FPek Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ale nie ma co dobrze, ze lew dał do składu bellarabiego który im zyebal ten mecz a nie np Podolskiego Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Dev Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 mam Kolesia w Nowej Zelandii, zapalonego fanatyka polskiej i nie tylko piłki gdy mecz sie skonczył to sie tak nayebał a przy tym cieszył jak dziecko że wylądował na komisariacie całował ludzi na ulicy, ściskał sie z nieznajomymi że uznali go za islamiste czy innego terroryste a zona rano musiała go odbierać
akjam Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Wczoraj po meczu pod stadionem, na mieście takich ludzi było "miliony". Wszyscy przybijali V, całowaLi się. Świetna atmosfera!
Blachu Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ale nie ma co dobrze, ze lew dał do składu bellarabiego który im zyebal ten mecz a nie np Podolskiego Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Są lepsi od Podolskiego, dlatego ten siedzi na ławce od jakiegoś czasu... A ten Bellarabi zagrał dobry mecz, tym bardziej, że to był jego debiut, brakło mu tylko gola, a właściwie dwóch, trzech
FPek Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ja o czymś innym a Ty o innym on najwiecej akcji im zmarnował na nasze szczęście Łukasz jest min 5x bardziej doświadczonym piłkarzem i mozemy teraz gdybać ale dziękujemy lewowi, ze nie wybiegł w pierwszym składzie bo jakby on tam był moglobybyc inaczej takie moje zdanie Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
RS Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Taki spontaniczny pomysł. Myśle ze jutro bedzie fajny dzień w robocie ))))
Dev Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Licz sie z wypowiedzeniem umowy o prace :polew:
Biszczan Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Cieszę się, że dożyłem zwycięstwa Wspaniale !! Ja też ! Oglądaliśmy w klubie ten mecz i stawiałem 2:1 dla naszych. Trzy osoby były za szwabami dlatego wraz z kumplem po szpilu mieliśmy z nich niezłą bekę Bellarabi to dobry zawodnik, widziałem wiele meczy Bayeru Leverkusen i jest tam jednym z najlepszych piłkarzy Ze Szkocją będzie ciężko chociaż Ci wygrali tylko 1:0 z Gruzją. Dzisiaj Bośnia i Hercegowina - Belgia ! Widzieliście ? : http://www.youtube.com/watch?v=eFr0XQAXWEE Edytowane 13 Października 2014 przez Biszczan
Kamyk Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 mecz musialem nagrac, bo w Paryzu (spedzalem caly weekend) pokazywali giercowanie vs Portugal potem caly dzien uwazania na radio i tv, nie mowiac o necie, zeby tylko wyniku nie uslyszec i wieczorem ogladanie z dysku, nagrane z RTL rewelacja na wynik nigdy bym nie postawil zlotowki ...
artur100g Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Jak nastroje przed dzisiejszym meczem?
FPek Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Jak wygrają 3:0 lub więcej to jest cień szansy na to, ze cos faktycznie sie zmieniło Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
chudy13101980 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Ja myślę że będą mieli cięższą przeprawę jak z Frycami.
Dev Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIAŁO-CZERWONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GreGoriO Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Gibraltar spada!!!! już 0:2
stanley Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 jak piłka tak długo wisiała w powietrzu, słyszę krzyk sąsiada zza ściany: curva..... chyba przeczuł, że to będzie gol
Skyliner89 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arkadiusz Milik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stanley Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Pan Piłkarz Sebastian Mila swoją drogą - niezła akcja
Skyliner89 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Pan Piłkarz Sebastian Mila swoją drogą - niezła akcja Szkoda tej akcji... Jaja . W 94 min John O'Shea i w meczu Niemcy 1:1 Irlandia
Rekomendowane odpowiedzi