Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l D. od Krola w SK na Sokolskiej 29 w oddziale Citi Handlowy na 1 piętrze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: później pojechaliśmy........... windą na parter.. po czym wsiadłeś w swojego fokusa i pojechałeś sam do domu :gwizdanie: j**any nie było go tam a napisał jak było [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 21:38_________________________________________________
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l D. od Krola w SK na Sokolskiej 29 w oddziale Citi Handlowy na 1 piętrze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: później pojechaliśmy........... windą na parter.. po czym wsiadłeś w swojego fokusa i pojechałeś sam do domu :gwizdanie: j**any nie było go tam a napisał jak było [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 21:38_________________________________________________ d. mi sama o tym powiedziała
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l D. od Krola w SK na Sokolskiej 29 w oddziale Citi Handlowy na 1 piętrze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: później pojechaliśmy........... windą na parter.. po czym wsiadłeś w swojego fokusa i pojechałeś sam do domu :gwizdanie: j**any nie było go tam a napisał jak było [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 21:38_________________________________________________ d. mi sama o tym powiedziała no to c**j,... ściemniła Cię bo Ona poszła pierwsza a ja gadałem z kolesiem przy stoliku
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l D. od Krola w SK na Sokolskiej 29 w oddziale Citi Handlowy na 1 piętrze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: później pojechaliśmy........... windą na parter.. po czym wsiadłeś w swojego fokusa i pojechałeś sam do domu :gwizdanie: j**any nie było go tam a napisał jak było [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 21:38_________________________________________________ d. mi sama o tym powiedziała no to ch***,... ściemniła Cię bo Ona poszła pierwsza a ja gadałem z kolesiem przy stoliku w sumie to fajnie tam macie bo byłem tam tego samego dnia nie to co u mnie na budowie
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l a mówiła jak ładnie byłem ubrany ja już cie nie raz widziałem w stroju do pracy to wiem
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l a mówiła jak ładnie byłem ubrany ja już cie nie raz widziałem w stroju do pracy to wiem a no Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:12_________________________________________________ :polew:
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l a mówiła jak ładnie byłem ubrany ja już cie nie raz widziałem w stroju do pracy to wiem a no Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:12_________________________________________________ :polew: taki masz strój jak zmywasz w domu ?
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l Keżor dzisiaj chwile po 14.00 namierzony na niwce :gwizdanie: nie trąbiłem, nie krzyczałem bo jakiś taki zamyślony stał przy aucie...
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l Keżor dzisiaj chwile po 14.00 namierzony na niwce :gwizdanie: nie trąbiłem, nie krzyczałem bo jakiś taki zamyślony stał przy aucie... czekał aż zejde
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l Srebrny polift na SJZ i ramkach klubowych widziane pod komisem na Bziu w J-biu, kto to taki ? Ladna sztuka..
Opublikowano 28 Sierpnia 201114 l wczoraj na pogori III b5 sedan 1.9tdi SBE chyba czarne, ramki klubowe na spoty niejezdzi
Opublikowano 28 Sierpnia 201114 l Keżor dzisiaj chwile po 14.00 namierzony na niwce :gwizdanie: nie trąbiłem, nie krzyczałem bo jakiś taki zamyślony stał przy aucie... i weź tu pojedź na dziwki ;] musze zmienić auto hahahaa poza tym jakbyś krzyczał to uznałbym Cie za idiote , bo nie wiem jak wyglądasz , bo nie jeździsz na spoty
Opublikowano 29 Sierpnia 201114 l Keżor dzisiaj chwile po 14.00 namierzony na niwce :gwizdanie: nie trąbiłem, nie krzyczałem bo jakiś taki zamyślony stał przy aucie... i weź tu pojedź na dziwki ;] musze zmienić auto hahahaa poza tym jakbyś krzyczał to uznałbym Cie za idiote , bo nie wiem jak wyglądasz , bo nie jeździsz na spoty jak to nie na Batalionowe jeździ
Opublikowano 29 Sierpnia 201114 l jak to nie na Batalionowe jeździ wiedziałem że ktoś to dowali i nie wiedzieć dlaczego miałem przeczucie że to będziesz Ty
Opublikowano 29 Sierpnia 201114 l jak to nie na Batalionowe jeździ wiedziałem że ktoś to dowali i nie wiedzieć dlaczego miałem przeczucie że to będziesz Ty oj tam miałem dobry humor rano