Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sobote ok 15 na na niwce talib

jakies 5h pozniej na klimontowie B6 czarne avant na klubowych ramkach SO (na spotach chyba nie widzialem...)

gdzie mnie widziales ??

Seski a to B6 ma blachy SO 9xxxx ..często takie widze w swoich okolicach

ciebie na niwce na rondzie

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 281,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj w SG, Królu aka rezacz z chorzowa :decayed:

:naughty: :naughty: :naughty:też cie widziałem :naughty: no i bulczasz w niedziele na giełdzie w sg :gwizdanie:
Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty:też cie widziałem :naughty: no i bulczasz w niedziele na giełdzie w sg :gwizdanie:

No byłem :gwizdanie: Gdzie mnie widziałeś czy tylko auto
Opublikowano

Bytom, pod blokiem Cicha 16/14 czerwony sedan b5 kolor czerwony wypiciowany :kox: rok 94-96 - czarne klamki i lusterka, felgi 15 słoneczka :tongue4:

No nie wierze, tyle jeżdżę po Katowicach, Chorzowie a tu dopiero pod moim blokiem ktoś mnie ustrzelił :gwizdanie: Dobrze że widziałeś ją wtedy jak jeszcze był wypicowany, bo teraz tak uwalony że wygląda na szaro różowy :polew: A z ciekawości czym tam zawitałeś? bo sporo B5 się przewinęło przez parking przez ostatni miesiąc wiec może skojarzę. Pozdrawiam! :good:

Opublikowano

Wczoraj ok.18.30 Julo na wylocie z Zawiercia w kierunku Dąbrowy Górniczej

Opublikowano

Kanar widziany dzisiaj w ASO :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

a co kto bogatemu zabroni :evil:

Opublikowano

Bulczas zaparkowany w czwartkowe popołudnie pod M1 :decayed:

Opublikowano

tylko auto.. [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 12:44_________________________________________________

Bytom, pod blokiem Cicha 16/14 czerwony sedan b5 kolor czerwony wypiciowany :kox: rok 94-96 - czarne klamki i lusterka, felgi 15 słoneczka :tongue4:

No nie wierze, tyle jeżdżę po Katowicach, Chorzowie a tu dopiero pod moim blokiem ktoś mnie ustrzelił :gwizdanie: Dobrze że widziałeś ją wtedy jak jeszcze był wypicowany, bo teraz tak uwalony że wygląda na szaro różowy :polew: A z ciekawości czym tam zawitałeś? bo sporo B5 się przewinęło przez parking przez ostatni miesiąc wiec może skojarzę. Pozdrawiam! :good:

jak długo masz tą b5?? robiłem tam elewacje budynku i nie widziałem jej wcześniej a byłem tam dziennie :gwizdanie:, jeżdżę służbowym vito albo kangoo nie miałeś szans mnie poznać :naughty:
Opublikowano

:decayed: a myślałem że już Cie nie ma w robocie o tej godzinie :gwizdanie:

części zamawiałem :naughty:

tata Tolka widziany wczoraj na Górnośląskiej w Rudzie. BTW nie świeci Ci prawe mijania ;)

Opublikowano

Bulczas zaparkowany w czwartkowe popołudnie pod M1 :decayed:

Zakupy :evil:
Opublikowano

wczoraj ok 18:20 Elvis Presley w Kato na Jagiellońskiej pomykał w kierunku francuskiej :hi:

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 17:50 w Tychach rondo na al.Bielskiej rejestracja jeśli dobrze pamiętam ST 933.. z rameczkami klubowymi

kto to taki ?? :przebiegly::mysli:

Opublikowano

Krolu wczoraj na DTŚce :)

Opublikowano

i u mnie pod blokiem z Darią :decayed:

Opublikowano

pirat z 1,50 zł na średnicówce :gwizdanie: jechał na nowym oleju :decayed: - żeby cie dogonić musiałem koło 170 na tej estakadzie jechać i zaraz zjebe od d. dostałem :decayed:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 19:56_________________________________________________

:mysli: :mysli: :mysli: ale jakoś tam nie widziałem twojego ałdi :decayed:
Opublikowano

Dzisiaj po 17:00 B6 Awant czarna dwa wydechy z tyłu diesel na 17" na chorzowskiej w gliwicach i B5 na Rybnickiej kolo 17:30 ciemna na SG w strone Rybnika jechala

Opublikowano

pirat z 1,50 zł na średnicówce :gwizdanie: jechał na nowym oleju :decayed: - żeby cie dogonić musiałem koło 170 na tej estakadzie jechać i zaraz zjebe od d. dostałem :decayed:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 19:56_________________________________________________

:mysli: :mysli: :mysli: ale jakoś tam nie widziałem twojego ałdi :decayed:

ale za to widziałeś frajera w BMW...ale jakim :slina:

Opublikowano

Dzisiaj około 14 srebrny Avant na SJ ..... na Śląskim Strefie Ekonomicznej pod magazynem Spedimexu, akurat zrzucałem 2 palety u nich :)

Opublikowano

tylko auto.. [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 12:44_________________________________________________

jak długo masz tą b5?? robiłem tam elewacje budynku i nie widziałem jej wcześniej a byłem tam dziennie :gwizdanie:, jeżdżę służbowym vito albo kangoo nie miałeś szans mnie poznać :naughty:

Jak biegałeś mi przed oknami na 8 piętrze :naughty: to jeszcze pod blokiem stała czarna Honda CRX, dopiero od grudnia zeszłego roku mam A4 :good: