Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to nie na Batalionowe jeździ :sarcastic:

wiedziałem że ktoś to dowali :polew: i nie wiedzieć dlaczego miałem przeczucie że to będziesz Ty :decayed:

oj tam miałem dobry humor rano :kox:

naczelny szyderca śląskich? :cool1:

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 281,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj ok 9 czarny b7 Avatn z ramkami i naklejką klubową numery SMI na trasie do Mikołowa. Na spoty nie jeździ :bicz:

Opublikowano

Dzisiaj ok 9 czarny b7 Avatn z ramkami i naklejką klubową numery SMI na trasie do Mikołowa. Na spoty nie jeździ :bicz:

jak miał ledy to pewnie Rajnus :decayed:
Opublikowano

jak miał ledy to pewnie Rajnus :decayed:

raczej nie miał bo by mi się rzuciły w oczy :gwizdanie:
Opublikowano

Wodzunio, dzisiaj po godz 17, ściaskał się z jakąś fajną d*pą przed City Rockiem :decayed:

Opublikowano

jak to nie na Batalionowe jeździ :sarcastic:

wiedziałem że ktoś to dowali :polew: i nie wiedzieć dlaczego miałem przeczucie że to będziesz Ty :decayed:

oj tam miałem dobry humor rano :kox:

naczelny szyderca śląskich? :cool1:

tylko po pijoku jak mam odwagę :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj o godz. 14:20 na S1 czerwony sedan B5 z naklejkami na bocznych tylnich szybkach widziany jak skręcał na Jaworzno koło fashion house :naughty:

Na tablice nie zwróciłem uwagi bo za szybko myknąłem :tongue4:

Pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

Dzisiaj o godz. 14:20 na S1 czerwony sedan B5 z naklejkami na bocznych tylnich szybkach widziany jak skręcał na Jaworzno koło fashion house :naughty:

toś bar_tos musiał popierdalać bo miałem wrażenie, że jakoś chwilę przed 14 widziałem twoje autko w Mikołowie :gwizdanie:

Opublikowano

Siemian dzisiaj koło 23 na światłach w Pawłowicach w stronę Skoczowa turlający dropsa :> przy rytmach Bajmu :decayed:

Opublikowano

toś bar_tos musiał popierdalać bo miałem wrażenie, że jakoś chwilę przed 14 widziałem twoje autko w Mikołowie :gwizdanie:

Wszystko się zgadza Miszka82 :tongue4: :tongue4:

Owszem moja Niunia stała w Mikołowie a ja służbowym po Śląsku mykałem :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dziś około godziny 16 widziana srebna a4 z klubowymi ramkami na rej SH jechała przez łaziska w strone Mikołowa i dalej na Katowice , jechałem do GOGO za toba , a pózniej na rude jechałem

Opublikowano

Dziś około godziny 16 widziana srebna a4 z klubowymi ramkami na rej SH jechała przez łaziska w strone Mikołowa i dalej na Katowice , jechałem do GOGO za toba , a pózniej na rude jechałem

na spoty nie jezdzi
Opublikowano

On ma raczej ramki z EU ;)
Opublikowano

Przyznaje się bez bicia :] To ja jechałem a na spoty wybieram się już od roku :] ...i dojechac nie umiem :P

Akurat wracałem z kawalerskiego i nie wiem czy mi machałeś czy migałeś :>

Ty jechałeś srebrnym czy zielonym kombikiem:> Bo takie kolory kojarze :P

Opublikowano

Przyznaje się bez bicia :] To ja jechałem a na spoty wybieram się już od roku :] ...i dojechac nie umiem :P

Akurat wracałem z kawalerskiego i nie wiem czy mi machałeś czy migałeś :>

Ty jechałeś srebrnym czy zielonym kombikiem:> Bo takie kolory kojarze :P

po uju podobne kolory :decayed:

Opublikowano

no przecież pisze że z kawalerskiego wracał to sie nie dziw że mu sie kolory mylą :P:polew:

DJtatra wpadaj jutro na spota ;)

Opublikowano

Widzaial dwa bo ja jechalem srebna a6 a z nami zielona sedan a6

Wiec ja kombikiem pomykałem

Opublikowano

biały sedan SD na ramkach widziany dzisiaj na trasie z Katowic do Sosnowca :)[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 15:41_________________________________________________po raz kolejny srebrny avant na SJ widziany pod SPEDIMEXem w Sosnowcu :D

Opublikowano

5 minut temu czarny avant B5 po lifcie z ramkami klubowymi na rejestracji SM, bez oznaczeń na tylnej klapie i chyba z felgami Avus widziany na Iłłakowiczówny :hi:

Opublikowano

5 minut temu czarny avant B5 po lifcie z ramkami klubowymi na rejestracji SM, bez oznaczeń na tylnej klapie i chyba z felgami Avus widziany na Iłłakowiczówny :hi:

ja Ciebie też widziałem, curva ale korek w kato, co to się stało ?