sentinell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 A ciekawi mnie jak to jest ze ja mialem wymiane, wlali tylko 3,5 litra nowego i reszte mi dali, hm....
Dev Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 jakby dobrze zlali to by weszło 4.2 litra trzeba też wysysać olej z podstawy foltra i chłodnicy oleju
baszmak7 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Kolego baszmak7... Nie pisz bzdór, że Motul jest gówniany bo obrażasz połowę forum... tak zwłaszcza sprzedających i naganiaczy...których tu nie brakuje,Motul to łajno czy ci się to podoba czy nie,trzeba pisać jak jest
Gentleman Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 W silniku brd 2.0 170 PS bez DPF ( wycięty) i bez kat stosować także 507 normę ?
Carlos* Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 jak chcesz to możesz , lecz nie ma takiej potrzeby.
jarfab0511 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 koledzy a jakiego motula xclean czy 8100 lac do 1,9 TDI z DPFem?? napewno 5w30 ale jaki motul??
endriuu Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Kolego baszmak7... Nie pisz bzdór, że Motul jest gówniany bo obrażasz połowę forum... tak zwłaszcza sprzedających i naganiaczy...których tu nie brakuje,Motul to łajno czy ci się to podoba czy nie,trzeba pisać jak jest na jakiej podstawie tak twierdzisz baszmak?
jihaad Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Pewnie mu się silnik zatarł.
jamrolly Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Jak czytam posty na temat motula to az sie boje go zastosowac na kolejna wymiane a jezdze na nim ..co polecacie do 1,9 tdi pd AJM ? 235k na blacie Wysłane z mojego GT-I8190
skubiii89 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Ja też jeżdżę na motulu już dłuższy czas, i śledzę ten temat, im dłużej czytam tym większe mam wątpliwości. Może trzeba przejść na kastrol i mieć w d... sprzedać auto i kupić rower Wysłane z mojego LG-P710
jamrolly Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 skubiii89 jeżdżę też Wysłane z mojego GT-I8190
cabanmat Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Ja leję MOTULA X-Cess do mojego 1.9TDI VP... i przy nim zostaję do końca mojego lub motoru Zdecydowanie mniej hałasują popychacze przy zimowych rozruchach niż na Castrolu, i mniej go silnik "bierze". Jak przejdę kiedyś na motor 1.8T to będę lal LIQUI MOLY HIGH TECH 5W40
jihaad Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Jak czytam posty na temat motula to az sie boje go zastosowac na kolejna wymiane a jezdze na nim Masz jakieś niepokojące objawy? Ja też jeżdżę na motulu już dłuższy czas, i śledzę ten temat, im dłużej czytam tym większe mam wątpliwości. Może trzeba przejść na kastrol i mieć w d... Masz jakieś niepokojące objawy? Mniej czytajcie, bo zakładam, że podstawową wiedzę nt. olejów macie, a więcej zwyczajnie używajcie aut do tego, do czego są przeznaczone. Zawsze można zmienić olej na inny i zawsze znajdzie się oszołom, który powie, że to szajs. Sam używam od dłuższego czasu Totala, czasem Elfa (zdarzył się też Motul) i problemów najmniejszych nie mam. Zresztą nigdy ich nie miałem. Olejem takim czy innym ciężko coś popsuć w krótkim czasie. Zdecydowana większość problemów to skutek wieloletnich zaniedbań, często przez poprzednich właścicieli. Wysłane batonikiem Kitkat
cabanmat Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Też jestem zdania, że bardziej liczą się częstsze wymiany niż Bóg wie jaka oliwa...no ja jestem przy Motulu bo praktycznie jest w cenie Castrola...
przemek882 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 co ile wymieniacie olej AVF? Co wogóle polecacie do tego silnika?
jihaad Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Na 100% wśród kilku ostatnich stron znajdziesz odpowiedź.
Dev Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Poczytaj pare stron wstecz a wsio bedziesz wiedziec.
Rekomendowane odpowiedzi