endriuu Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 w polskim katalogu Motula jest od 2 m-cy: Motul Katalog http://www.sendspace.pl/file/9c76e1f74cf3b27e42aa82b mirror http://hostuje.net/file.php?id=f23a02e7cbebdf08724081c871cb88d9
mystic.pl Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To może warto dopisać do pierwszego posta, bo komuś kto nie czytał wszystkich 17x stron takie info jest nieznane :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To może warto dopisać do pierwszego posta, bo komuś kto nie czytał wszystkich 17x stron takie info jest nieznane :gwizdanie: przeciez jest juz
mystic.pl Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To może warto dopisać do pierwszego posta, bo komuś kto nie czytał wszystkich 17x stron takie info jest nieznane :gwizdanie: przeciez jest juz no proszę ale warto dopisać x-clean z plusem, aby przypadkiem ktoś nie zalał 5w40
endriuu Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To może warto dopisać do pierwszego posta, bo komuś kto nie czytał wszystkich 17x stron takie info jest nieznane :gwizdanie: przeciez jest juz no proszę ale warto dopisać x-clean z plusem, aby przypadkiem ktoś nie zalał 5w40 Musashi - plus musi być.
piotreki Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Tate namowilem, aby zmienil w swoim AGR oliwke na 8100 i mam pytanko, czy na EWENTUALNA dolewke moge mu dac swoj olej Specific 507 ?? :gwizdanie:
endriuu Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Tate namowilem, aby zmienil w swoim AGR oliwke na 8100 i mam pytanko, czy na EWENTUALNA dolewke moge mu dac swoj olej Specific 507 ?? :gwizdanie: Naturalnie. Wszystkie oleje silnikowe są ze sobą mieszalne, a wyższa norma zawsze spełni niższą.
Musashi Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To może warto dopisać do pierwszego posta, bo komuś kto nie czytał wszystkich 17x stron takie info jest nieznane :gwizdanie: przeciez jest juz no proszę ale warto dopisać x-clean z plusem, aby przypadkiem ktoś nie zalał 5w40 Musashi - plus musi być. tak,tak troche porzadkowałem olejową esencję, chwilę to trwalo stad zabraklo plusa, dodalem charakterystyki olejow, x-clean wyglada rewelacyjnie
Brysio Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 bardzo ladnie !!! moze teraz bedzie mniej pytan powyzszego typu choc moge sie myslic )))
Musashi Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 bardzo ladnie !!! moze teraz bedzie mniej pytan powyzszego typu choc moge sie myslic ))) wątpię
klaudik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 panowie wiem ze zadam juz powtarzajace sie pytanie i to nie raz i nie dwa ale tu jet troszke duzo tych stron i kupe czasu by mi to zeslo wien zapytam w prost zakupilem miesiac temu auto a konkretnie a4 b7 z silnikiem brb i dzis mi wyskoczyla kontrolka ze sprawdz stan oleju i teraz moje pytanie ile mozna na tym jedzic? widomo dzis niedziela a jutro tez swiento a drugie pytannko jaki olej lac castrol tylko jaki bo zielonego pojecia niemam jaki tam byl lany a moze jest to gdizes zapisane
endriuu Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 panowie wiem ze zadam juz powtarzajace sie pytanie i to nie raz i nie dwa ale tu jet troszke duzo tych stron i kupe czasu by mi to zeslo wien zapytam w prost zakupilem miesiac temu auto a konkretnie a4 b7 z silnikiem brb i dzis mi wyskoczyla kontrolka ze sprawdz stan oleju i teraz moje pytanie ile mozna na tym jedzic? widomo dzis niedziela a jutro tez swiento a drugie pytannko jaki olej lac castrol tylko jaki bo zielonego pojecia niemam jaki tam byl lany a moze jest to gdizes zapisane jesli kontrolka jest pomaranczowa (a nie czerwona) mozesz jezdzic w Swięta. olej masz na min po prostu. jaki olej? - masz w poscie u góry.
klaudik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 jesli kontrolka jest pomaranczowa (a nie czerwona) mozesz jezdzic w Swięta. olej masz na min po prostu. jaki olej? - masz w poscie u góry. wiem kolego ale taj jak mowie moze ktos znajdzie sie kto powie mi odrazu niz przegladac 170 stron
endriuu Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 wiem kolego ale taj jak mowie moze ktos znajdzie sie kto powie mi odrazu niz przegladac 170 stron wystarczy przejrzec post na samej gorze tej strony
klaudik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 nie widze wyzej silnika brb a kolega nie moglby powiedziec
endriuu Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 nie widze wyzej silnika brb a kolega nie moglby powiedziec strona 75 wątku. kolego Musashi - dopisz oznaczenia silników do 507.00 aby uniknąć takich pytań.
jtpersa Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Zadam pytanie do szanownych kolegów : KTÓRY OLEJ CASTROL JEST NAJWŁASCIWSZY DO SILNIKA 1,9 TDI (BRB) 116 km 85 kw Z tej listy: http://www.oleje-samochodowe.eu/oferta-castrol.htm Humanistą jestem z techniką nieobeznany i do tego pierwszy raz na klekocie jeżdżę. Wcześniej była benzynka. Castroli z oznaczeniami jest kilka: jeden do pompowtrysków 5w40 ale coś piszą że do dpf drugi Castrol SLX Professional Powerflow Audi Longlife III 5W-30 stosowany przez ASO polecany na forum i zgłupiałem.
endriuu Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 który olej waszym zdaniem jest lepszy do pd Millers OILS XFE-PD 5W40 czy Motul Specyfik 5w40 505.01 Motul Specyfik 5w40 505.01 Zadam pytanie do szanownych kolegów : KTÓRY OLEJ CASTROL JEST NAJWŁASCIWSZY DO SILNIKA 1,9 TDI (BRB) 116 km 85 kw Z tej listy: http://www.oleje-samochodowe.eu/oferta-castrol.htm Humanistą jestem z techniką nieobeznany i do tego pierwszy raz na klekocie jeżdżę. Wcześniej była benzynka. Castroli z oznaczeniami jest kilka: jeden do pompowtrysków 5w40 ale coś piszą że do dpf drugi Castrol SLX Professional Powerflow Audi Longlife III 5W-30 stosowany przez ASO polecany na forum i zgłupiałem. najlepszy olej do BRB to MOTUL 8100 x-Clean+ 5W30
kubik80 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 który olej waszym zdaniem jest lepszy do pd Millers OILS XFE-PD 5W40 czy Motul Specyfik 5w40 505.01 który waszym zdaniem zalac
Carlos* Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Kolego dostałeś już odpowiedź na swoje pytanie , więc nie wiem jeszcze co chcesz wiedzieć. Sam odpowiedz sobie na pytanie który olej jest lepszy 100% syntetyk , czy półsyntetyk ?
Rekomendowane odpowiedzi