Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie oleje do silników TDI montowanych w Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rowniez wasze posty poleca wkrotce do kubla... :cool1:

narazie zostawiam abyscie sie nacieszyli :decayed::polew:

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O rozszczelnieniu nie, bardziej mnie zastanawia pogłoska o możliwości zatkania kanału olejowego..

a kumpel opowiadał, że kiedys porwało go UFO

The X Files Theme Song

Sorry za :ot: ale nie mogłem się powstrzymać

:wink4:

Po to jest temat żeby zadawać pytania przecież exe nie miał złych myśli nie robi tego celowo tylko grzecznie się spytał :naughty:

Opublikowano

Witam!

PAnowie,czytajac forum mozna popasc w zaklopotanie.. :mysli:Jedni mowia ze z polsyntetyku

nie wolno przejsc na syntetyk(tak jak wszyscy mechanicy) a drudzy ze niczemu to nie szkodzi,wrecz przeciwnie... :rolleyes:Wiec sugerujac sie wiekszoscia zalalem motor 1Z MOBIL 1 5W50 jezdzac wczesniej na Castrol 10W40.Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem?Jesli ktos ma jeszcze cierpliwosc to prosze o podpowiedz!DZIEKI!!!

Opublikowano

Witam!

PAnowie,czytajac forum mozna popasc w zaklopotanie.. :mysli:Jedni mowia ze z polsyntetyku

nie wolno przejsc na syntetyk(tak jak wszyscy mechanicy) a drudzy ze niczemu to nie szkodzi,wrecz przeciwnie... :rolleyes:Wiec sugerujac sie wiekszoscia zalalem motor 1Z MOBIL 1 5W50 jezdzac wczesniej na Castrol 10W40.Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem?Jesli ktos ma jeszcze cierpliwosc to prosze o podpowiedz!DZIEKI!!!

zabijcie mnie :wallbash:

Opublikowano

hehe..glowa muru nie przebijesz :wink4:rozumiem ze dobrze zrobilem...?!

Opublikowano

Witam!

A co jeszcze Ci podpowiedzieć :mysli: :mysli: :mysli:

:wallbash:

Opublikowano

podaj date i miejsce :cool1:

Opublikowano

podaj date i miejsce :cool1:

jeden cios kataną samuraja :naughty:

Opublikowano

chcę zginąć z rąk kolegi munky funky :cwaniak1:

Opublikowano

rozumiem ze dobrze zrobilem...?!

Jesli silnik zużyty to nie powinienieś przechodzić z półsyntetyka na syntetyk.Jeśli już to zrobiłeś to po 3-4tys km wymień olej na taki jak wlałeś czyli syntetyk i tak już jeździj.

Opublikowano

a skad te brednie ???

kurde dalej walkowanie masla maslanego po raz miliardowy :))

Opublikowano

rozumiem ze dobrze zrobilem...?!

Jesli silnik zużyty to nie powinienieś przechodzić z półsyntetyka na syntetyk.Jeśli już to zrobiłeś to po 3-4tys km wymień olej na taki jak wlałeś czyli syntetyk i tak już jeździj.

tia... zawsze się ktoś wypowie, że jednak nie można.

Opublikowano

A lejcie i nawet 20W50 do swoich aut :P jak głupi to i tak nie przegadasz :P

Opublikowano

kolego endriuu nie badz taki cwaniak!a moja 1 Z napewno nie milo by cie zaskoczylo na drodze! czasami poprostu wole sie was zapytac o pewne sprawy...

Opublikowano

kolego endriuu nie badz taki cwaniak!a moja 1 Z napewno nie milo by cie zaskoczylo na drodze! czasami poprostu wole sie was zapytac o pewne sprawy...

Po to są ten tematy :good: :good:

Opublikowano

munky funky :paker:

:piroman:

Opublikowano

Panowie w moim aucie w silniku jest z pół litra oleju za dużo czy to może zaszkodzić?

Opublikowano

Panowie w moim aucie w silniku jest z pół litra oleju za dużo czy to może zaszkodzić?

Naturalnie. Uszczelniacze mogą ci polec ze wzgledu na duze cisnienie. Odessij :gwizdanie: