Kamyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 och Kane jest fantastyczny teraz zresztą derby Londynu (byłem parę lat temu na White Hart Lane) jestem ciekaw jak ten młodzian zniesie ciśnienie czuję że będzie fantastyczny mecz na początek kolejki jak pamiętam startują w sobotę jako pierwsi co do South to dokończę innym razem, ale kiedyś pisałem o ich 10 kolejkach wyszli z tego fantastycznie 4 miejsce, teraz trochę pechowo przegrany mecz ze Swansea a co do Roo, wiesz że się nie zgodzę ? uważam że to jego miejsce, za napastnikami na środku jest fajnym łącznikiem pomiędzy liniami choć nastawiony wybitnie offensive, to z jego charakterem i walecznością, robi wszystko i wszędzie choć zgodzę się, że tak bardzo brakuje jego bramek ..... PS - jak kupią Falcao, to się na serio wqrwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Wtrace sie na temat MU jesli mozna :-) Moim zdaniem w kadrze United jest jeden dosc mocno widoczny problem (pomijajac juz fakt LVG i jego taktyki). Mianowicie wg mnie brakuje u Was kreatywnego srodkowego pomocnika ktory mialby te 15 asyst w sezonie bo robienie z Rooneya na sile pomocnika wg mnie nie ma sensu. Jak juz Blind do Van Persiego nie rzuci prostopadlej to nikt inny tego nie zrobi. Na temat Maty to nie wiem co napisac bo ten chlopak gra tak nierowno ze masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) tak jak piszesz, Mata różnie Di Maria też, raz skrzydło raz środek Roo tak se pomocników dostatek, ale forma nie bardzo nie to co w Chelsea tam jest szaleństwo środka pola Edytowane 5 Lutego 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 pomocników dostatek, Nawijaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 pomocników dostatek about what u talking to me? ta druzyna potrzebuje wzmocnienia w kazdej formacji poza bramkarzem, ale.. podsumowujac okienko transferowe to jedno z bardziej udanych, ogolnie fajnie sie ostatnio dzieje na OT, odejscie Cleva, Andersona, Fletchera same pozytywy a co do Falcao to sie zgodze, jak podpisze kontrakt to będzie parodia. Poki co jest cieniem samego siebie, kazdy kto go choc kilka razy widzial w Ligue, wie na co stac tego faceta, w MU gra na 30 % swoich mozliwosci. Aaa - LvG tez uparciuch straszny, z tego 3-5-2 nic nie wychodzi a ten dalej w zaparte, ta taktyka jest skazana na pozarcie przy dzisiejszym futbolu i widac to w kazdym meczu MU nawet jak grają ze strażakam i ogrodnikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 pomocników dostatek, Nawijaj http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team.aspx sam se nawiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 tak naprawdę gdyby ta drużyna miała inny ( konkretny) pomysł na grę, to nie trzeba żadnych wzmocnień.... kreatywnego srodkowego pomocnika ktory mialby te 15 asyst w sezonie Ja myślę, że te czasy już trochę minęły, typowa "10" nie rozdziela już piłek na lewo i prawo.. najwięcej asyst, kluczowych podań mają skrzydłowi, potrafiący dograć piłkę ze skrzydła, dośrodkować w pełnym biegu ( PS. w polskiej lidze nie ma takiego grajka ) kiwnąć jednego czy dwóch przeciwników lub zejść z piłką do środka... ( Hazard, Silva, Tadic, Sanchez, Erikssen, Di Maria, Sterling......) to są w mniejszym lub większym stopniu tacy gracze... Typowa dziesiątka została cofniętą dziesiątką: Pirlo, Gerrard, Carrick, Xabi Alonso.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 dziś o 16 bidulki z Realu znowu dostaną łomot od sąsiadów a zerknę chwilkę, co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 dziś o 16 bidulki z Realu znowu dostaną łomot od sąsiadów mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 i dziś w EPL dwa razy derby znowu ładnych parę godzin przed TV . derby płn Londynu jak zawsze pod wysokim napięciem ostro ganiają ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 to był dobry szpil... White Hart Kane ten facet ma niesamowity tajming ( coś jak w naszej lidze Maciej Jankowski) Głowę niższy niż obrońca, a potrafi wygrać każdy pojedynek główkowy Szczęsny będzie miał ciężko wrócić do podstawowego składu ( jeżeli Ospina oczywiście będzie bronił na takim poziomie) Póki co Atletico jedzie z Realem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 I prawidlowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Uwielbiam Atletico,jeden z niewielu klubów,niestworzonych za kase,a co dzisiaj odwalają,mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 mi już wystarczy tak mi przeszkadza Orłowski z tym drugim palantem ..... drą się, a nie komentują co to za gówniarze, nie mogę się nadziwić zero merytoryczności wolę spokojny głos Nahornego i Chelsea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No jest w plecy. Dzisiaj dostaną pewnie z trzy albo z.cztery. Cóż roku temu w finale LM tak wesoło nie było. Czy w Pucharze króla jak skopali wielką barce i właśnie Atletico. Ale cóż było minęło. Carlo musi znaleźć lekarstwo, bo Real gra jak Bardzo słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 4:0 huhu, Real slabiutko Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Los Kolczoneros dali im do wiwatu,słabo.Myślałem że CR7 będzie płakał w pewnym momencie. // Lumia 625 \\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Real został dzisiaj zgwałcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Bez mydla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 w ostatnich sekundach po bramce strzelili Święci i City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi