Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie oleje do silników TDI montowanych w Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przechwytywanie.jpg

a jak do tego się odniesiecie drodzy aczwórkowcy,znalezione na forum passat

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://s8.postimg.org/ji7ufoept/Przechwytywanie.jpg

całkiem możliwe.wszyscy walą w kulki,lub "tną koszty" jak kto woli.

[ostatnio w Rossmanie kupiłem spray na komary OFF Max ale coś mnie tknęła nierówna naklejka i ją oderwałem a tu kuku-pod naklejką Offa jest Autan :decayed: ]

A wracając do tematu,to czy Mann,Filtron,czy Sędziszów jak zmieniasz co 15tyś to każdy(byle nie chinol) jest dobry

Opublikowano

masz rację poprostu trzeba wszystko kontrolowac samemu i albo samemu umoczyc dupsko ,ale lepiej nie ,to wtedy sie człowiek przekona co jest git a co nie ,miałem doczynienia z nowymi autami takich z pod fabryki ,róznych marek , i zawsze wszedzie zagladałem co i jak,i jakimi markami syngowane były podzespoły i czesci do aut idą na 1 montaż przerózne ,niemieckie z koreańskimi ,zrobione na wegrzech ,itp. w sumie tak jak piszesz ciecie kosztów,

:decayed:nawet taki antykomar off autan to badziewie zazwyczaj , ja ostatnio kupiłem bross ,trzeba patrzec na ilosc czynnika DEET na opakowaniu tak powyzej 30% jest juz ok, albo w sklepie rybackim kupic mugga albo repel(na ubarnia lepiej nie uzywac bo moze zniszczyc).:decayed:

Opublikowano

ja ostatnio zakladalem filtr powietrza mann a tam made in India :decayed:

Opublikowano

wczoraj miałem info na Mann-ie: Made in Bosnia and Hercegowina :grin:

Opublikowano

zgadza się

MANN AND HUMMEL FILTER PRIVATE LIMITED

Plot No. 231/1, 11th Main Road

560 058 Bangalore

Phone: +91 (80) 40207 100

Fax: +91 (80) 40207 125

E-Mail: [email protected]

MHB FILTER INDIA PRIVATE LTD.

No. 27, 28 & 29, Block B

572106 Tumkur

Phone: +91 816 2214400

Fax: +91 816 2212714

E-Mail: [email protected]:decayed:

Opublikowano

Ja kupując filtr MANNa oleju miałem Made in Spain. W filtrze paliwa nie pamiętam.

Chyba trzeba przejść na Filtrona :wink:

Opublikowano

ale powiem ze ten filtr made in india wpasował sie tak idealnie jak nigdy do puszki :decayed:

Opublikowano
No chyba że mówimy też o innych markach :kwasny:

Ja zrozumiałem że koledze lukas551 chodzi o konkretnie coś z Motula bo sam zarzucił temat Motula.

Dobrze zrozumiales bo chodziło mi tylko o MOTULA 10w40

Opublikowano
No chyba że mówimy też o innych markach :kwasny:

Ja zrozumiałem że koledze lukas551 chodzi o konkretnie coś z Motula bo sam zarzucił temat Motula.

Dobrze zrozumiales bo chodziło mi tylko o MOTULA 10w40

i co chcesz robic z tym Motulem ?

smarowac drzwi od chlewa czy obory ?

bo do TDi korzystniej jest wlac 5W-40

Opublikowano
http://s8.postimg.org/ji7ufoept/Przechwytywanie.jpg

No i po co to zrobiłeś :facepalm: Mann jest super reszta filtrów do do ciągnika :decayed: jak napisał spec dwie strony wcześniej.

Ludzie kupują drogie, przepłacają a ty teorie burzysz :grin: bo zasadności w tym niewiele.

Tak naprawdę to kto to kurna dojdzie kto dla kogo robi podzespoły, części, wszystko cięcie kosztów, komercja rządzi :wink:

Opublikowano
Ja kupując filtr MANNa oleju miałem Made in Spain. W filtrze paliwa nie pamiętam.

Ty miałeś europejski a ja kupiłem Mann'a Made in Israel. Spisek Żydów i Masonerii ??

Opublikowano

Ty miałeś europejski a ja kupiłem Mann'a Made in Israel. Spisek Żydów i Masonerii ??

Oczywiście, Żydzi kontrolują cały rynek części zamiennych.

A to, że nie ma godziwej pracy w Polsce to też ich wina, bo zasiadają w lożach naszego rządu;))))))

To dlatego w Ruvillu dostajemy FAGa...

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:08 ----------

Coraz częściej tak będzie,że części zamienne będą produkowane w chinach lub indiach,a pakowane w np.Niemczech i sprzedawane jako towar niemiecki.Takie gówniane czasy:kwasny:

---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:08 ----------

Coraz częściej tak będzie,że części zamienne będą produkowane w chinach lub indiach,a pakowane w np.Niemczech i sprzedawane jako towar niemiecki.Takie gówniane czasy:kwasny:

Opublikowano

Juz dawno tak jest.

Opublikowano
:thumbdown::thumbdown:bedzie coraz gorzej ,czesc po taniości zrobione , silniki mniej wytrzymalsze ,wszytko testowane na kliencie lub wcale do momentu pierwszego odzewu ze cos jest nie tak
Opublikowano

z tymi filtrami sędziszowa to prawda,by the way to bardzo dobre jakościowo produkty :whistling: no ale niektórzy muszą mieć napis MANN i się lepiej z tym czują :doh:

Opublikowano

Witam. Czy Mobil Super 3000 XE 5W-30 dobry będzie do AVF, czy wybrac coś z 5W40.

Opublikowano
Witam. Czy Mobil Super 3000 XE 5W-30 dobry będzie do AVF, czy wybrac coś z 5W40.
do PD to raczej 5w30 Mobil ESP :wink:
Opublikowano

osobiscie wole 5w40