Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Po prostu weźmiemy z cubrem to autko - ja się przejadę 15 minut, cuber drugie 15 minut i zobaczymy co wskaże FIS - na pewno będzie to liczba dwucyfrowa mysle ze napewno bedzie dwucyfrówka Waskipl ale mu wyszło po 23-ciej wiec spalanie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ale myslę że się dogadacie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ale myslę że się dogadacie .... To nie ulega wątpliwości Dobra, koniec OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 PO prostu weźmiemy z cubrem to autko - ja się przejadę 15 minut, cuber drugie 15 minut i zobaczymy co wskaże FIS - na pewno będzie to liczba dwucyfrowa mysle ze napewno bedzie dwucyfrówka Waskipl ale mu wyszło po 23-ciej wiec spalanie OK Po 23 to mi wychodzi 7,7 tak jak na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ja mam teraz na FISIE srednie 8.4L ( wiekszosc miasto .... sprawnie i szybko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A ja to bym ten wątek w ogóle zamknął.. (albo przeniósł do Na każdy temat) Przecież każdy jeździ w inny sposób, w innym, mieście, na różnych trasach, a nawet na tej samej trasie ten sam samochód spali albo więcej albo mniej.. A tak ciągną się takie dyskusje, bo komuś przy agresywnej jeździe(w korkach) przy silniku 2.7l pali 5 l, a drugiemu w 1.6 pali 15. I sie zaczyna dobrze, że nie ma tematu - "Długości hamowania z różnych prędkości" to by był sajgon dopiero :naughty: A pewnie jakby przejrzeć dokładnie wszystkie wątki to by sie okazało, że co po niektórzy mają na tej samej trasie mają rozbieżności w spalaniu od 2l do 25l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Też jestem za zamknięciem tej bezsensownej wymiany zdań. Dodatkowo mi na skrzynkę mailową przy każej nowej odpowiedzi przychodzą powiadomienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dodatkowo mi na skrzynkę mailową przy każej nowej odpowiedzi przychodzą powiadomienia Naciśniesz "Powiadamiaj", naciśniesz "OK" i przestaną przychodzić. I wszyscy zaczną być zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 To wiem ale ja chcę żeby przychodziły powiadomienia ale nie w takiej ilości. Już w tym temacie jest 106 stron - to chyba rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Panowie bez :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wczoraj wracałem pół-agresywnie do domu o 23 - spalanie jak na obrazku: a ja to jestem poł-agresywna jak czytam to co piszecie moj pali 6-7 l i za cholere nie chce wiecej Jesli to nie byl zart to jezdzisz jak emeryt Jak by pojezdzil tym AJM-em szybko agresywnie to spokojnie bedzie wynik dwucyfrowy 10..i wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Może by jakiś mod zaczął kropkami obdzielać za uporczywe OT Ile można?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Może by jakiś mod zaczął kropkami obdzielać za uporczywe OT Ile można?! Konfident Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Panowie i Panie, piszemy na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Rycerka Górna - Rycerka Dolna spalanie 6,1 litra/100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Rycerka Górna - Rycerka Dolna spalanie 6,1 litra/100km Stary to odległosc 5km wiec co ty piszesz o spalaniu????Ludzie dajcie spokój.Jakie to spalanie srednie trasa miasto? Tam jest w miare prosta droga i odległosc 5 km wiec to zaden test spalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Admin prosił żebyśmy pisali na temat więc piszę o spalaniu Jutro pojadę Rycerka Dolna - Rycerka Górna napewno spalanie będzie większe,bo będzie pod górkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Rycerka Górna - Rycerka Dolna spalanie 6,1 litra/100km Admin prosił żebyśmy pisali na temat więc piszę o spalaniu Jutro pojadę Rycerka Dolna - Rycerka Górna napewno spalanie będzie większe,bo będzie pod górkę Jak masz takie rzeczy pisac to lepiej nie pisz wcale :gwizdanie: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahrenheit Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 jak jezdzilem do kielc, ropka byla wtedy o ok 1 zl tansza to robilem ta trase za 50 zeta, a mam dokladnie 160 km w jedna strone co razem daje 320 i popoludniu lapaly mnie korki na alejach, albo jak jechalem obwodnica kolo tandety, a zeby dolac jeszcze oliwy do ognia to autko bylo wiecej niz troszke zaladowane i tez chodzila, lubie tankowac ale co ja jej poradze ze tyle pali co do spalania 1,9 tdi wynoszacego ponad 10 litrow -- kiedys myslalem, ze zeby tyle ropy spalic to trzeba jezdzic omega 2,5 w tedesie, albo jakims kronklem 2 tonowym, to bylo kiedys dla mnie niewyobrazalane, nie uwierzylbym w to, teraz po postach KR widze, ze sie da[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 13:29 _________________________________________________ Ale chyba nie tak jak niesczęsny Kraków żenua w Twoim wykonaniu chłopie :gwizdanie: skoro wasze 1.9 TDI (cuber) palą do 16l/100km Palą przy bardzo szybkim i agresywnym poruszaniu sie po miescie wraz z kilkoma innym chlopakami z klubu coż poradzić dla Was Agresja to dla Nas zapewne jazda emerycka Pare tygodni temu w Krakowie koreczek ul.Nowohucka , wiem wiem kazdy może sobie walnac taką fotke po przejechaniu 100 m no ale w jakim celu miał bym to robic..... [br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 10:26 _________________________________________________ps. z mojej strony tyle , czekam tylko na chętnych którzy przyjada do Kraka potestować spalanie przy agresywnej jeżdzie chce zobaczyc te Wasze 6-7 :naughty: kolego cuber, zdejmij prosze noge z gazu jak stoisz na czerwonym , juz wiemy, wygrales konkurs na najwieksze spalanie, ok , ale ja tez lubie sobie pochodzic po kraku i czy nie mozna by mniej wdychac tego smogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 A mi ostatnio w jezdzie po samym mieście średnie pokazuje 9,5 l/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi