stanley Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 U Kloppa beda biegac jak pojebani. A Balotelli to nadal tam jest? Blisko bylo http://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/wideo/18272/mourinho-nie-zostanie-zwolniony-o-jego-losie-zadecydowalo-spotkanie-zarzadu Mario gra w Milanie
Kamyk Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 hmmm Rafał dość konkretnie czarnowidztwo? http://rafalstec.blox.pl/2015/10/Przezyc-w-Glasgow.html#blog
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 No ciekawy artykuł i jest w nim sporo prawdy... A miałem pytać jak nastroje przed dzisiejszym meczem? W tej chwili rzeczywiście mamy Naszych reprezentantów w świetnej formie i trzeba to wykorzystać i wygrać.
Kamyk Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) to dam Ci jeszcze jeden http://www.sport.pl/euro2016/1,136510,18988624,szkocja-polska-michal-okonski-przed-meczem-co-mozesz-zrobic.html#indeks_news chyba skłaniam się bliżej do Majkela można powiedzieć - jak nie dziś, to kiedy? jak nie z nimi, to z kim? Edytowane 8 Października 2015 przez Kamyk
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) (...) chyba skłaniam się bliżej do Majkela można powiedzieć - jak nie dziś, to kiedy? jak nie z nimi, to z kim? Też jestem bliżej tego... Tak jak powiedziałem wyżej. Dzisiaj trzeba wygrać i wykorzystać świetną formę Naszych grajków... Pomoc "Herminoy" i "Rona" mile widziana i dzisiaj chyba możemy na to liczyć... Błaszczu, Piszczek i cała reszta... Będzie dobrze! Edytowane 8 Października 2015 przez akjam
Kamyk Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 wiesz, o Piszczka to przyznam że się boję, bo nie mam pojęcia w jakiej jest formie oby nie było takich cyrków jak z Niemcami ale mam wrażenie że kluczowym będzie środek pola, szczególnie defensywni pomocnicy jak tam nie będzie pressingu, ale też współpracy i przecinania podań, to chłopaki w obronie sobie mogą nie dać rady, choć nie widzę wirtuozów futbolu u Szkotów
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Wirtuozów to nie ma ale są walczaki i my też musimy wyjść na pełnej... Bez walki nie damy rady.
Kamyk Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 oj to na pewno prawda wczoraj Rudzki mówił krótko i na temat - to będzie wojna na to trzeba być gotowym nie będzie żadnej finezji, techniki i czarowania będzie ostro i brutalnie sędzia wszystkiego nie będzie widział (Kassai, bardzo dobry, w mojej opinii), no i trzeba o tym pamiętać a poza tym, nie gramy u siebie,
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Trudny teren i trzeba będzie agresywnie podejść do meczu! Lewy będzie pewno na celowniku i oby sędzia wykazał się swoją czujność. Edit: Nie zapominajmy jeszcze o meczu Irlandia-Niemcy bo tutaj też Niemcy mogą zagrać dla Na... Myślicie, że Irlandia da rade ugrać coś z Mistrzami Świata? Edytowane 8 Października 2015 przez akjam
Kamyk Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 zależy co zrobi Jogi Löw ale mając taki line up 16 Given 02 Coleman 04 O'Shea 05 Clark 19 Brady 08 McCarthy 06 Whelan 20 Hoolahan 21 Hendrick 10 Keane 14 Walters jaki mieli z Gruzją wątpię że pograją inna liga
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Coraz bliżej meczyk. Jak obstawiacie wynik Szkocja-Polska? Typować 1:3
miszka Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Siema panowie Może ktoś wie, gdzie online można dzisiejszy meczyk naszych chłopaków obejżeć? Dekoder mi padł pare dni temu i lipę trochę mam Z góry dzięki za pomoc Jeżeli chodzi o wynik to jestem za naszymi 2-1 lub 3-1
4marttin4 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Będzie ciężko, będzie to mecz wali i ostrych - wyspiarskich - ataków na całym boisku. Jak ugramy 1:0 to będzie super realnie 0bstawiam remis
miszka Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Będzie ciężko, będzie to mecz wali i ostrych - wyspiarskich - ataków na całym boisku. Jak ugramy 1:0 to będzie super realnie 0bstawiam remis Zdziwiony Po paru minutach
mojeA4 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Ile jest? Mała usypiam i nie mam jak spr
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 qr** brama do szatni i jest 1:1 Edit: Ale bramka piękna, trzeba przyznać.
Rekomendowane odpowiedzi