Opublikowano 9 Listopada 201213 l Arturoo na kauflandzie w SJZ dzis cosik po 21ej byłem ...było tyrknąć ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- wasze południowe miasta muszą być fciul małe jak Wy się widzicie 3x na dzień :decayed: w nocy w ciągu 5 min przejechać się da..... w szczycie w 7:15
Opublikowano 9 Listopada 201213 l wasze południowe miasta muszą być fciul małe jak Wy się widzicie 3x na dzień :decayed: telefon miałem w aucie akurat
Opublikowano 9 Listopada 201213 l wasze południowe miasta muszą być fciul małe jak Wy się widzicie 3x na dzień :decayed: My się tak lubimy, że mamy stałe trasy/miejsca które odwiedzamy
Opublikowano 10 Listopada 201213 l wasze południowe miasta muszą być fciul małe jak Wy się widzicie 3x na dzień :decayed: My się tak lubimy, że mamy stałe trasy/miejsca które odwiedzamy Nie rozpedzaj sie
Opublikowano 10 Listopada 201213 l wasze południowe miasta muszą być fciul małe jak Wy się widzicie 3x na dzień :decayed: My się tak lubimy, że mamy stałe trasy/miejsca które odwiedzamy ej gościu są po prostu 3 ulice na krzyż to ciężko się nie trafić
Opublikowano 12 Listopada 201213 l 15:15 Turzol ? skręcał w prawo przy MC Donald's na bielskiej taa i jak zwykle nie wiem czym pomykałeś leciałem z roboty i mijałem tą kolumne aut, która sie ustawiła do ronda w kierunku Kobióra
Opublikowano 12 Listopada 201213 l 15:15 Turzol ? skręcał w prawo przy MC Donald's na bielskiej taa i jak zwykle nie wiem czym pomykałeś leciałem z roboty i mijałem tą kolumne aut, która sie ustawiła do ronda w kierunku Kobióra czerwone A4 od teścia
Opublikowano 12 Listopada 201213 l 15:15 Turzol ? skręcał w prawo przy MC Donald's na bielskiej taa i jak zwykle nie wiem czym pomykałeś leciałem z roboty i mijałem tą kolumne aut, która sie ustawiła do ronda w kierunku Kobióra czerwone A4 od teścia przyjedź nim na spota
Opublikowano 12 Listopada 201213 l dzisiaj rano godz 8.00 Gliwice ulica przczynska granatowe b5 avant. SGL 5E..
Opublikowano 13 Listopada 201213 l 15:15 Turzol ? skręcał w prawo przy MC Donald's na bielskiej taa i jak zwykle nie wiem czym pomykałeś leciałem z roboty i mijałem tą kolumne aut, która sie ustawiła do ronda w kierunku Kobióra czerwone A4 od teścia przyjedź nim na spota B5 ADP
Opublikowano 13 Listopada 201213 l 15:15 Turzol ? skręcał w prawo przy MC Donald's na bielskiej taa i jak zwykle nie wiem czym pomykałeś leciałem z roboty i mijałem tą kolumne aut, która sie ustawiła do ronda w kierunku Kobióra czerwone A4 od teścia przyjedź nim na spota B5 ADP ale czerwone są szybsze pamiętasz ADP od Pitery
Opublikowano 13 Listopada 201213 l Arturoo znowu widziany koło statoila - pomykałeś do pracy? ja Pane Arturoo i Andrzej widziani w Zabełkowie:decayed:
Opublikowano 13 Listopada 201213 l 15 min temu Bulczas Pomrygane, zasłona dymna pierwsza klasa dobra jest co ehehe :grin:
Opublikowano 14 Listopada 201213 l 15 min temu Bulczas Pomrygane, zasłona dymna pierwsza klasa dobra jest co ehehe :grin: zasłona dymna... a co Audi lubi olej ?