YATES Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 A mój AJM pali 3,2 litra. oleju? Oleju napędowego ale na 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 moja spala hmmmmm ale po co to pisać ? niewazne bo też mam to gdzieś że wypuszczam przez wydechy rocznie B5 po II lifcie jak mi to ktoś zarzucił Jakbys zaczal jezdzic PKSami, to za pare lat byloby RS4 EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Jakbys zaczal jezdzic PKSami, to za pare lat byloby RS4 Dokładnie !!!! Wiec co, moze Flyer zaczniemy tak robic to za jakiś czas będziemy smigac eRSami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex181266 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 To panowie może zakład :gwizdanie: do wygrania pełny bak stawiam co Wy na to sprawdzimy komu i ile pali :gwizdanie: podaj jakie stawiasz warunki i co kolego :gwizdanie: podwajam stawkę ponieważ nie wiem, w jaki sposób chcesz sprawdzić, komu i ile pali, proponuje zejść na ziemie i spróbować czegoś innego a mianowicie "VAG PRAWDE CI POWIE" -logujemy grupy 006 007 015 -napewno znajdzie się ktoś, kto zrobi z tego, wykresik na podstawie, którego odczytamy spalanie -zróbmy z tego konkurs (mamy już sponsora-i myślę, że to nie jest jego ostatnie słowo) -powiedzmy na najmniej spalające oraz najszybciej przyspieszające -na początek ogólnopolskie eliminacje z VAG-a -na koniec finał w Krakowie (tu ukłon w stronę ludzi z Krka) i tu już lejemy pod korek. Co Wy na to, jeśli to jest lipa to piszcie-usune post, a może urodzi się coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 dokładam zapach vaniliowy dla zwycięzcy ... i 2 nie używane kijki narciarskie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Już nie długo sprawdzę wybieram się na Węgry z czterema osobami na pokładzie Tylko problem z tą prędkością 150 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex181266 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 dokładam zapach vaniliowy dla zwycięzcy ... i 2 nie używane kijki narciarskie... to miło tylko może powiedz o tym później, bo to nam zawodników nie przysporzy i zapach się ulotni.[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 12:11 _________________________________________________ Już nie długo sprawdzę wybieram się na Węgry z czterema osobami na pokładzie Tylko problem z tą prędkością 150 km po co tam zaraz na Węgry ! -zrób jak będziesz wyjeżdżał z garażu tak z 10 min. -po mieście z 10 min. -po trasie z 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 MOj kolega ma b6 i przejechal na baku 1430 km i jeszcze cos bylo w zbiornku. WIec jest mozliwe- padalo na banie wiec jechal 100-110 Proponuje na jakiś czas przenieść ten temat do humorku wychodzi na to że spalanie twojego kolegi to 4,5l , nieźle Wg moich wyliczeń (ja na dużej rezerwie wlewam 60L) to wychodzi 4,2l/100km - nodan proszę Ciebie, daj to do humoru, bo po prostu jesteś zdecydowanie naiwny, łatwowierny i dajesz się ogłupiać przez innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Się mi podoba pomysł na konkurs z finałem w Grodzie Kraka => Piatek przejazd z północy na południe Krakowa w godzinach 10-17 zobaczymy wtedy te Wasze spalania w miescie po 7-8 litrów traske tez walniemy z prędkosciami do 160 km/h w cztery osoby z bagazami i zobaczymy te spalania 5,7 l a potem opijemy te wszystkie wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex181266 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 już mi ślinka leci to co robimy to? bez Waszej aprobaty to nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 dorzucam Cole 2 litry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ostatnio zrobiłem 490 km na baku i byłem w szoku, że aż tak dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 kurde, wrócił mój znajomek z Wenezueli.... Benzina im tak w mordę zdrożała... kosztuje już 0,50zł za 1L !! Niedobrze, niedobrze się robi na tym świecie. Taka droga benzynka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 w ramach rozwijającego się trendu musze dodać, że moja a4 zeszła do 7 po mieście a tak troche bardziej serio to udało mi się równe 10, miasto i ogromna trasa kraków tarnów kraków :> ale nie ma się co dziwić, wiozłem 9 dniowego syna i żonę i daaaleki byłem od ryzyka, wracałem żwawiej i późnym wieczorem :> jeszcze tylko 5 litrów i Wam dorównam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A może konkursik kto najmniej przejedzie na baku ( az zgasnie diselki), do 500km dociągnę jak spac mi sie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 kurde, wrócił mój znajomek z Wenezueli.... Benzina im tak w mordę zdrożała... kosztuje już 0,50zł za 1L !! pre_pl, ludzi byś nie denerwował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 w ramach rozwijającego się trendu musze dodać, że moja a4 zeszła do 7 po mieście a tak troche bardziej serio to udało mi się równe 10, miasto i ogromna trasa kraków tarnów kraków :> ale nie ma się co dziwić, wiozłem 9 dniowego syna i żonę i daaaleki byłem od ryzyka, wracałem żwawiej i późnym wieczorem :> jeszcze tylko 5 litrów i Wam dorównam Ciekawe tylko jak :gwizdanie: moje nie spada poniżej 12 L [br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 08:55 _________________________________________________ dokładam zapach vaniliowy dla zwycięzcy ... i 2 nie używane kijki narciarskie... a ja frytki w MC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ( az zgasnie diselki) Przestań pleść takie głupoty - jesteś świadomy czym grozi takie coś w dieslu z VP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ( az zgasnie diselki) Przestań pleść takie głupoty - jesteś świadomy czym grozi takie coś w dieslu z VP ? Nie zabardzo chyba bo ma bp ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Już nie długo jest zlot letni Może zrobimy pomiary i sprawdzimy co gdzie i ile :gwizdanie: Niektórzy całą Polskę przejadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi