Biszczan Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Zlatan grał lepiej chyba tylko w Ajaxie. W PSG gra co raz to lepiej Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
shakal Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ale Legia gra drewno niedokładność aż razi w oczy, ustawiają się na boisku jak barany na pastwisku, wszyscy w kupie, przy bramce dla Trabzonsporu jakby w ogóle grać im się nie chciało. Tak jak mówił komentator, niby mecz o wszystko a grają strasznie słabo. Druga połowa lepsza od pierwszej ale dalej za słabo.
stanley Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Legia ma jeszcze szanse na wyjście z grupy
Biszczan Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Z Apollonem dali ciała i nie ma takiej opcji żeby awansowali. Czwarty mecz o wszystko pewnie rozwieje jakiekolwiek nadzieje Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
OTom Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 poziom Legii w LE to niestety odzwierciedlenie naszego poziomu ligowego. Dno totalne.
jihaad Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Dwie różne Legie Urbana. W kraju bije, w Europie to ona jest bita - Sport w TVN24 Komentarz pod artykułem: To nie są dwie Legie, to jest jedna i ta sama Legia. ja też jak gram z dziećmi przed blokiem to mi idzie wyśmienicie i wygrywam, ale jak gram z kolegami na orliku to już dużo gorzej. Polska liga to amatorszczyzna do kwadratu, a bycie mistrzem Polski nie jest żadnym dowodem na posiadanie dobrej drużyny. legia jest na tyle dobra, żeby wygrywać z kalekami z polskiej extrak(l)asy, ale zbyt cienka żeby wygrywać z piłkarzami, a w innych ligach grają piłkarze, a nie inwalidzi, którym ktoś wmawia, że są piłkarzami i płaci im jak piłkarzom.
stanley Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 fajny mecz w pierwszej połowie: Jaga - KSG Niestety pierwszoplanową postacią zaczyna być sędzia
Biszczan Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Canal+ coś mi nie trybił i oglądałem od 2.połowy stuttgart-nurnberg dobry szpil W czołówce ekstraklasy ciasno: Jesli Lech, Wisła i Pogon wygrają swoje mecze zbliżą się znacząco do Legii Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Canal+ coś mi nie trybił i oglądałem od 2.połowy stuttgart-nurnberg dobry szpil W czołówce ekstraklasy ciasno: Jesli Lech, Wisła i Pogon mam nadzieję, że Pogoń wkrótce poleci w dół tabeli dziwię się, że są tak wysoko
Biszczan Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Canal+ coś mi nie trybił i oglądałem od 2.połowy stuttgart-nurnberg dobry szpil W czołówce ekstraklasy ciasno: Jesli Lech, Wisła i Pogon mam nadzieję, że Pogoń wkrótce poleci w dół tabeli dziwię się, że są tak wysoko Ja też kraksa wysoko, 4.miejsce he he. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Canal+ coś mi nie trybił i oglądałem od 2.połowy stuttgart-nurnberg dobry szpil W czołówce ekstraklasy ciasno: Jesli Lech, Wisła i Pogon mam nadzieję, że Pogoń wkrótce poleci w dół tabeli dziwię się, że są tak wysoko Ja też kraksa wysoko, 4.miejsce he he. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka poziom naszej ligi szybuje w dół.....
Biszczan Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Nie jest kolorowo to fakt, może kiedyś dożyjemy czasów gdy klub z Polski będzie grał regularnie w lidze mistrzów w poniedziałek Górnik-Cracovia Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
jarko Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 poziom naszej ligi szybuje w dół..... Mam na to pewną teorię, ale musiałbym tu eseja walnąć Pewnym jest iż w kolejnych latach nie będzie lepiej. Może jakiś trener poukłada kadrę, tchnie w grajków ducha walki i coś ugrają. Liga jednak będzie pachniała coraz większym marazmem...
Biszczan Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Andrzej Kostyra: "Nawałce brakuje doświadczenia w pracy z reprezentacją. Lepszym wyborem byłby Jerzy Engel." Co Wy na to panowie ? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
jihaad Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 "Orły" Endżela już chyba były. A jeśli chodzi o doświadczenie z kadrą, to Fornalik też juz nabrał jako takiego.
Biszczan Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Właśnie. Teorie Kostyry nie maja przełożenia w boksie, a co dopiero w piłce nożnej Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Wihajster Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 2-0 Barcelona prowadzi z Realem
chudy13101980 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Ku-----wa ja zapomniałem o tym meczu,zająłem się i ch--j:facepalm:
Dumel Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Faktycznie bardzo ładna bramka Sancheza.. ehh ta kontrowersyjna sytuacja w polu karnym... warto też wspomnieć o kapitalnych interwencjach Valdesa No cóż zabrakło szczęścia.. dziś świętuje Katalonia....
Rekomendowane odpowiedzi