cieszy się z nie strzelonego karnego przez drużynę przeciwną ?
stanley Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Neuer save Robert Lewandowski penalty HD - YouTubespójrzcie, wyobrażacie sobie taką sytuację w Polsce ? gdzie na meczu wisły z legią pośród kibiców legi stoi chłopiec od góry do dołu w barwach wisły i cieszy się z nie strzelonego karnego przez drużynę przeciwną ? za kilka lat tak będzie
mariuszsmietana Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Neuer save Robert Lewandowski penalty HD - YouTubespójrzcie, wyobrażacie sobie taką sytuację w Polsce ? gdzie na meczu wisły z legią pośród kibiców legi stoi chłopiec od góry do dołu w barwach wisły i cieszy się z nie strzelonego karnego przez drużynę przeciwną ? za kilka lat tak będzie w wersji optymistycznej
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 dzisiaj jazda w Anglii derby Liverpoolu no a potem MU Chelsea będzie gorące popołudnie ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- jak było widać będzie gorące albo i nie - tak nudnego derby Liverpoolu bym się nie spodziewał .....
stanley Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 dzisiaj jazda w Anglii derby Liverpoolu no a potem MU Chelsea będzie gorące popołudnie ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- jak było widać będzie gorące albo i nie - tak nudnego derby Liverpoolu bym się nie spodziewał ..... drugi mecz też taki jakiś sielankowy
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 za wcześnie ten tytuł wygrali, dosłownie za wcześnie ..... ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ---------- niech ten sezon się już kończy, po prostu ....
Rekomendowane odpowiedzi