jihaad Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 W Polsce jest mała szansa na dobrego selekcjonera, bo trenerzy ligowi w zasadzie nie mają stycznosci z zawodową piłką. Są dobrzy na tyle, na ile dobrzy są również tutejsi trampkarze - na własnym podwórku. A Lenczyk świetnie opisał jak działa "ekstraklasa" od strony podejścia do gry, do pracy, tych marnych piłkarzyków.
mariuszsmietana Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Legia....:facepalm: fakt, ze Podbeskidzie nigdy im nie lezalo, ale poziom jaki zaprezentowali... jak mozna brac kase za ogladanie czegos takiego... Przeciez jak ja bym w robocie robil tak, jak oni przykladaja sie do grania to juz dawno bym wylecial:facepalm: mozna przegrac ale zeby zero walki, zaangazowania? Jak zaczynali budowac ta druzyne, myslalem ze bedzie przynajmniej jak za dobrych czasow z Wisla... niestety.....
Biszczan Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Barca:facepalm: Ładnie Athletic zagrało PSG z OL to samo, ale pewne 4:0 Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 coś mi się wydaje że dzisiaj Bayern zrobi rzeźnię ....
Blachu Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jak będzie grał do końca meczu na 100% to wszystko możliwe... Sent from Lumia 920
Skyliner89 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 coś mi się wydaje że dzisiaj Bayern zrobi rzeźnię .... Co się dzieje z Manchesterem United? Mecz Galatasaray - JUVENTUS przełożony...
Damian Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Przerwany raczej. Ale City cisnie:kox:
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 przyznam że jestem zaskoczony świetny mecz City, choć troszkę to wyglądało jak spasowanie przez Bayern z drugiej strony, top skład MC siedział na ławce jakby nie było odlot Chudineze - gratulacje !!!!! ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Co się dzieje z Manchesterem United? nie rujnuj mi wieczoru wystarczy że co chwila mam weekend spierd.......
chudy13101980 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 a po pierwszych 20 minutach mina mi zrzedła:wink: ta akcja Negredo:facepalm:.Teraz czekamy na losowanie.
Wihajster Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Galatasaray - Juvenstus 1-0 Juve out
Kamyk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 ujowo grali całe rozgrywki to wylecieli trudno nie ma co na śnieg zwalać taka jest prawda
pepik Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 ujowo grali całe rozgrywki to wylecieli trudno nie ma co na śnieg zwalać taka jest prawda Dokładnie, rok temu też słabo grali całą rundę grupową ale udało się awansować, szczęście nie może trwać wiecznie. Swoją drogą to ten mecz powinien zostać dokończony wczoraj, dzisiaj boisko wyglądało tragicznie a Galata drugą połowę atakowała na tą "lepszą" połowę. Decyzja sędziów była zła, jeśli przekładać mecz to na następny tydzień.
Biszczan Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 ujowo grali całe rozgrywki to wylecieli trudno nie ma co na śnieg zwalać taka jest prawda Dokładnie, rok temu też słabo grali całą rundę grupową ale udało się awansować, szczęście nie może trwać wiecznie. Swoją drogą to ten mecz powinien zostać dokończony wczoraj, dzisiaj boisko wyglądało tragicznie a Galata drugą połowę atakowała na tą "lepszą" połowę. Decyzja sędziów była zła, jeśli przekładać mecz to na następny tydzień. Chyba Ci się drużyny pomyliły albo na pałę walnąłeś. W ubieglym sezonie Juve zagrało słabo u siebie z Szachtarem (byli blisko porażki w doliczonym czasie gry) i Nordsjaelland na wyjeździe (1:1). Poza tym dobry mecz na Stamford Bridge gdzie odrobili 0:2 i u siebie 3:0 Chelsea nie istniała, wygrana 1:0 w Doniecku i 4:0 w Turynie z nordsjaelland. W 1/8 pewnie pokonali Celtic (3:0, 2:0), a w 1/4 choć zagrali słabo na tle Bayernu to na pewno zaprezentowali się nie gorzej niż Barca w 1/2 z Niemcami. Pora sprzedać kilku januszy z pierwszego składu albo dać ich na ławkę no i sprowadzić naprawdę wartościowych graczy bo nigdy w LM nic nie osiągną tym składem. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
pepik Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Chodzi mi o to, że takie Juwe to powinno takie Nordsjaelland czy Kopenhage pokonać u siebie czy na wyjeździe i nie mieli by problemów. Nie jestem ich kibicem ale ich remisy ze "słabeuszami" jakoś utkwiły mi w pamięci. Lewy napoczął Marsylię
Biszczan Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Mnie też Mecz z Galatą u siebie zawalili na maksa, a w Kopenhadze mieli tyle sytuacji, że na całe sześc meczy można by rozdzielić. Agnelii musi w końcu wyłożyć dobre pieniądze na konkretnych graczy (jest kilka ciekawych opcji). Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 troche ogladam Arsenal bardzo obiektywnie, jakoś mnie ta grupa średnio .... w każdym bądź razie sędzie, Kassai, masakrycznie gwiżdże wszystko, nawet kopnięcie piłki nogą fatalnie się to ogląda, zero płynności w grze
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 BVB dalej remisuje na Marsylii. Dobry ogólnie meczyk ale słaba skuteczność. Lewy na pustą nie trafił choć sytuacja nie była łatwa ale powinien trafić i byłoby po sprawie. ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- No jest wreszcie 1:2 na Marsylii.
Rekomendowane odpowiedzi