Gość Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 i jest 7 ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ----------
FPek Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Omg maja za swoje za Chorwację ! Za Chile ! Za Kolumbię ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamyk Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 qr** 8-0 wygrali z Arabią Saudyjską w Mundialu 2002 w Japonii 2002 FIFA World Cup Group E - Wikipedia, the free encyclopedia idą na rekord ????
Skyliner89 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Omg maja za swoje za Chorwację ! Za Chile ! Za Kolumbię ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie
Wandej Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie wiem dlaczego - być może dlatego, że nie lubie Niemcuf - ale jak patrze na Loewa to jakbym k**wa Hitlera widział - gościa nie da się lubięć i pewnie dlatego te biedne Niemcy tak biegają, żeby po meczu wp***dol nei dostać a coś Ty ja w nim właśnie widzę fajnego gościa przypomina mi takiego jednego patafiana z Harryego Pottera a do tego oddaj mu co trzeba oddać - będąc asystentem Klinsmanna wspólnie wyciągnęli Niemcy na inny poziom od paru ładnych lat to reprezentacja, która po prostu gra ładnie a do tego ich bogactwo, zarówno narodowości jak i młodego narybku wszelkiego rodzaju no trudno nie lubić skończyły się czasy Kahna i innych chamów czyż nie ? Spory narybek Turków też pomaga:decayed:
FPek Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Kurr mógł ten ezil strzelić tak to honorowe strzelił Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamyk Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie wiem dlaczego - być może dlatego, że nie lubie Niemcuf - ale jak patrze na Loewa to jakbym k**wa Hitlera widział - gościa nie da się lubięć i pewnie dlatego te biedne Niemcy tak biegają, żeby po meczu wp***dol nei dostać a coś Ty ja w nim właśnie widzę fajnego gościa przypomina mi takiego jednego patafiana z Harryego Pottera a do tego oddaj mu co trzeba oddać - będąc asystentem Klinsmanna wspólnie wyciągnęli Niemcy na inny poziom od paru ładnych lat to reprezentacja, która po prostu gra ładnie a do tego ich bogactwo, zarówno narodowości jak i młodego narybku wszelkiego rodzaju no trudno nie lubić skończyły się czasy Kahna i innych chamów czyż nie ? Spory narybek Turków też pomaga:decayed: hm wymieniaj wszystkich Turków grających w ich reprezentacji, w takim razie .....
Michał139 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 ale można powiedzieć że był polski akcent w tym meczu drugą bramkę strzelił KLOSE
Frodus Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Te najnowsze zdjęcia i grafiki w necie sa lepsze niż ten mecz
FPek Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 brazylijczycy siedza w szatni tera i scolari przemawia : no panowie 5 meczy przefarcilismy limit sie skonczyl trudno moze w meczu o 3 msc sie udo
stanley Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 w Brazylii właśnie popełniono fc**j samobójstw, morderstw i sporo TV poleciało z okna Moim skromnym zdaniem Brazylia nie powinna wyjść w ogóle z grupy, najsłabsza ich reprezentacja jaką pamiętam
Frodus Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 "Polska piłka osiągnęła dziś poziom brazylijski"
Rekomendowane odpowiedzi